Монодиета - част 8

• 43 930
  • 726
  •   1
Отговори
# 135
И аз ги обичма гладните дни...както ти каза-моно на вода   Joy Joy Joy.Естественно,че ще се обадя за другата луна-и на мен ми е по-лесно с компания  Hug
Като видя,че мърда кантара и имам стимул да продължавам напред.Затова  тази диета я обичам  Grinning

# 136
Ох дано това лясто успея да стигна до 60 кила. Това ми е заветната цел но разбрах, че с два дена неядене и с три хапване няма да стане ще си цикля на едни кила. Явно всеки ден трябват ограничения и то без прекъсване.
Диди кво става с тебе а ? Мълчиш си.
Другите девойки да не избягаха от темата  newsm78 newsm78 newsm78

# 137
Добро утро и от мен момичета  Hug Hug Hug Hug Hug
Мимс Сиренче браво за резултатите и на двете - вие сте моята гордост
аз си карам на месцето и си питам ушаците  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

не съм се мерила така че не знам какъв е ефекта - но ще имам още малко търпение и ще видим
 Wink Wink Wink Wink предните няколко дни вечерях но от днес ще пропускам пак че много добре ми се отразява като не хапвам вечерта

айде по късно ще пиша пак че работа ме чака  Wink
хубав и отслабващ ден на всички  Hug Hug Hug

# 138
Дидка,аз най-много свалям като съм няколко дни наред на протеини.Като се изтеглиш ще се похвалиш  Hug
Аз вчера мислех само на портокали да съм,но като накупих едни грозда,диня,праскови и порртокалите останаха за друг път  Mr. GreenНо само на плодове бях де....днес мисля пак на плодове-смесени,но довечера ще излизаме с ММ и най-вероятно ще изпия една бира  Embarassed.Утре съм на безсолна извара.

# 139
Добро утро и от мене. Вчера бях на гости и си хапнах малко салатка но иначе денят го изкарах на няколко крушки. Днеска не съм решила какво да е но на обяд ще го измисля. Иначе все по чести станаха коментарите от познати, че съм се вталила, което много много ме радва. Сиренче една биренка пък може що не и на мен ми се допива понякога  Laughing Laughing Laughing Laughing До нас са почнали да продават царевичка /пък аз съм и фен/ може да съм на царевица днеска. Откакто откарах луната все по малко ми се яде. Чакам с нетърпение следващата  Laughing Laughing Laughing Laughing

# 140
Хайде и аз тук..
Виждам много познати имена.. Hug

# 141
Хайде и аз тук..
Виждам много познати имена.. Hug
Hug Hug Hug Hug Hug

Добро утро Монокрасавки Аз съм си режимна. Снощи дори не вечерях а излязох 30 минути и карах колело в училището до нас  Joy Joy Joy Joy Сега докато го няма детето да използвам. Днеска ще хапна царевичка и вечерта запланувано каране пак на колело. Поне не се навъртам в къщи до хладилника  Joy Joy Joy Joy Joy На кантара не съм се качала ще чакам понеделник.

# 142
Добро утро и от мен!
sun sea добре дошла  Hug
Аз вчера ударих една бира  EmbarassedА днес ще правя един голям боб и ще ям от него.Утре на плодове,щот след бирата и боба няма да съм заслабнала много  JoyАма кво да правя ...от този едрия боб от кога ми се яде и моя мъж точно вчера решил да купи.Иначе вчера час и половина се разхождахме с количката, а днес оставям малкия на баща му и ще пада голямо чистене/ако това се брои за гимнастика хаххахаха/.
mimi_msm голям стимул си е като всеки те пита как си отслабнала толкова много,като виждаш,че си личи и си заслужава да продължаваш.На мен оня ден ММ ми вика "Ти май бая свали тези дни,колко кг стана"...и аз гордо отвръщам 79.После си викам,мале докъде я докарах да се хваля,че съм 79 кг  Joy Joy Joy JoyПреди години цяло лято не се теглих,а ходехме по море,по села и само купони и като се прибираме вкъщи-качвам се на кантара,виждам 68кг и почвам да рева и ММ ми вика като яде не рева,сега що си ревнала....пък сега ....79  Joy Joy Joy Joy Joy

# 143
Сиренче  Joy Joy Joy Joy Joy разсмя ме с това, че като си яла не си ревала  Joy Joy Joy
Чистенето си е най-голямата гимнастика ако питаш мене. newsm79 newsm28 1ironing

# 144
 Здравейте,виждам старата групичка тук,а дали ще ме вземете при вас?!

# 145
Здравейте,виждам старата групичка тук,а дали ще ме вземете при вас?!
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Охо в темата ще става весело. Колкото повече толкова по добре.  Peace Peace Peace Peace

# 146
mimi_msm Hug
Стартирам си от старите 69 кг.,но от утре ,че днес мама има РД.
Кой ден ще похапнем фазани?

# 147
Здравейте монодиетки
моите месни дни  Grinning Grinning Grinning Grinning вървят ок - днес ми е последен ден а после ще карам на диня до края на седмицата
................. Поне не се навъртам в къщи до хладилника  Joy Joy Joy Joy Joy .........
слагай катинарите и не барай хладилника  hahaha hahaha hahaha hahaha

sun sea  и Chambertina добре дошли момичета и много минусчета от мен
тааааааа  newsm78 вие какво моно ще спазвате  newsm78

Сиренче аз съм писала много отдавна може би не си попадала точно на този мой пост но и аз да си изкажа.
В моя живот съм имала големи разлики в теглото - била съм както 120 така и 54
принципно винаги съм си била пълничка освен в онзи период от близо 2 години когато поддържах тези 54 кг /висока съм 175 см/ но за съжаление нямам никаква култура на хранене и това ми изигра винаги много лоша шега
Е, от миналата година се хванах твърдо да сваля и да задържа, доста време се и помотавах та не свалих нищо, доста време бях на режима: два дни не ям-два дни плюскам като невидяла
но ей ме на от две три седмици съм сериозна и се надявам така да продължа.
 Wink Wink Wink Wink Wink та ще се получат нещата стига желание да има  Hug Hug Hug

Успешен и отслабващ ден на всички   bouquet

# 148
Chambertina да ти е жива и здрава рожденичката. Ние тоя път в темата сме само сериозни ора и нямаме прегрешения. Ми някой ядоха фазани ма забравиха май че са били на диета  Joy Joy Joy Joy Joy
diana_m   Какво е това хладилник???????????? newsm78 newsm78 newsm78 за три дена забравих  Joy Joy Joy Joy Joy

# 149
mimi_msm,да отиваме на лов..та и ние да забравим за диетите Grinning
Дидка,аз утре май картофки замислям.ще трябва да прочета първа страничка да видя какво можеше и какво не,но си спомням ,че предния път заради теб бях почти отхвърлила вечерното тъпкане,което сега ми е основен проблем.

Общи условия

Активация на акаунт