"Имението с лозите" /Asmalı Konak 2002-2003/ по Диема Фемили ~ Тема2

• 67 698
  • 737
  •   1
Отговори
# 255
 Светле,вече да си знаеш! Peace  Преображение Господне (Сотировден,от гръцки сотир-спасител) Празнуват Сотир,Сияна,Светла и подобни имена.Това е защото при преобразяването си Господ е светнал(засиял).Това го знам от моя приятелка,иначе и аз съм зле с празниците. Grinning
Страхотни сладури на снимката,къде ги изнамери?  baby_neutral Междудругото и малката госпожица Хаят ми е много сладичка,а пък и една такава кротка...  Heart Eyes

# 256
ДОБРО УТРО  wavey wavey wavey

ИНА  Hug  Heart Eyes
Скрит текст:
много ти Благодаря за инфото за ИМЕННИЯТ МИ ДЕН  lovekiss
за съжаление не го знаех това ,винаги като ИМЕН ДЕН  на Светла в попските календари е отбелязан 6февруари ,св.ФОТИИ и ми е било супер учудващо защо  newsm78  с какво се свързва това име и този светия  Rolling Eyes и до сега никой ,никога не ми е казвал че на ПРЕОБРАЖЕНИЕ ГОСПОДНЕ имам имен ден  Peace още веднъж ти БЛАГОДАРЯ за обяснението    love001
вече ще знам и си черпя за мое здраве на този светъл празник  smile3521
а за колажа със сладурите ни,имаше много подобни ,много интересни  Whistling Whistling
нооо за съжаление бяха от турското дизи и от как започнаха митингите и вълненията заради техния '' бащица '' го затвориха,а аз нямам хиич свободно време за да правя колажи и гифчета за БАХАР и СЕЙМЕН и тяхната сладурка ХАЯТ  newsm53

# 257

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 08 авг 2013, 06:31 от Свет_ВАРНА

# 258
# 259
# 260
# 261

УСПЕШЕН ЧЕТВЪРТЪК  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: чт, 08 авг 2013, 06:34 от Свет_ВАРНА

# 262
ДОБЪР ВЕЧЕР

МИНАВАМ НА БЪРЗИЧКО ЗА ДА ВИ ЗАРАДВАМ С ЕПИЗОДИТЕ ОТ 3 08 /4 08

НА ТОРЕНТ  bowuu bowuu

ИМЕНИЕТО С ЛОЗИТЕ/ АСМАЛЪ КОНАК
- 45еп. 46еп. 47еп. 48еп.

ЗА ОНЛАЙН ГЛЕДАНЕ  bowuu bowuu

ИМЕНИЕТО С ЛОЗИТЕ/ АСМАЛЪ КОНАК
- 45еп. 46еп. 47еп. 48еп.

Последна редакция: пт, 09 авг 2013, 06:06 от Свет_ВАРНА

# 263

Скрит текст:

# 264

Скрит текст:

# 265

Скрит текст:

# 266

Свети Hug благодаря за линковете!
 Съботните серии не съм ги гледала.

# 267
 Привет лозички! Hug За съжаление този уикенд ще пропусна филмчето ( ще бъда на вилата).Обаче съм дала бойна задача на свекито да гледа и да ми го разкаже после. Laughing Приятно гледане на който ще успее да го гледа! Peace

# 268

dani_kovacheva Hug lovekiss
ИНА  Hug ееее жалко че няма да си на линия,но пък може някоя друга от дружките - ЛОЗИЧКИ да е на линия и тя да предава от мястото на събитието  Praynig Praynig
на мен до средата на другия месец не ми се очертава такава възможност  Cry Cry но след това цяла зима ще съм на разположение и да ви кажа честно бая серииали се задават на хоризонта  :peace който има време и желание може да надникне ТУК
А на теб ИНЧЕ ,както и на всички дружки ВИ пожелавам ПРЕКРАСНИ И НЕЗАБРАВИМИ ПОЧИВНИ ДНИ  Hug Heart Eyes

# 269

Скрит текст:
ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ ПОЧИВАЩИ  Peace

ЕТО ТАКА ДА СИ ИЗКАРАТ ДВАТА ПОЧИВНИ ДНИ В КОМПАНИЯТА НА ЛЮБИМИТЕ СИ ХОРА  smile3521 smile3521 smile3521

Общи условия

Активация на акаунт