"Имението с лозите" /Asmalı Konak 2002-2003/ по Диема Фемили ~ Тема2

• 67 707
  • 737
  •   1
Отговори
# 300
 Страхотна писана,искам я! Grinning Това Сеймен ли е зад нея?

# 301
 Резюмето от днес: Grinning
 На Сейхан нещо не му се нрави семейния живот,липсвала му независимостта.Скараха се с Ляле и на сутринта той тихичко се измъкна с един сак дрехи и замина с колата. Преди да тръгне за болницата Диджле взе да се сбогува с всички.Помоли Бахар да се грижи за сина и,ако нещо се случи с нея.После се обърна към Сеймен и каза " Оставям го на баща му и на теб Бахар" .Всички се вцепениха,Бахар най-много.След малко тя си грабна палтото и изтича навън.Със сестра и Гюл се качиха в колата. Отидоха в хотела на Пираие.Сейхан вкъщи се разплака,после и той излезе отчаян и седна в едно кафене в близко село.Сейхан му се обади и каза,че отива в Истанбул,а Сеймен му се накара,че вместо да го подкрепя,се държи детински.Операцията на Диджле мина успешно,но се наложи да извадят матката.Бахар изпрати сестра си да и донесе Хаят и малко дрехи.Тя започна да се налива с вино,докато се напи.Сюмбюл нареди да заключат вратите и не пускаше Гюл да излезе,докато не остави Хаят.Накрая излезе само с дрехите на Бахар.Сейхан се опомни и се прибра вкъщи,сдобри се с Ляле.После отиде при Сеймен и оттам двамата в болницата. ( следва продължение  Grinning)

# 302
Сеймен посети Диджле и каза,че след като се приберат може да разкажат истината на Ръза и той да му казва татко. На Бахар и стана лошо от пиенето,сложиха я да спи.По-късно дойде Сеймен.Бахар поиска обяснение и Сеймен каза,че се е случило когато бил пиян.Разбрал за детето когато било на 3 г,а Диджле вече омъжена и решил да остави нещата така. Бахар се разкрещя'че го мрази,той си тръгна,а тя изпотроши стаята. Гюл я упрекна,че с поведението си е  провокирала да крият истината и в яда си Бахар и каза за Джем и Дилгу.Гюл се заключи да плаче ,а Бахар я повери на Пираие и тръгна към къщи. Като пристигна метна един камък по прозореца и всички излязоха да видят какво става. Двамата със Сеймен отначало си говореха троснато,но после влязоха в стаята и се погледнаха някак си влюбено и помирително.Така завърши.Дълго се получи,но...дано поне е ясно и да не съм бъркала имена. Wink Лека нощ,до утре! 

# 303
Страхотна писана,искам я! Grinning Това Сеймен ли е зад нея?

Ина Hug да това е Йозджан Денис-Сеймен ,а писанката е наистина разкошна  smile3521
Мерси за резюмето   bouquet

# 304
# 305
# 306
# 307
ДОБРО УТРО МИЛИ МОМИЧЕТА  wavey wavey wavey wavey wavey

Скрит текст:
ИНА Hug от сърце и благодаря за резюмето  lovekiss
отлично си се справила със всичко  newsm51
не се тревожи че е толкова дълго , аз обичам да чета  bowuu другия път може и още по-дълго bowuu
аз ИМЕНИЕТО С ЛОЗИТЕ ще си го изгледам на есен ,то се знае,но не обичам да зарязвам така ... на никъде сериала , нямам търпение да разбера какво се случва ,през какви перипетии ще ги подложат СЕЙМЕН И БАХАР,за да разберат че любовта им е голяма и не могат един без друг Peace
единственото за което най-много съжалявам е че нямам време да направя стоп кадри ,нови колажи, гифчета а що не и ИЗБРАНИ МОМЕНТИ на СЕЙМЕН И БАХАР  bowuu bowuu
Скрит текст:
а за ЛИН ,той си ми е фаворита на турските сериали ,не съм спирала да го гледам от 2011г Peace
за него винаги имам време ,но повече предпочитам да гледам избраните моменти ( имам ги в колекциите ми  , ЛИН го имам с бг.аудио оригиналните епизоди ,с бг.суб.ако искаш да се възползваш ето ти линка
http://www.vbox7.com/lcollections:svet_varna
в ИЗБРАНИТЕ МОМЕНТИ са в колекцията на ЦАРИНА  Peace
http://www.vbox7.com/collection:1868560
наслаждавам се на страхотната игра и на двамата Peace невероятен тандем са МУРАТ И НУРГЮЛ  Peace и като черешката на тортат са двете близнета ,които се родиха и пораснаха в сериала
а МУРАТ си ми е на първо място в сърцето от всички турски актьори ,никой няма неговия омагьосващ поглед,да не говорим за усмивката и т.н., НУРГЮЛ тя пък си ми е фаворитката от турските актриси
ЕНИЧКА Hug  Heart Eyes душичко,ако знаеш колко филми и сериали съм ги натрупала за есента и зимата  newsm09 newsm09 newsm09
почти съм зарязала и АНГЕЛСКИЯ О-В ,ПАМУКОВАТА ПРИНЦЕСА пък все започвам серията и след първата реклама вече тя ме гледа ,а сериала ми харесва  ,зарязах и СЕЗОНИТЕ НА ЛЮБОВТА , гледам го от дъжд на вятър и то само когато почивам ,не ми харесва чак толкова сериала ,но не обичам ей така на никъде  да зарежа сериал,може на вентилатор да го изгледам нооо до края  bowuu
  а и ХУЛИГАНА чака на опашка и СЮЛЕЙМАНЧО ВЕЛИКОЛЕПНИЙ 3 сезон не съм го подхващала , още бая са така че зимъска няма да се скучае bowuu bowuu

Последна редакция: нд, 18 авг 2013, 06:39 от Свет_ВАРНА

# 308
# 309
но и ЙОЗДЖАН се насади трайно в сърцето ми ,но не чак толкова с актьорските си умения а със страхотния си глас  bowuu

# 310

А това е от някакъв друг негов филм, озвучен с негова песен  Peace

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=OFN55t6hIxQ#

ПОЖЕЛАВАМ ВИ СЛЪНЧЕВ И УСМИХНАТ НЕДЕЛЕН ДЕН   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: нд, 18 авг 2013, 06:35 от Свет_ВАРНА

# 311
  • На юг от тук
И хърватките гледат сериала с Нургюл.

# 312
 Ени,много хубаво клипче,а и песничката към него е супер!  Peace
Светле,благодаря за линковете,ще се възползвам. Grinning
Днешните епизоди:
Бахар и Сеймен се любиха,а на сутринта бяха в чудесно настроение.Бахар взе Ръза от кухнята и го заведе да закусва с тях на господарската маса.Гюл реши да се разведе с мъжа си,обади се да му каже,а след това отчаяна тръгна с кола в неизвестна посока.Всички притеснени я издирваха с полиция и я откриха пияна в крайпътно заведение. Али заведе Сюмбюл в чифлика си-пиха вино,прави и омлет и каза,че е най-добре да се оженят.Тя се усмихна,но не отговори.Тогава се обадиха на Али,че Пираие е в болница-нагълтала се с хапчета от мъка по него.Сюмбюл му каза да иде при нея.На другия ден беше годишнината от сватбата на Бахар и Сеймен.Направиха парти вкъщи.Появи се и Айше -Мелек с гипсиран крак.Бахар се издразни,но после цяла вечер танцуваха със Сеймен,бяха много сладки.Гюл флиртува с комисаря от полицията,което не се хареса много на Сеймен.Дилара пак се депресира,съмнява се,че Яман няма сериозни намерения към нея. Общо взето това беше. Hug

Последна редакция: пн, 19 авг 2013, 20:23 от Ina G

# 313

ИНА Hug newsm51   
КАТИ  Hug Heart Eyes ЕНИ  Hug Heart Eyes РУМИ Hug Heart Eyes

УСПЕШЕН ПОНЕДЕЛНИК И ЩАСТЛИВА НОВА СЕДМИЦА
lovekiss lovekiss lovekiss lovekiss

# 314

Общи условия

Активация на акаунт