"Имението с лозите" /Asmalı Konak 2002-2003/ по Диема Фемили ~ Тема2

• 67 651
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
# 76
Ами и аз нее ги гледах от началото ,но колкото хванах ще го разкажа.Сеймен се прибра от болницата в хотела,но Бахар не го посрещна и даже се премести в друга стая.На вечерята я викаха ама тя пак не отиде и Сеймен се качи при нея.На другият ден всички отидоха да видят новата къща (старата изгоря).Болният от рак не е болен от рак ами иска пари (забравих му името).Сина му го разбра и го изгони.Приятелката на Бахар пристигна в хотела и Сеймен хич не се зарадва а после даже каза на брат си : "Тая дано скоро си тръгне".Ами това е извинете ме ,че им забравям имена.. Embarassed

# 77
 Привет и от мен в тази гореща неделя Hug

Аз успях да изгледам всички качени серии(вчера не можах да гледам) и не мога

да си обясня поведението на Сеймен.Той нали от любов и отчаяние,че загуби Бахар,

влезе в минното поле.Или поне аз така си помислих.Защо тогава се държи така

хладно с Бахар.Изобщо не се зарадва,когато я видя в болницата.Даже в първия

момент си помислих,че си е загубил паметта(добре,че сценаристите не заложиха

на този вариант).А когато разбра за бебето,още по странно започна да се държи.

Много ми е странна тази любов и ми е трудно засега да повярвам

в нея.

Лек ден,момичета и приятен плаж на тези,които ще се разходят до там днес

# 78
  • Велико Търново

# 79
  • Велико Търново

# 80
ДОБРО УТРО МИЛИ МОМИЧЕТА  wavey wavey wavey wavey wavey wavey

Да посрещнем деня с усмивка и отворено сърце,
да го изпълним с любов и смисъл - да го
превърнем в щастлива приказка!
Ведра и късметлийска Нова седмица!
Желая ви здраве и успех!

misiroche
  Hug Heart Eyes   bouquet благодаря за преразказа на серийките   bouquet   bouquet   bouquet
аз изгледах на турски серийките и с твоя помощ ми се изясниха нещата  bowuu bowuu
iia Hug  Heart Eyes
аз много отдавна писах че любовта която показва Сеймен ,нещо не ми е ясна ,що за любов е неговата  newsm78 ами той не спя да наранява Бахар  #Cussing out
СОНЧЕ Hug Heart Eyes
Скрит текст:

# 81

Успешна седмица на всички! Hug Hug
Признавам, че започнах да гледам филма заради Нургюл, но много ми хареса като сюжет, място на снимките и артисти и продължавам да го следя с интерес.  Grinning
Ето как изглежда Нуpгюл в момента със своя любим. Peace

Доколкото разбирам от Гугъл, снощи са били на вечеря в италиански ресторант в Бебек, Истанбул. Laughing

http://www.gecce.com/magazin/haber/nurgul-yesilcay-italyanlara-ozendi

# 82
  • БГ
Здравейте момичета! Hug Hug Hug Hug
Светле Hug добре,че те има,приятелко!Благодаря ти за всичко!
Това лято е под знака на сериали с Нургюл -  най-после да видим и другите нейни участия,дори и по-старички.Не знаех нищо за този  Ангелски остров,но ще го следя с интерес!

Нещо този Сеймен много се изтемерути в тези серии.Едва го понесох след като изнасили Бахар #Cussing out
А нея пък изобщо не я усещам Crossing ArmsТова ли е любовта.... newsm78
Но най се забавлявам с любовните терзания на Али и Сюмбюл  Joy Не отиде бабата на срещата и онзи се напи като мотика,ама го отнесе варелът Joy Joy Joy
Сеймен дали ще катурне пак Диджле - как й светят очите само на тази вещица ooooh!но и тя го обича, а той започна май да си спомня моменти от лекуването си в арабското село.И как не,моля, нали онази се съблече гола - та да го излекува... Joy Joy Joy
Хубав ден на всички Hug Hug Hug Hug

# 83
И как не,моля, нали онази се съблече гола - та да го излекува... Joy Joy Joy
Направо ме разби от смях Simple Smile Аз мисля ,че Сейменчо ще атакува новата лисица Айше Мелек,ама тя хитрушата мръсна крои нещо...

# 84
И как не,моля, нали онази се съблече гола - та да го излекува... Joy Joy Joy
Направо ме разби от смях Simple Smile Аз мисля ,че Сейменчо ще атакува новата лисица Айше Мелек,ама тя хитрушата мръсна крои нещо...

Здравейте!
Диме,misiroche , няма да се случи нищо, нито м/у Сеймен и Диджле, нито м/у Айше Мелек и Сеймен. Тя тази Айше си го харесва, но ще и мине котка път, няма да успее......

# 85

Скрит текст:
я да ви сервирам от любимото  кафенце newsm53
та белким се сберете днес на раздумка мили дружки  smile3521

jupetrov7  Hug  lovekiss misiroche  Hug  lovekiss
РУМКА Hug lovekiss много се радвам да че си се отбила и си успокоила дружките ,че и аз покрай тях  newsm53
намивай по-честичко от тук , тъкмо момчето ни ще ни  разхлажда в тези горещини  bowuu bowuu
ДИМИИЧ  Hug  Heart Eyes  Two Hearts Two Hearts Two Hearts
наминавай по честичко и ти през дворчето ни , нали знаеш че твоите постове са мехлем за душата ми  smile3521
За съжаление епизодите НИКЪДЕ НЕ СА КАЧЕНИ  smile3515
 всякакви глупости се качват на секундата а сериалчето ни ЙОК smile3511

# 86
# 87
# 88
# 89

Общи условия

Активация на акаунт