"Имението с лозите" /Asmalı Konak 2002-2003/ по Диема Фемили ~ Тема2

• 67 702
  • 737
  •   1
Отговори
# 270
ДОБРО УТРО  wavey wavey wavey wavey wavey

Момичета никой ли не е успял да гледа снощните серии и да поразкаже на 2-3  какво се е случило  newsm17 newsm17 newsm17

# 271
Свети  Hug

Аз го гледах, но те предупреждавам, че хич ме няма в преразказите  Laughing
Ршиха да ходят да поискат Леле. Дават приготовления в 2-те семийства. Бахар направи сцена на Сеймен заради Айшето и не искаше да ходи на годежа, но все пак отиде. Свекито и подари брошка, за която се говореше, че е за 2-та снаха. За Леле имаше само 1 прост пръстен - на мен ми се видя приличен, ама аз не съм Карадаа - какво разбирам  Grinning  Там нещата минаха нормално и младите решиха вечерта да си направят парти. Поканиха Яман и Айше - тя беше с мн. високи токчета и Диджле се издразни, така я погледна, че Айше падна по стълбите и си счупи крака.И партито се провали.
Салих прави подписка с/у войната и го арестуваха,та трябваше да го освобождават.
Тамер дава зор да поискат Зейнеп и майка му се обади на Сюмбюл да се уговорят и тя се съгласи да се видят. Зейнеп не иска и да го види и Сеймен и обеща.  Определи среща на Тамер и с Бекир го понатупаха, дадаха му билет за Анкара и му казаха да не се връща.
Не се сещам за друго.

# 272
ДОБРО УТРО МИЛИ МОМИЧЕТА  wavey wavey wavey wavey wavey wavey

ДАНИ  Hug БЛАГОДАРЯ ТИ МИЛИЧКА  lovekiss lovekiss lovekiss
много добре си разказваш ,хиич не се притеснявай  Peace
даже ако не те затруднявам  Praynig Praynig  можеш да поразкажеш и вчерашните серии ,че за съжаление и тях не можах да гледам  newsm53
офффф този ТАМЕР   Twisted Evil толкова гаден и нагъл че ми идва да го  #2gunfire ама добре са го подредили нашите хора  Peace ха дано се махне вече от главата на ЗЕЙНЕП  Peace
оффф ха дано  Praynig Praynig този път качат по-бързичко епизодите ,че да си ги изгледм и 4 на веднъж  Peace много ми е хубаво като си ги изгледам наведнъж и най-вече без рекламите  smile3521

Последна редакция: пн, 12 авг 2013, 06:10 от Свет_ВАРНА

# 273
ПУСКАМ ВИ ТОЗИ КЛИП , МИСЛЯ ЧЕ ЩЕ ВИ ХАРЕСА И ЩЕ ВИ ЗАРЕДИ С ДОБРО НАСТРОЕНИЕ  smile3521 smile3521 smile3521

Скрит текст:

# 274

Свети   Hug

Снощи се оформиха 3 тайни любовни връзки  Laughing
  Сюмбюл и Али - тя се притесни, че той не се обажда, взе едно такси и отиде до хотела на приятелката му, и докато се колебаеше какво да прави той излезе и я видя. Отидоха в един ресторант и Али започна да я уговаря да избягат и да обикалят света. Бяха мн. сладки- като деца  Laughing
  Зейнеп се успокои, че Темер вече го няма и със Селих започнаха да правят планове в Истамбул да живеят заедно /не разбрах дали ще се женят/, но никой не трябва да разбира. И те щастливи, летят  Laughing
  Дилара и Яман започнаха да се срещат тайно , не че другите не ги подозират  Laughing 
  Сейхан и Леле се върнаха от меден месец преждевременно. Нещо е станало, защото  Сейхан е мн. сърдит и ако вобще ѝ проговори е за да се заяде с нея  newsm78  Но това не пречи на Леле да се изживява като господарка - щяла да сложи в ред слугите...
  Деджле получи кръвоизлив и ѝ откриха тумор, и ще я оперират...
  Сеймен и Бахар- при тях всичко е наред.
Е, може и да съм изпуснала нещо  newsm78

# 275
 ДАНИ, много благодаря и аз за разказаните серии!   bouquet Свекърва ми поразказа  нещичко,но не толкова добре като теб. Peace

# 276

Ина , знам какво е да изпуснеш сеpии и да няма кой да ти каже какво е станало.

Pадвам се, че съм ви била полезна  Laughing

# 277

ДАНИ
Hug  Heart Eyes много ,много ти БЛАГОДАРЯ  lovekiss че ни разказа какво се е случило ,защото нали виждаш кога ни качват сериите  bowuu  bowuu
ееее доста интересно взе да става ,сърбят ме пръстите да си споделя доста неща ,ноооо ...... за сега време ЙОК  newsm53
амммааа на есен ,когато приключи летния сезон тук на морето ,ще съм на линия и ще си направя основен преговор на сериалчето ни и тогава ако има желаещи можем да си покунушим на воля
ИНА Hug  Heart Eyes

Скрит текст:

ЛЕК И УСПЕШЕН ВТОРНИК  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: вт, 13 авг 2013, 06:20 от Свет_ВАРНА

# 278

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 13 авг 2013, 06:21 от Свет_ВАРНА

# 279

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 13 авг 2013, 06:22 от Свет_ВАРНА

# 280

Свети , тука Сеймен много млад ми се вижда  Laughing от кой филм е?

Песничките са ти точно за сезона...  Laughing

# 281
ДОБРО УТРО wavey wavey wavey

Скрит текст:

ДАНИ Hug  Heart Eyes

Последна редакция: ср, 14 авг 2013, 06:12 от Свет_ВАРНА

# 282

Свети , тука Сеймен много млад ми се вижда  Laughing от кой филм е?

ДАНИ това е кадър от ИМЕНИЕТО С ЛОЗИТЕ,момент от първите епизоди , и до колкото си спомням  newsm78 newsm78  СЕЙМЕН беше пострадал ,в безсъзнание и не знаеше че БАХАР е загубила детето и това  е май момента точно когато научи  Peace
но не съм много сигурна  Rolling Eyes Rolling Eyes
ИМЕНИЕТО С ЛОЗИТЕ /АСМАЛЪ КОНАК е единствения сериал в който играят НУРГЮЛ И ЙОЗДЖАН играят и в игралния филм АСМАЛЪ КОНАК но това е финала на сериала bowuu
силно се надявам нашите от ДФ да са го закупили,защото финала на сериала НЕ Е ФИНАЛ ЗА СЕРИАЛА  Peace

Последна редакция: ср, 14 авг 2013, 06:10 от Свет_ВАРНА

# 283
# 284

Общи условия

Активация на акаунт