Монодиета - част 8

• 43 916
  • 726
  •   1
Отговори
# 120
pojelavam vi mnogo minusi chustvoto e neveroqtno Peace

# 121
Сиренче и мен това ме мъчи. Гладен корем и вода  Joy Joy Joy Joy Joy Joy то нали съм свикнала търбухчето ми да е пълно с каквото си поискам. hahaha hahaha hahaha hahaha

# 122
  • Варна
vlizam samo za otchet ot 10. 06 do tazi sutrin -10.300 :lol:prodaljavame napred che ot 19.08 na more

страхотен резултат
кой точно режим спазваш ,от дадените на първа страница или по твой си начин ?!
извинете че така нахлувам с въпрос но се лутам из диети и направо незнам накъде
ядат ми се плодове , яде ми се и месце Sad

# 123
vlizam samo za otchet ot 10. 06 do tazi sutrin -10.300 :lol:prodaljavame napred che ot 19.08 na more

страхотен резултат
кой точно режим спазваш ,от дадените на първа страница или по твой си начин ?!
извинете че така нахлувам с въпрос но се лутам из диети и направо незнам накъде
ядат ми се плодове , яде ми се и месце Sad
Почвай монодиета-един ден плодове,един месо  Mr. Green

Мими,много ми е трудно днес....и вкъщи ме ядосват...и съм гладна като вълк,пък къде е 23 часа  Cry

# 124
Сиренче и аз бях много гладна и май ми падна и кръвното и като взех да се подпирам на бюрото ужас. Отидох обаче и си взех едно кафе с мляко и малко захар /немога иначе/ и сега съм кукуряк и на всичкото отгоре това кафе и апетита ми уби. То днеска тука такава жега при нас, че чак не ми се яде/даже немога да се позная/. Изпий едно сокче от портокали ако толкова ти е гладно а тия дето те ядосват у вас направо им кажи че са прозрачни и не ги забелязвай хич  Joy Joy Joy Joy пък и заради тях не си струва да си хапваш  Joy Joy Joy Joy

# 125
Сиренче не остана водния ден. Определено можем да издържим.  smile3505 smile3505 smile3505 smile3505 няма да кусна макар че мога да изям който ми попадне насреща  Joy Joy Joy

# 126
Сиренче не остана водния ден. Определено можем да издържим.  smile3505 smile3505 smile3505 smile3505 няма да кусна макар че мога да изям който ми попадне насреща  Joy Joy Joy
и аз,и аз мога да изям някого-само да е по-едър...моляяяяяяяяяяяя  Joy Joy
Преди малко се нагълтах с вода и ще водим малкия на разходка....да минава това време,че.....Няма да хапна и хапка пък  Crossing Arms

# 127
Преди малко се нагълтах с вода и ще водим малкия на разходка....да минава това време,че.....Няма да хапна и хапка пък  Crossing Arms
Супер си Сиренче. И аз съм се заинатила  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms няма да кусна.  Аз отивам да си взема племеницата и да я разходя, че моята е при леля и аз искам да минава времето вече.  ooooh! ooooh! ooooh!

# 128
Супер си Сиренче. И аз съм се заинатила  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms няма да кусна.  Аз отивам да си взема племеницата и да я разходя, че моята е при леля и аз искам да минава времето вече.  ooooh! ooooh! ooooh!
Както сме я подкарали...утре ще сме в любовни отношения с кантара май   Joy Joy Joy
Мими,приятна разходка и на теб  Hug

# 129
За кантара не знам обаче полата ми ще падне  Joy Joy Joy Joy Joy

# 130
Това да се чува  Praynig
Най-сетне и аз лягам-без прегрешение....успешна луна  Grinning
Сутринта на отчет  Wink

# 131
Това да се чува  Praynig
Най-сетне и аз лягам-без прегрешение....успешна луна  Grinning
Сутринта на отчет  Wink
Аз също лягам без прегрешиние. ООбаче утре ще се тегля

# 132
Добро утро Монодиетки. Изкарах успешен моно ден. Да оставим на страна, че трудно заспах с гладния си корем. Днеска се качих на кантара 68,800  newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 Стартирах от 70,800 и от началото на диетата до сега --------------2 кила. Много съм доволна. Днеска съм с торба круши  Joy Joy Joy Joy Joy

# 133
Браво, Мими ....чудесен резултат  Hug Hug Hug
И аз да се похваля-79,5 хахахаххаха.....най-накрая да видя 7.Сега целта е вече 6  Joy Joy Joy
Днес аз ще съм с торба портокали.

# 134
МоРсКа СиРеНа Браво и на тебе. Ако продължаваме да се подкрепяме, да сме стриктни резултати не закъсняват. Не трябва явно да се прегрешава а непрекъснато да следваме диетата.  Joy Joy Joy Joy Joy Чакам да ми се обадиш за следващата луна. Много ги обичам тия гладни дни пълна съм с енергия когато гладувам.  Peace Peace Peace Peace А и вчера племеницата ми такъв фитнес ми направи   ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! бягах един час след нея егати и хлебарката няма настигане  Joy Joy Joy Joy Joy Днеска пак ще ида да я разходя  Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт