"Имението с лозите" /Asmalı Konak 2002-2003/ по Диема Фемили ~ Тема2

• 67 695
  • 737
  •   1
Отговори
# 240
 Здравейте момичета! Hug Снощи се върнах от почивка и днес съм на линия. Grinning Ще бъда кореспондент в Кападокия за всички,които не успеят да гледат филмчето. Peace

# 241
 Резюме на днешните епизоди   Grinning
Разбра се,че отвличането на Зелиха е поръчано от онзи дебелия арабин Рашид.Той се обади на Али Хамсаоглу и поиска 2 млн откуп.Али тръгна с парите,следван от полицията.Междувременно един от похитителите тайно пусна Зелиха да избяга.Тя стигна до една къща при един дядо и баба.При тях започна да говори и каза,че е била отвлечена.Али отиде при арабина,завърза се престрелка с участието на полицията и Али беше ранен.Сеймен пък откри на уреченото място кукла вместо Зелиха и се прибра отчаян. Вкъщи всички се притесниха къде е детето.У Хамзаоглу  Тамер се похвали на майка си ,че е бил със Зейнеб и сега ще го молят да се ожени за нея.Зейнеб пък плаче вкъщи да не я оженят насила ако разберат какво е станало.Селих започна да я успокоява и обеща да не я оставя никога.Бахар  вече не търпи Айше Мелек,защото и каза,че е влюбена в Сеймен.На финала бабата и дядото доведоха Зелиха и всички бяха много щастливи като каза на Сеймен "Вуйчо,върнах се" ,а после нарече и Сонгюл "бабо".Сега тя стана много приказлива.Обадиха се да кажат,че Али ще се оправи и въобще хепи енд. Peace

# 242
ДОБРО УТРО МИЛИ МОМИЧЕТА  wavey wavey wavey wavey

РУМИ  Hug Heart Eyes
Офффф на мен ми е гадно че изтървам епизодите на ИМЕНИЕТО С ЛОЗИТЕ Whistling Whistling Whistling много ме е яд че така ни прецакаха ДФ  #Cussing out  как можаха да го дадат в този ранен час и то в почивните дни през лятото  #Cussing out че кой си стои в дома си в тези горещини  #Cussing out ама нейсе , нали все пак са си направили труда да ни го закупят и преведат,че бая е старичък , ще кажем БЕРЕКЕТ ВЕРСИН и на това а ние вече си търсим колая как да го гледаме Rolling Eyes Rolling Eyes
то толкова много сериали се дават че човек да се чуди кое да гледа Whistling Whistling
аз  през седмицата съм на АНГЕЛСКИЯТ ОСТРОВ ,пак е с НУРГЮЛ ,но е от 19ч. и го сварвам и го гледам по тивито,нооо напоследък малко се разоравах ooooh! ooooh!  нещо не са го скопосали както трябва и май ще го зарязвам  Praynig Praynig след това съм с ПАМУКОВАТА ПРИНЦЕСА  Peace за сега ми харесва ,но заради многото реклами ,които ме изнервят и затова изчаквам да го качат в нета  Whistling Whistling но за съжаление понякога доста се чака да ги качат  Whistling Whistling

ИНА Hug страхотен кореспондент си БЛАГОДАРЯ ТИ lovekiss
дано и довечера си на линия  Praynig Praynig ще чакам пак кратко резюме  smile3521

# 243
# 244

ПРЕКРАСЕН ,НЕЗАБРАВИМ НЕДЕЛЕН ДЕН  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 245
Здравейте!  Hug  И аз все още гледам Ангелският остров,но е слабичък филма,особено сравнен с ЛИН,който в момента гледам във vbox. Peace
Днешното резюме: Simple Smile Майката на Тамер каза на Сонгюл,че ще дойдат да искат Зейнеб.Когато го съобщи вкъщи пред всички Зейнеб  ревна.Бахар не каза нищо,но Сеймен се досети за причината и успокои сестра си,че няма да я даде.Тя пак започна да излиза със Селих.  Яман май започна да ревнува Дилара от инспектора,който водеше акцията със Зелиха.Сеймен и Лале решиха да се оженят,но без шумни годежи и сватби.Казаха само на Сеймен.На другия ден той откара всички роднини вкл. родителите на Лале до едно езеро,където бяха бяха наредени маса и столове за подписване на брак.Всички бяха учудени,но бързо се съвзеха.Само Сонгюл и бащата на Лале се обидиха и се върнаха в колата.След подписването заминаха на пътешествие,но бяха нервни заради неодобрението на родителите,скараха се и се върнаха-всеки в своята си къща. Wink Ами Thinking май това е всичко. Дано поне от другия месец и вие се спрете вкъщи и да гледате.Не ми пречи да разказвам,но ще е по-интересно,ако коментираме. Simple Smile Хубава неделя!   bouquet

# 246

Добpа нощ ,момичета Hug

И на мен не ми хаpесва часа в който дават сеpиала! Днес го гледах, но вчеpа не можах. То не че не се подpазбиpа, но като си загледал нещо , ти се ще да не се пpопуска нищо  Grinning 
Та имам питане - дали сеpиите ги има пpеведени на pуски, македонски или сpъбски?
   Благодаpя!

# 247
ДОБРО УТРО МИЛИ МОМИЧЕТА wavey wavey wavey wavey

ИНА Hug много ти благодаря  newsm51
dani_kovacheva Hug
за превод ще проверя  Peace но чак довечера,че след малко тръгвам на работа  bowuu

# 248
# 249

Скрит текст:

# 250
  • Велико Търново
Добро утро Светле,
вчера успях само първата серия да гледам че чакам да ги качат че имам пропуски.
Благодаря за кафенцето  Hug

# 251
ДОБРО УТРО МИЛИ МОМИЧЕТА wavey wavey wavey wavey wavey wavey

РУМИ Hug Heart Eyes
За съжаление все още никъде не можах да намеря качени епизодите от тази събота и неделя  Peace
но силно се надявам до довечера вече да ги има  Praynig Praynig Praynig
че не можах да гледам почти нищо и само БЛАГОДАРЕНИЕ НА ИНА Hug lovekiss знам какво се е случило  newsm53

УСПЕШЕН ВТОРНИК   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 252
                        СВЕТЛЕ, ЧЕСТИТ  ИМЕН  ДЕН!    bouquet
 Желая ти щастие и любов,по-голяма от тези на Бахар и Сеймен! Grinning (съжалявам,че чак сега успях да вляза в сайта)  Хубава вечер на всички мили момичета в темичката! Hug

# 253

ИНА  Hug БЛАГОДАРЯ ТИ МНОГО ЗА ПОЖЕЛАНИЯТА  lovekiss
но за съжаление аз не знам че имам ИМЕН ДЕН  ooooh! ooooh! ooooh!
Скрит текст:
макар и с малко закъснение ЗАПОВЯДАЙТЕ ДА СЕ ПОЧЕРПИТЕ ЗА МOЕ ЗДРАВЕ   chef   chef

Последна редакция: ср, 07 авг 2013, 06:26 от Свет_ВАРНА

# 254

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт