Сайтове за колективно пазаруване - да обсъдим сделките, тема 35

• 69 593
  • 728
  •   1
Отговори
# 90
  • софия
Имам спомен, че поръчаните пици от пица Рим са хубави ако доставката е от едните ресторанти и не чак толкова добри ако са от една конкретна пицария, но не си спомням коя е лошата. Можете ли да ми помогнете с информация?  Praynig
В Младост са добрите  Simple Smile
Аз тази инфо съм я пропуснала. Но поръчвахме от тази, която не е в Младост и много ни харесаха Peace

А, точно от Св. Троица.

# 91
  • София
Имам спомен, че поръчаните пици от пица Рим са хубави ако доставката е от едните ресторанти и не чак толкова добри ако са от една конкретна пицария, но не си спомням коя е лошата. Можете ли да ми помогнете с информация?  Praynig

Благодаря, но едва ли ще ми я донесат от Младост, защото сме в центъра.  Sad  Просто видях, че за тази на Самуил има отделни телефони, а може би ако се обадя на общите ще ми я донесат от Света Троица като по-близка от Младост.

Междувременно са се появили още 2 отговора. Много ви благодаря!  Hug Ще поръчам на общите телефони с надеждата да дойдат от Света Троица.

# 92
Има и дебела мазна леля масажистка, която се опитва да си пробута масажите...Салон Екзотик Стайл в Красно село

newsm78 при нас беше момче масажист....

# 93
  • Sofia

Доволна съм от кухня Ян Бибиян за едноседмично меню с доставка. Ползвах 2 поредни седмици,никакви проблеми.Храната е опакована добре,достатъчно количество, никакви запръжки или жалене на месото Simple Smile . Дори на пълната цена си заслужава.
Това за менюто за възрастни ли или за деца се отнася?
Пускали ли са скоро през grabo?
[/quote]
Менюто беше за възрастни,ползвах го за 9 год. ми дъщеря ,в целодневната занималня.Прекрасен вариант за избягване на ежедневните сандвичи .

# 94
Някой ползвал ли е това:
http://www.deals.bg/Diamanteno-mikrodermabrazio-ot-studio-Progre … ;utm_campaign=173

От доста време стои ваучера и все му се чудя, мястото ми е удобно, но такава процедура никога не съм правила.

# 95
Не съм доволна от лазанята на ГоПаста - беше глетава, плънката не струваше, а кашкавалът беше почти мираж.

# 96
  • София

Благодаря, но едва ли ще ми я донесат от Младост, защото сме в центъра.  Sad  Просто видях, че за тази на Самуил има отделни телефони, а може би ако се обадя на общите ще ми я донесат от Света Троица като по-близка от Младост.

Междувременно са се появили още 2 отговора. Много ви благодаря!  Hug Ще поръчам на общите телефони с надеждата да дойдат от Света Троица.

Ние си поръчахме от Самуил - може би няма как от другаде - трябваше да я доставят на съседната улица. И друг път сме поръчвали - пиците са хубави, нямаме забележки. Нооо - доставката дойде 40 минути след заявения час!!! И то след подсещащо обаждане на 20-тата минута.

# 97
  • Марс
Някой ползвал ли е това:
http://www.deals.bg/Diamanteno-mikrodermabrazio-ot-studio-Progre … ;utm_campaign=173

От доста време стои ваучера и все му се чудя, мястото ми е удобно, но такава процедура никога не съм правила.

Миии, сега не му е много времето /въпреки че то само дъжд вали/, трябва доста да се мажеш с фактор ако има слънце. Ииии някакси 17лв. за микродермабразио с продукти на Глори, ама хич не ми звучи примамливо, знам ли това е мое мнение.

# 98
  • Sofia

Благодаря, но едва ли ще ми я донесат от Младост, защото сме в центъра.  Sad  Просто видях, че за тази на Самуил има отделни телефони, а може би ако се обадя на общите ще ми я донесат от Света Троица като по-близка от Младост.

Аз поръчвах за 5-те кьошета, но от техния сайт - дойдоха от Младост с малко закъснение, но топли и много вкусни!  Peace

# 99
  • Sofia
http://bg.kolektiva.net/sofia/13730-unischozhitel-twe.html
Тази машинария действа ли? И по-точно - действа ли на мухи, ако имате опит?
И не ми стана ясно - с ток или с батерии работи?

# 100
  • София

Благодаря, но едва ли ще ми я донесат от Младост, защото сме в центъра.  Sad  Просто видях, че за тази на Самуил има отделни телефони, а може би ако се обадя на общите ще ми я донесат от Света Троица като по-близка от Младост.

Аз поръчвах за 5-те кьошета, но от техния сайт - дойдоха от Младост с малко закъснение, но топли и много вкусни!  Peace

А как разбра, че са от Младост? Обади се в техния ресторант ли? Аз само веднъж съм поръчвала и бяха на някакъв общ телефон. Така и не разбрах от коя пицария са. Не бяха лоши, но и не бяха толкова хубави, че да повторим. В крайна сметка се отказахме.

Някой опитвал ли е гиросите на Патриарх Евтимий? Заявих ваучери, но не съм ги платила. Най-смешното в офертата ми е обаждането един ден предварително. Знам го заведението и ми е смешно, че за това "павилионче"за сандвичи с 3 масички на улицата трябва да се обаждам предварително. Дали наистина изискват резервация? Ако е така хич няма да ги плащам.  Laughing

# 101
  • Sofia
Не съм доволна от лазанята на ГоПаста - беше глетава, плънката не струваше, а кашкавалът беше почти мираж.
От къде взехте лазанята? От Бизнесцентъра или от Раковска? ...Точно тези дни мисля да ползвам...

# 102
  • София
От къде взехте лазанята? От Бизнесцентъра или от Раковска? ...Точно тези дни мисля да ползвам...
писах в старите теми, че лазанята не ми е харесала.
Кучо я изяде трудно, за да не я хвърлям.

# 103

Oт Раковски  Peace

За Пица Рим съм поръчвала с ваучери от Самуил и бяха ОК, беше преди 3-4 месеца.
Само се опитаха да се оправдаят нещо със задръстване и незнам какво си и аз ги скастрих, защото сме на 20 метра от заведението  Mr. Green

# 104
  • Sofia

А как разбра, че са от Младост? Обади се в техния ресторант ли? Аз само веднъж съм поръчвала и бяха на някакъв общ телефон. Така и не разбрах от коя пицария са. Не бяха лоши, но и не бяха толкова хубави, че да повторим. В крайна сметка се отказахме.

Казали са си, като оправдание, че са закъснели  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт