"Имението с лозите" /Asmalı Konak 2002-2003/ по Диема Фемили ~ Тема2

• 67 704
  • 737
  •   1
Отговори
# 285
# 286

Скрит текст:

Скрит текст:

КРАСИВ И УСМИХНАТ ДЕН  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 287

Скрит текст:
15 АВГУСТ -ГОЛЯМА БОГОРОДИЦА

Последна редакция: чт, 15 авг 2013, 06:27 от Свет_ВАРНА

# 288
  • На юг от тук
Честит празник на всички минаващи през темата.
Все пак фила е сниман на места с много християнски паметници.
Весел празник на именниците!

# 289
ДОБРО УТРО

KAТИ  Hug Heart Eyes РУМИ  Hug Heart Eyes ИНА  Hug Heart Eyes ДАНИ  Hug Heart Eyes

Скрит текст:

# 290

Скрит текст:

# 291

Скрит текст:

# 292

Скрит текст:

# 293
Привет момичета  Hug Hug Hug
Светле  Hugкакви красоти слагаш само smile3521 smile3525

# 294
 Здравейте момичета! Hug Чакам с нетърпение утрешните епизоди за да видя какво ще стане с Диджле.Дали няма да измислят да почине при операцията и Сеймен да си отгледа сина,заедно с Бахар? Thinking Не ми се иска,защото Диджле е интересен персонаж ,а и ще ми е мъчно за момченцето.

# 295
ДОБРО УТРО  wavey wavey wavey wavey

ЕНИЧКА  Hug Heart Eyes много се радвам че се отби и в това дворче  lovekiss
ИНА  Hug lovekiss аз също очаквам с огромно нетърпение сериите довечера и силно се надявам пак да си на линия,а ако не си  Peace
може и някоя друга добра душа ,готова да ни е кореспондент  от мястото на събитието Praynig Praynig Praynig за да ни предаде какво се случва в КАПАДОКИЯ  smile3521
защото все още никъде не са качени епизодите от предната събота и неделя   Peace
 за съжаление днес и утре съм на тръстиката  Weary и за пореден път ще изтърва сериите  Cry Cry

Последна редакция: сб, 17 авг 2013, 06:23 от Свет_ВАРНА

# 296

Скрит текст:

# 297

Скрит текст:

ПОЖЕЛАВАМ ВИ ПРЕКРАСНИ ПОЧИВНИ ДНИ ИЗПЪЛНЕНИ САМО С ПОЛОЖИТЕЛНИ ПРЕЖИВЯВАНИЯ  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 298
 Светле,много ми е мъчно за това,че все изпускаш филмчето. Confused Затова пък есентта-зимата ще можеш да си изгледаш сериите накуп.Аз така правя в момента с ЛИН и хич не ми е зле. Grinning

# 299
Здравейте  wavey
Светленце Hug Hug Hug и аз съм така все го изтървам сериала,но като ми остане свободно време ще си наваксам и ще коментирам  smile3521
Ina G Hug

Общи условия

Активация на акаунт