Снощи се върнах от почивка и днес съм на линия.
Ще бъда кореспондент в Кападокия за всички,които не успеят да гледат филмчето.

много ме е яд че така ни прецакаха ДФ
как можаха да го дадат в този ранен час и то в почивните дни през лятото
че кой си стои в дома си в тези горещини
ама нейсе , нали все пак са си направили труда да ни го закупят и преведат,че бая е старичък , ще кажем БЕРЕКЕТ ВЕРСИН и на това а ние вече си търсим колая как да го гледаме

нещо не са го скопосали както трябва и май ще го зарязвам
след това съм с ПАМУКОВАТА ПРИНЦЕСА
за сега ми харесва ,но заради многото реклами ,които ме изнервят и затова изчаквам да го качат в нета
но за съжаление понякога доста се чака да ги качат

страхотен кореспондент си БЛАГОДАРЯ ТИ
ще чакам пак кратко резюме 
И аз все още гледам Ангелският остров,но е слабичък филма,особено сравнен с ЛИН,който в момента гледам във vbox. 
Майката на Тамер каза на Сонгюл,че ще дойдат да искат Зейнеб.Когато го съобщи вкъщи пред всички Зейнеб ревна.Бахар не каза нищо,но Сеймен се досети за причината и успокои сестра си,че няма да я даде.Тя пак започна да излиза със Селих. Яман май започна да ревнува Дилара от инспектора,който водеше акцията със Зелиха.Сеймен и Лале решиха да се оженят,но без шумни годежи и сватби.Казаха само на Сеймен.На другия ден той откара всички роднини вкл. родителите на Лале до едно езеро,където бяха бяха наредени маса и столове за подписване на брак.Всички бяха учудени,но бързо се съвзеха.Само Сонгюл и бащата на Лале се обидиха и се върнаха в колата.След подписването заминаха на пътешествие,но бяха нервни заради неодобрението на родителите,скараха се и се върнаха-всеки в своята си къща.
Ами
май това е всичко. Дано поне от другия месец и вие се спрете вкъщи и да гледате.Не ми пречи да разказвам,но ще е по-интересно,ако коментираме.
Хубава неделя!
Препоръчани теми