"Имението с лозите" /Asmalı Konak 2002-2003/ по Диема Фемили ~ Тема2

• 67 695
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
# 526
# 527
# 528
# 529
Добър вечер момичета  Hug Hug Hug
Асмалъ конак свърши  smile3518.Аз съм доста назад с гледането на сериите,но не се въздържах и  изгледах последния епизод .Много тъжно свърши там на летището всички изпращат Бахар мислейки се че може и да не я видят отново ,а тя горката не знае  smile3518 smile3518 smile3518
Като изгледам всички серии ще си пусна и филма ,дано да е с хубав край  newsm17

# 530
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
А! Наистина ли свърши? Не мога да повярвам! Ами какъв край е това?

# 531
А! Наистина ли свърши? Не мога да повярвам! Ами какъв край е това?
svetal4o Hug да това е края на сериал ,но има и филм в  който се разказва какво става на татък  smile3521
Ето линк за сваляне от аси бг нет на филма
http://asi-bg.net/details.php?id=1645

# 532
аааа ама много кратко ми беше щастието с тоя филм...Ех,ще ми липсват Бахар,Сеймен и лудата Дуджле Sad((((((

# 533
# 534

Момичета  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Много съжалявам, че сериала ни завърши    Sad

В колекцията на Кей  Hug май са епизодите от ДФ и липсващия епизод сигурно го няма ...  newsm78 но пък има финалния филм  Grinning

Свети  Hug при теб са до 20 еп., но оригиналните епизоди колко са?
Ени  Hug аз съм по-напред с епизодите, но след като прочетох тука, че от ДФ режат от сериите и дори липсва една, реших да изчакам Кей да направи оригиналните епизоди  Laughing

# 535
Кеии Hug,Дани :hug:misiroche Hug

# 536

ЕНИ  Hug  lovekiss КЕИИ  Hug lovekiss ДАНИ  Hug lovekiss misiroche  Hug lovekiss РУМИ  Hug lovekiss ИНА  Huglovekiss

Последна редакция: ср, 25 сеп 2013, 07:29 от Свет_ВАРНА

# 537

Момичета  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Много съжалявам, че сериала ни завърши    Sad

В колекцията на Кей  Hug май са епизодите от ДФ и липсващия епизод сигурно го няма ...  newsm78 но пък има финалния филм  Grinning

Свети  Hug при теб са до 20 еп., но оригиналните епизоди колко са?
Ени  Hug аз съм по-напред с епизодите, но след като прочетох тука, че от ДФ режат от сериите и дори липсва една, реших да изчакам Кей да направи оригиналните епизоди  Laughing

НА мен също ще ми липсват БАХАР И СЕЙМЕН, както и всички герои от АСМАЛЪЧЕТО   Weary
ДАНИ за сега 20 оригинални серии са направени от КЕИИ  smile3521
оригиналните епизоди са 54 еп.  bowuu bowuu
ЕНИЧКА ,винаги с кеф чета твоите коментари   bouquet  Heart Eyes
който е гледал и иска да коментира тук АСМАЛЪЧЕТО нека да заповяда  smile3521 smile3521 smile3521
 аз ще се въздържа за сега че много пропуски имам  bowuu
защото не стига че съм пропускала епизоди давани по ДФ ами и уважаемите специалисти си позволиха да изрежат моменти и затова АЗ ще си чакам търпеливо оригиналните серии да ни ги направи КЕИИ  newsm53
предлагам ви когато са готови отново да се съберем и да си ги изгледаме

Последна редакция: ср, 25 сеп 2013, 07:28 от Свет_ВАРНА

# 538
# 539

Момичета  Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Свети, с удоволствие ще се включа в гледането и коментаpите,когато сеpиите станат готови! Какво става и на теб ли вpемето ти влиае - вече не ни слагаш хубави летни/слънчеви хитове...

Ени, много хубава  Нуpгюл !

Общи условия

Активация на акаунт