Сайтове за колективно пазаруване - да обсъдим сделките, тема 35

• 69 651
  • 728
  •   1
Отговори
# 405
-трябваше да си държа сама някакав маркуч в устата;
Само да вметна, че под това плашещо съчетание се крие тръбичка, чиято съвременна и светла функция е да обира слюнката докато се работи Wink
Хигиената и мазалото обаче са непростими,
съжалявам, че си се разочаровала! Hug

# 406
-трябваше да си държа сама някакав маркуч в устата;
Само да вметна, че под това плашещо съчетание се крие тръбичка, чиято съвременна и светла функция е да обира слюнката докато се работи Wink
Хигиената и мазалото обаче са непростими,
съжалявам, че си се разочаровала! Hug

Благодаря за вмятането на кехлибаровка относно съвременните функции на споментата от мен тръбичка, но мисля че и без този коментар на всички им е ясно за какво става въпрос.
Моят коментар обаче се отнася за нещо съвсем различно пояснявам, че пациента не е длъжен да помага на зъболекаря да си върши работата (в случая да  държи тази тръбичка).
Радвам се че в София все пак има зъболекари, които не допускат такива нередности.  Има ред възможности, които да осигурят спокойствието на пациента и зъболекаря. Само трябва да се замисли човек малко повече. Моите разбирания са такива и затова си търся подходящи за мен зъболекари. Всеки сам си решава...

# 407
Момичета, имате ли отзиви за този салон Принцес, има оферта за маникюр. Търсих снимки да видя поне салона, но не намерих. Ще се радвам някой да се отзове, защото офертата изтича след 3 часа. Благодаря!   bouquet

http://www.grupovo.bg/index.php?p=offer&id=13239

# 408
  • Русе, София
Момичета, някакви отзиви за хотел Берлин Голдън Бийч на Златни пясъци?

http://www.visit.bg/oferti/index.php?oferta=18304

Някой ходил ли е там тази година?

# 409
  • София
Напоследък има много въпроси, а отговори няма. newsm78

# 410
Те сайтовете и офертите станаха толкова много, че не можеш да ги опиташ всичките. Затова предполагам въпросите са повече от отговорите.

# 411

То да е само напоследък. За мен темата е почти безполезна, случвало ми се е да питам 5-6 пъти до сега за различни неща и никога не съм получавала отговор.  Laughing Чак се чудя защо опитах пак.

# 412
  • в града на вечния купон
Ходихме по оферта на ОЗО за хотел Търнава-В.Търново.Ами като цяло хотела е ок,но отношението на собствениците е под всякаква критика,паркинг няма ,пред хотела е абсурд да се спре,на закуска имаше мухлясал хляб!!!

# 413
Малко встрани от темата, но моята зъболекарка също ми слага такъв слюносмукач и не се налага да си го държа сама. Той си стои в устата...единствено, ако не ми е удобен или ме боде мога да си го наместя- аз. Може описваният такъв да е друг вид...кой знае от коя година, предвид общото впечатление от кабинета. Жалко! По тази причина все по- рядко взимам ваучери!

# 414
Аз пък си купих един колан от тези сайтове - турмалинов колан. Поръчах го в петък вечерта (към 6 часа) и все още нямам отговор, пък платих. Предполагам, че понеже късно поръчах и вероятно понеделник ще ми се обадят, за да го доставят по адрес.

Обаче се чудя дали е въпросния Турмалинов колан помага... някой ползвал ли го е? Гложди ме любопитство и не мога да дочакам да си го взема...

Пише, че помага за болки в гърба и т.н.

Някакви отзиви?

# 415
  • София
Турмалинов колан доста момичета си купиха от китайските сайтове. Мисля, че valpan беше дала доста добри отзиви.

# 416

То да е само напоследък. За мен темата е почти безполезна, случвало ми се е да питам 5-6 пъти до сега за различни неща и никога не съм получавала отговор.  Laughing Чак се чудя защо опитах пак.

Е, и на мен ми се е случвало да отговарям по 5 пъти за един и същи салон и накрая получавам на ЛС молба да дам отзиви за салона, щото "бях видяла назад в темата, че коментираш"....

Та питащите са повече от онези, които ползват търсачка, за да прочетат готови мнения.
С това нямам предвид конкретен въпрос или потребител от последна страница.  Peace

# 417
  • София
Simple Smile Потърсих с търсачката за козметично студио Тонус в кв. Света Троица, но не намирам коментари. Моля, ако има опитали услугите им, да споделят!
Интересува ме тази промоция: http://grabo.bg/sofia/siiaina-koja-0uz6d7

# 418
  • София
Някой посещавал ли е този салон? Искам да си взема ваучер за почистване на лице:
http://promograd.bg/offers/view/id/5810/a/101

# 419
разпечатваме си ги от сайта
при плащане с кредитна карта - веднага
при банков превод - след като постъпи плащането - затова пише 3 дни
за кое четеш "доставка с куриер"?

За получаване на ваучера ми пишеше - "доставка с куриер". Но не си спомням точно от кой сайт за колективни оферти беше.
Но щом може да се разпечата от сайта е ок.
Но сега имам един друг въпрос- как мога да си направя регистрация в lapni.bg като ми иска град -а там фигурират само София,Плодив,Варна,Бургас,Ст.Загора,Благоевград и Плевен. Моя град, а и други по-малки градове ги няма.Не може и да се пише-само от падащо меню се избира.
Да разбирам ли, че само от тези градове хора могат да си закупят ваучери .
Ето сайта :
http://www.lapni.bg/offer/7067#

Общи условия

Активация на акаунт