Отговори
# 135
Гърл,теб нали знаеш колко те мисля,искам само да ти кажа да се подготвиш за най-невероятната и щастлива среща в живота си.Прегръщам те силно Hug
Флай, мила, много се радвам, че се разписа! Дано пребориш бързо температурата и да ви пускат да си ходите. А как го нарече КАтето - КОтето, толкова сладко!  Heart Eyes
Благодаря ти от сърце за милите думи! И аз те прегръщам!  Hug
П.П. Пишеш за последно раждане, но нали знаеш, че не е хубаво да се заричаме!  Wink

# 136
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
 Flutter

# 137
Има ли неспящи? smile3556

Последна редакция: чт, 27 юни 2013, 04:42 от **Baby**

# 138
Тая вечер аз съм на смяна 1countingsheep

# 139
То май е нормално да не можем да спим в последните дни.Огранизма явно се подготвя за липсата на сън в скоро време.

Имам някакви менструални болки,съвсем търпими на фона на моя аадски болезнен цикъл.Да се надявам ли? Praynig

# 140
Агнес, да в Дълбока ги правят с домати. Ако знаех, че искаш баш като техните да ги докараш, щях да ти кажа. Аз ги правя по стара варненска рецепта - лелята дето я декламира така твърди, тя е дърт кукундрел варненски, ама живее от 60 години в Гърция...  Laughing

Мисти, видя ли естествено раждане сега?! Дирижирано - ами ги измислят... И ако банка след банка окситоцин не раждаш, бъди сигурна и, че ще те резнат, в рамките на смяната на доктора...  Tired

Флай, много се радвам, че пишеш! Да минава тая температура и да те изписват!

Това с неспането последните седмици преди раждане не е тъй или аз няма да раждам - спя си бе хора, както винаги си спя  Thinking

Сигурно изпускам нещо, но по- натам през деня ще допълвам.

А, да - ще ми се и на мен новини от Гифт да има  Thinking Ако не е родила, то е 5 дни преди термин, тя е два дни преди мен. Сигурна съм, че всичко е наред с нея, ама да имаше и нещо по- конкретно, нямаше да е лошо.

# 141
  • София
Ангелската, стиснати палци и от мен за днес!  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover Няма да се плашиш, този път всичко ще мине гладко  Hug
Успех и на останалите момичета  Hug

Мисти, ама ти... наистина ли си толку несериозна... не следиш ли?
Терминът на мама Кейт се измести за 17 юли, а ти се дърпаш да те дирижират  Naughty

Аз за пръв път чувам за дирижирано раждане  Thinking
Баси, като го вкарах в Гугъл, излезе ми ей тази красота на красотите:
Цитат
Начинът, по който най-често се води раждането в болниците в България, се нарича дирижирано раждане.
Тоест, окситоцинчето - така удобното хормонче за родната система...
Хубаво, ако се задържа бебето след термин, да се примири човек, но пък седмица преди термина  Shocked

Мисти, извинявай, ама какво точно сигурно видя ТМ в онзи док? Сигурно, че ако играят Милан и Челси, той отново ще може да реагира и да те изроди преди началото на мача?  newsm78 Яяяя го сменяй, моме, да не е единствен тоя - намерил се светило в Дупница, моля ви са  Crossing Arms

Ех, ако неспането беше предвестник на родилния процес, аз досега 50 бебета да съм снесла...

Хубав ден, момичета! Радвам се, че е дъждовен, прохладен - това е изгодно за нас  Mr. Green Туристите на морето да му мислят и да се тръшкат, пък няма нищо по-хубаво от лошото време  Laughing

П.П: Гери Добрева пак ни забрави...
Пък и Терп наистина не съм виждала скоро  newsm78
Има ли бебета при вас, момичета?

# 142
Каквото и да кажа или се прескача или отг. са "не е така"  smile3505

# 143
  • София
Каквото и да кажа или се прескача или отг. са "не е така"  smile3505
smile3532
Нарочно те контрираме и игнорираме, а БейбLaughing
Я си свиркай, късно е за хормони вече  Hug  Hug Hug
Търпение, само търпение. Бебчо ще се появи тогава, когато хубаво се опече - какво по-прекрасно от това!

# 144
И аз се ококорчих в ранни зори, ама се стягам за тонове. И дано успея да говоря с лекарката (която и да е ) за раждане. Добре че поне е хладно.

За неспането и аз не спя. Помня че като се роди навремето дребната, сънят стана мираж. Ходех като призрак и се молех за капка сън поне. Буквално плачех за сън. Ама не - кърмене, цедене, помпи, шишета, памперси и за кога да лягам? То пак дошло време за кърмене. Ама тогава бях млада, сега подозирам че ще е още по-зле. Ех, да можех да науча ММ да кърми........ Whistling

# 145
На морето не вали, не ги мислете туристите! Слънце пече.

**Baby**, аз вярно не съм видяла какво си питала  Embarassed

Ако е за болките - аз хал хабер си нямам.

Терпсихора наистина се изгуби, а си беше редовна.

# 146
  • Бургас
rosi.to, била си с пълна упойка. Тарикатската е със спинална. Раздвижват 2-3 часа след секциото и няма тия мъки. Бебето дават веднага - поне тука, в Майчин дом. Абе има секциота..., дето са мечта! Даже в МД не слагат катетър, да не ти разраняват и там, ами слагат памперс за възрастни. Може и да греша, че не избирам този вариант, ама късно е вече.

Пина, Глори, Росито беше със спинална упойка а не с пълна, но девойката й се роди мъничка и беше под наблюдение затова не й я дадоха веднага, а и на Росито и правиха междувременно и операция на кистата така че нейният случай е малко по-различен от това което описвате Simple Smile

# 147
Мисти  hahahaако твоя не ще да правите секс, пробвай с друг мъж! Спокойно, няма да забременееш!
Joy Joy Липсваха ми твоите бисери, ама откъде ще го намеря тоя друг мъж, дето да се прежали с бременна, дето само пуфти и се поти  Joy Ти изтърва Иванчо, ей сега щях да го взема назаем от теб  Joy
Сандалке ха де, ММ разпитал не знам си колко човека и все този доктор препоръчват. Дано пък наистина на момата и дойде на ум сама да тръгва да излиза от квартирата, та да ми разреши проблема. Нали уж при възрастните майки раждали по-рано. Само дано не им опровергая теориите. Обаче това за Кейт съм го изтървала, язък че я следя, в краен случай, ако нямам друг избор ще кажа 17/7 поне после да имам оправдание защо  Laughing
Гърл това за "гаджето" е добра идея, така или иначе не го понасям, ще взема като примерна бъдеща тъща да му връща парцала и да му кажа - действай! Ще си плюе на петите и с един куршум два заека.

# 148
  • София
Добро утро!

И аз не спах като хората, а какви гръмотевици имаше, направо ме изхвърляха от леглото. Много се стрясках.

И аз знам за случай с нормално раждане и то на мои познати, дет се казва от първа ръка. Едното раждане беше предизвикано с Окситоцин, за да стане преди Коледа, а другото платеният екип не успя да дойде през нощта.
Господ да ни пази, пак как ще стане не е толкова важно, колкото крайният резултат.

Жалина момиче разсмя ме, какво викаш да си починеш малко.  JoyТа ти после като се приберете може да се уговориш с бебка от 23.00 до 6.00 да не плаче, за да се наспиваш.

Ани я няма, Гери, Герито, Пеперудката, Глезотийката, Опис, Бела и да не изреждам всички. Момичета ще се караме.

Иве, Дани и Мимс Hug Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

Какво щях да казвам друго, хич не помня.

Времето много ми допада!

Еми Мисти ти като си стоиш само във вас и чакаш Калин да сглоби кошарата няма да стане. На вън живота си кипи. Това, че ние сме се затворили у дома и пуфтим никой не ни е виновен.
Без майтап обаче, съседката срещу нас, млада жена има-няма 7-8 години по-голяма от мен (не да кажеш някоя баба) обаче много застреляна, та вчера ми вика "а, ама аз сега видях, че си бременна"  doh.

Последна редакция: чт, 27 юни 2013, 08:31 от *ВЕСЕЛА*

# 149
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Добро утро! Hug
Първо честито на всички сдобили се с бебета да са здрави и послушни!Извинявам се,че не ви споменавам поименно,но има огромна опасност да изпусна някой! Blush
Весе дано всичко е наред с теб и бебо(силно вярвам.,че ще е така) Hug
Близначе наистина не си приличате със сестра ти  Rolling Eyes ,но тя ми е много позната Thinking!
Роси дано всичко при теб е наред,а малката Далийка е много сладка! Heart EyesВсъщност всички бебета са много сладки Heart Eyes!
Няколко дни нямах нет,а преди това една страница я зареждаше мнооооооого дълго та чак снощи успях да видя снимките и да изчета всички пропуснати страници(а те бяха доста Simple Smile),но докато стигна да пиша и забравих почти всичко!Аз минах на консултация и бебо най-сетне е пораснал вече е 2500  newsm44 и всичко си беше наред!С главата надолу си е и всичко си е ок за нормално раждане дано и така да си остане Praynig!спирам вече хапчетата за задържане и ще чакам да реши да излиза!
Засега това е от мен!После ще се включа пак а сега отивам да хапна!

Общи условия

Активация на акаунт