"Имението с лозите" /Asmalı Konak 2002-2003/ по Диема Фемили ~ Тема2

• 67 667
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
Привет на всички минаващи от тук Hug

Светле  Hug, рано,рано си сложила кафето,но аз сега ще си взема.Обичам го

студено.Пък и както ми е запушила главата,добре ще ми дойде.

Филма наистина е с добър край.Много мъка има накрая,но важното е,че финала е щастлив.Дано

само от ДФ да са закупили и филма,че иначе сериите свършват наникъде.

Лек и прохладен ден на всички

# 121
Ей лозички вчера не гледах 2-та серия на сериала стана ли нещо интересно  Hug за всички

# 122
В кои дни излъчват сериала по Диема и в колко часа?
Снощи гледах финала, ей, ама страшни са тия турци,бе!!!  Идва им отвътре да мислят такива интересни сценарии, заплетени интриги, държащ те в напрежение сюжет, и разбира се двама красиви артисти в които да се влюби човек, докато ги гледа. Браво на тях. 
Не бях привърженичка на турски сериали, но да ви кажа честно аз вече съм запленена от тях. Разбира се не съм гледала много, избирам ги кои ми допадат, но признавам - много са добри!
Дали и българските филмотворковци ще могат някога да направят сериал, достоен да конкурира един популярен в Турция?!
А и вскички тука сте много готини!  Simple Smile

# 123
Специално благодаря на Свет_Варна Simple Smile, че ми изпрати линк да гледам финала.

# 124

ИМЕНИЕТО С ЛОЗИТЕ ----- сериите от 13 07-14 07

НА ТОРЕНТ Peace

ИМАМЕ СИ ГИ СЕРИЙКИТЕ И ЗА ОНЛАЙН БЛАГОДАРЕНИЕ НА НАШАТА КЕИИ     bouquet   bouquet   bouquet
ИМЕНИЕТО С ЛОЗИТЕ - 33, 34, 34, 35

iia  Hug Heart Eyes  helen.nona  Hug Heart Eyes misiroche  Hug Heart Eyes

# 125
# 126
В кои дни излъчват сериала по Диема и в колко часа?
Снощи гледах финала, ей, ама страшни са тия турци,бе!!!  Идва им отвътре да мислят такива интересни сценарии, заплетени интриги, държащ те в напрежение сюжет, и разбира се двама красиви артисти в които да се влюби човек, докато ги гледа. Браво на тях. 
Не бях привърженичка на турски сериали, но да ви кажа честно аз вече съм запленена от тях. Разбира се не съм гледала много, избирам ги кои ми допадат, но признавам - много са добри!
Дали и българските филмотворковци ще могат някога да направят сериал, достоен да конкурира един популярен в Турция?!
А и вскички тука сте много готини!  Simple Smile

АСМАЛЪ КОНАК / ИМЕНИЕТО С ЛОЗИТЕ се излъчва в СЪБОТА И НЕДЕЛЯ ПО ДИЕМА ФЕМИЛИ /ОТ 18-20ЧАСА/ПО ДВЕ СЕРИИ
А ОТ ПОНЕДЕЛНИК ДО ПЕТЪК ОТ 19ЧАСА ПО ДИЕМА ФЕМИЛИ ДАВАТ ДРУГ СЕРИАЛ С НУРГЮЛ Peace
АНГЕЛСКИЯТ ОСТРОВ Peace
ако искаш погледни го bowuu
 заповядай линк към колекцията ми  Peace
http://www.vbox7.com/collection:1926068
Скрит текст:

А ако не си гледала един от последните успешни сериали на НУРГЮЛ  Peace АSK VE CEZA / ЛЮБОВ И НАКАЗАНИЕ  Peace ГОРЕЩО ТИ ГО ПРЕПОРЪЧВАМ  Peace ИМА СИ Ѝ ТЕМА В НАШИЯ ФОРУМ  Peace
в момента го дават по НОВА тв.от 12 часа ,повторенията са по ДФ ОТ 10.30 ЧАСА, НО СА ВЕЧЕ ДОСТА НАПРЕД  bowuu bowuu
АЗ го имам го в колекциите си  bowuu bowuu
http://www.vbox7.com/lcollections:svet_varna
с бг.АУДИО ,БГ. СУБКИ  Peace
ако имаш време погледни го bowuu bowuu

УСПЕШЕН ВТОРНИК Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 127
  • Велико Търново
Добро утро момичета Hug Hug Hug

# 128
Много благодаря Свет_ВАРНА Simple Smile! Любов  и Наказание го гледах, това е един от любимите ми филми.
 Даже и сега по десет пъти гледам някои епизоди.  Сега обаче виждам, че в Имението с лозите любовните ласки  и целувки са по убедителни и страстни, от тези в Л и Н. Направо се ядосвам като започнат да се целуват и извръщат глави, та се целунат по бузите. Ей това много ме ядосва, развалят цялата магия от кадъра, ама карай, пак ги харесвам.

# 129
А къде мога да гледам сериите след 35-та, не мога да ги намеря в нета?!
Свет_Варна, знаеш ли? Чакам с нетърпение!

# 130
ДОБРО УТРО МИЛИ МОМИЧЕТА  wavey wavey wavey wavey wavey wavey

Руми  Hug lovekiss  misiroche   lovekiss iia  Hug  lovekiss  helen.nona Hug lovekiss

Скрит текст:

# 131

Скрит текст:
нещо с което може би ще ви разсмея  bowuu bowuu

# 132
А къде мога да гледам сериите след 35-та, не мога да ги намеря в нета?!
Свет_Варна, знаеш ли? Чакам с нетърпение!

МИЛИЧКА,за съжаление до тук са дадени само 36серии с бг.аудио  Peace
сериала АСМАЛЪ КОНАК /  ИМЕНИЕТО С ЛОЗИТЕ е стар,но в България сега го излъчват за ПЪРВИ ПЪТ  Peace
ето ти линк за АСМАЛЪ КОНАК - оригиналните ТУРСКИ СЕРИИ В ЮТУБ Peace
http://www.youtube.com/watch?v=ThuT9x6FP2o&list=PL1_H64vUS8- … KUzV1pqykXWTZMRQy
 В ДЕЙЛИТО
http://www.dailymotion.com/playlist/x1sffk_keii09_asmali-konak-2 … zi/4#video=xohh8h

Скрит текст:

# 133
  • Велико Търново
Добро утро  Hug

# 134
ДОБРО УТРО

РУМИ Hug Heart Eyes
на много хубаво местенце си сервирала кафенцето   love001
аммааа забравила си да доведеш компания  Joy Joy Joy Joy Joy
Скрит текст:
И НЕЩО ПО-ТАКА .... ДА СЕ РАЗДВИЖИМ СУТРИНТА И ЗА ДОБРО НАСТРОЕНИЕ  smile3521 smile3521

Общи условия

Активация на акаунт