"Имението с лозите" /Asmalı Konak 2002-2003/ по Диема Фемили ~ Тема2

• 67 676
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
 Здравейте момичета!  Следя редовно Имението с лозите,както и Ангелският остров и едва сега "открих" Нургюл като актриса и много ми харесва. Мисля да изгледам онлайн "Любов и наказание",но страшно ме заинтригувахте и със сериала ЛиН. Моля, кажете ми къде може да се гледа?  Praynig

# 166
Ina G любов и наказание съм го гледала доскоро в нова плай.Не знам дали сега го има още там,но наистина си заслужава да го гледаш и не само заради Нургюл...просто е много добър Simple Smile

# 167
Здравейте момичета!  Следя редовно Имението с лозите,както и Ангелският остров и едва сега "открих" Нургюл като актриса и много ми харесва. Мисля да изгледам онлайн "Любов и наказание",но страшно ме заинтригувахте и със сериала ЛиН. Моля, кажете ми къде може да се гледа?  Praynig

"Любов и наказание" и ЛИН са един и същ сериал. Аз съм го гледала и във ви-бокса.

# 168
# 169

ИНА  Hug
Скрит текст:
Ако си решила да гледаш ЛЮБОВ И НАКАЗАНИЕ а също така и свободно време , мога да ти подскажа ,че този сериал си има и темичка в нашия форум ,има доста интересни подробности свързани с остарелите им обичаи и традиции и много добре са обяснени в старите теми  smile3521
ЛЮБОВ И НАКАЗАНИЕ го имам  колекцията си във Вбох  Peace
 с бг.субтитри  Peace с бг.аудио  Peace но това са оригиналните турски серии  Peace (както е с бг.суб.) защото големите специалисти от Нова и ДФ изрязаха доста моменти от сериала
заповядай  Peace
http://www.vbox7.com/lcollections:svet_varna?&page=2
а как ще го гледаш,избора е твой  bowuu bowuu
бих ти препоръчала внимателно да ми разгледаш колекциите bowuu bowuu
има и доста играни филми с Нургюл  Peace и още  един сериал с нея  Peace ЕЗО  Peace

# 170
# 171

Скрит текст:

# 172
 Благодаря на всички,много сте мили!   bouquet Ще го изгледам непременно и ще изчета и темичката за ЛиН. Междувременно продължавам да следя Имението ,въпреки,че тук нещата се случват доста бавничко...Хубава седмица от мен,а уикенда може да се засечем в Кападокия! Grinning

# 173
 Забравих да добавя,че освен заради Нургюл,искам да изгледам ЛиН и заради партньора и (не помня името му,но него си го харесах в Гордата Аси ) Simple Smile  А щом казвате,че и филмчето си заслужава,няма как да го пропусна. Naughty

# 174
ДОБЪР ВЕЧЕР ЛОЗИЧКИ  wavey wavey wavey wavey wavey

Минавам на бързичко  smile3521
За огромна наша радост  Peace за тези които не са успели да гледат  bowuu bowuu
сериите на ИМЕНИЕТО С ЛОЗИТЕ от събота (20 07)и неделя (21 07) вече ги има на торент  Peace

http://www.DMCA-removal-from-Google/index.php?page=torrents&category=14;15

ПРИЯТНА ВЕЧЕР  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 175
Забравих да добавя,че освен заради Нургюл,искам да изгледам ЛиН и заради партньора и (не помня името му,но него си го харесах в Гордата Аси ) Simple Smile  А щом казвате,че и филмчето си заслужава,няма как да го пропусна. Naughty

В ЛЮБОВ И НАКАЗАНИЕ / ASK VE CEZA - НУРГЮЛ си партнира с МУРАТ ЙЪЛДЪРЪМ  bowuu bowuu
няма да те кандардисвам дали да го гледаш или не ЛИН по две причини  Peace
 обожавам и съм ГОЛЯМ фен на МУРАТ а ЛЮБОВ И НАКАЗАНИЕ ,ми е ФАВОРИТА от всички турски сериали  bowuu надявам се да ти хареса  Praynig Praynig

Последна редакция: пн, 22 юли 2013, 20:04 от Свет_ВАРНА

# 176
Нека романтиката да е с вас тази вечер!

Приятна и спокойна вечер, приятели!!

# 177
Ако гледаш Любов и наказание, скоро въобще няма да можеш да го забравиш. Аз го гледах зимата, и сега като гледам за сто и двадесети път някои серии, въздействат ми така, все едно за първи път го гледам.  За мен 80% от успеха на сериала  се дължи на (освен на снимачния екип) на Мурат. Не напразно този сериал е продаден в над 80 страни. Освен това съм гледала кадри и снимки след приключване на сериала, екипа мяташе във въздуха Мурат. Разбира се Нургюл играе великолепно, но харизмата, очарованието и начина по който му "лягат" тези типажи на Мурат, така както в "Гордата Аси е несравним. Между другото  тези два филма донесоха огромната му популярност. Гледала съм отчасти "Буря", но не е същото, дори  скучно, също и "Есенни страдания".  
"Гордата Аси" и "Любов и наказание" изстреляха  Мурат в десятката. Но понеже това е тема за Имението , не мога да не кажа, че харесвам пича и в този сериал, добре играе, също много известен турски артист. Това е моето мнение. Браво на турците, за тези филми.

# 178
Серийте от тази събота и неделя са супер!Благоаря ви момичета

# 179
  • Велико Търново
Здравейте не можах да гледам сериите сега ще ги дръпна и да видим какво се е случило

Общи условия

Активация на акаунт