"Имението с лозите" /Asmalı Konak 2002-2003/ по Диема Фемили ~ Тема2

• 67 692
  • 737
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте! Ще се опитам да разкажа накратко. Simple Smile Зейнеб се срещна с Тамер някъде на хълмовете,искаше да му каже ,че скъсват окончателно,но той дори не я изслуша,беше пиян,наби я и я изнасили.Докато се прибираше плачейки,Бахар я пресрещна пред къщи и я скри в нейната стая.Изкъпа я,успокои я колкото можа.На другата сутрин под предлог,че е сънувала лош сън и трябва веднага да покаже Хаят на дядо и,Бахар тръгна за Истанбул заедно със Зейнеб.С тях тръгна и момчето на слугите(приятеля на Зейнеб)
В Истанбул дядото много се зарадва на Хаят,но Бахар разбра,че сестра и има проблеми с мъжа си.Излъга,че отива на разходка,а всъщност с Яман отидоха у приятелката и-Дюлгу ли беше,абе тази с която живееха в Америка и там изловиха Джем...Бахар обеща да не казва на сестра си,ако това не се повтаря.На другата сутрин Джем беше грижовен съпруг... Laughing Зенеб пък не искаше да остава сама и под предлог ,че е настинала и и е лошо ,помоли стария си приятел да остане при нея. Той остана и беше много грижовен-дава аспирин,купи пица и млеко и въобще...  Това е мисля най-важното от гостуването ми в Кападокия. Peace Дано ми разберете нещо от разказа,че както забравям имена... ooooh!

# 211
  • Велико Търново
Здравейте днес съм на линия да гледам филмчето  newsm53

# 212
  • Велико Търново
Здравейте! Ще се опитам да разкажа накратко. Simple Smile Зейнеб се срещна с Тамер някъде на хълмовете,искаше да му каже ,че скъсват окончателно,но той дори не я изслуша,беше пиян,наби я и я изнасили.Докато се прибираше плачейки,Бахар я пресрещна пред къщи и я скри в нейната стая.Изкъпа я,успокои я колкото можа.На другата сутрин под предлог,че е сънувала лош сън и трябва веднага да покаже Хаят на дядо и,Бахар тръгна за Истанбул заедно със Зейнеб.С тях тръгна и момчето на слугите(приятеля на Зейнеб)
В Истанбул дядото много се зарадва на Хаят,но Бахар разбра,че сестра и има проблеми с мъжа си.Излъга,че отива на разходка,а всъщност с Яман отидоха у приятелката и-Дюлгу ли беше,абе тази с която живееха в Америка и там изловиха Джем...Бахар обеща да не казва на сестра си,ако това не се повтаря.На другата сутрин Джем беше грижовен съпруг... Laughing Зенеб пък не искаше да остава сама и под предлог ,че е настинала и и е лошо ,помоли стария си приятел да остане при нея. Той остана и беше много грижовен-дава аспирин,купи пица и млеко и въобще...  Това е мисля най-важното от гостуването ми в Кападокия. Peace Дано ми разберете нещо от разказа,че както забравям имена... ooooh!

Ina G Благодаря ти за разказаните серии бях ги пропуснала   bouquet

# 213

ИНА  Hug БЛАГОДАРЯ ТИ МИЛИЧКА ЗА РАЗКАЗА   bouquet   bouquet   bouquet
всичко ми се изясни  smile3521
аз не успях и вчерашните серии за гледам и ще чакам да ги качат  Praynig Praynig Praynig
за съжаление все още няма качени никъде епизодите от събота и неделя  Cry Cry
РУМИ  Hug  helen.nona Hug

Скрит текст:

# 214
  • Велико Търново
Добро утро момичета  Hug

# 215
  • Велико Търново
Как може Джем да изневери с Дуйгу...а Сейхан с този папагал голям майтап че сега и ще се жени бащата на Леле ще го побърка ,а пък майка му Сюмбюл и тя не се дава че ходят да я искат без дарове...

На тези кой ли им каза да откраднат Зехра милото дете

# 216
MOMИЧЕТА,никоя от вас ли не е гледала снощните серии  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
ако все пак има някоя душичка която ги е гледала  Praynig Praynig
много моля да поразкаже какво се е случило  ooooh! ooooh!

http://vbox7.com/collection:1907448

# 217
Ами то снощи освен отвличането на Зелиха,нищо съществено не се случи.Още не ми идва на ум чие дело е. Thinking

# 218

ИНА  Hug Heart Eyes РУМИ Hug Heart Eyes

diziler БЛАГОДАРЯ ЗА СЕРИИКИТЕ  bowuu bowuu

# 219
# 220
 Светле  Hug Благодаря за чудесното кафенце ! А пък клипчето-какви изгледи само... красота!  bouquet
До петък няма да ме има,но баш за филмчето пак ще съм на линия. Peace

# 221
ДОБРО УТРО

Скрит текст:
Скрит текст:
за съжаление много късно разбрах че вчера е бил  Peace
Международният ден на приятелството smile3521

ИНА  Hug ПОЖЕЛАВАМ ТИ ВЪЛШЕБНИ И НЕЗАБРАВИМИ ДНИ ако си на почивка  Peace
а ако си на работа  Peace ЛЕКА И СПОРНА  smile3521
ние сме тук и те чакаме за съботното гостуване в КАПАДОКИЯ  newsm53

# 222
# 223