Монодиета - част 8

• 43 937
  • 726
  •   1
Отговори
# 150
Chambertina ние трябва да се научим да ги скубим и готвим, ловенето е работа на други ора.  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Аз си взех два кочана с царевичка и това ще ми е в днешния ден. Утре може би краставици или кисело мляко. Обикновено решавам на обяд щото имам само едно ядене за целия ден и то е обедното.
Диди динята е добра идея. Хем надува и се чустваш сит, хем и действа диуретично. О утре може да съм с тебе на динка  Hug Hug Hug
Сиренче не изблиза ли къщата вече?  Laughing Laughing Laughing Laughing

# 151
Хм,може ли и моята къща да оближите?!Тъкмо се преместих в нова квартира и кашони,и чували чакат... Embarassed
Chambertina, Hug
и моето моно е от утре...,късно ви видях,но пък рано се приших към празника на Chambertina...

# 152
Chambertina привет  Hug
Облизах къщата,измих терасата,малкия водихме на басейн-в една лодка баща му го бута назад-напред,аз само ги снимам Simple Smile.Към 19 отиваме на разходка.
Аз съм на един супник боб и преди да излезем ще изям още един.А утре почвам вече по сериозно.
Диди познато история....воля трябва,а последно време по ми се хапва,отколкото преди.КАкъв глад съм гладувала-само аз си знам.Ама в моното е истината.Както писах по рано-тука ще се стопим яко.

# 153
МоРсКа СиРеНа smile3501 smile3501 Аз омахах две царевици и се надявам това да ми е за вечеря.  Joy Joy Joy Joy Абе то преди и аз два дена не ям две кила ма сега  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! повече усилия трябват. Аз се каня да въртя педалите пък ММ ме кара палачинки да му правя  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

# 154
И моя е два дни почивка и само тропа паниците и все нещо иска Simple Smile

# 155
Начи тия мъже ама тия мъжеееееееееееее - ше ви дам аз едни паници и едни палачинки ама наиш кви палачинки ше ти дам Мимси начи палачинка през живота ти няма да ти са прияде    newsm66 newsm66 newsm66 newsm66 newsm66 ай не ма ядосвайте че кат са ядосвам усещам кък пълнея  newsm66 newsm66 newsm66

# 156
 Добро утро,прекрасни!  bouquetСлед снощния РД от днес съм с вас.Менюто е ориз с чушка и доматче.
Желая ви прекрасен петък. Hug

# 157
Добро утро на всички. Да почерпя кафенце и чайче.

Днеска съм на кисело мляко.
diana_m купих си нов тиган за палачинки /тоест подарък от съпружеското тяло/ вечерта му забърках пет шест броя в новия тиган и се изтрелях навънка с колелото. Докато се върна всичко беше изблизано  Joy Joy Joy Joy Joy така че палачинки не ядох. Хич не се ядосвай знаеш ме колко съм желязна  hug hug hug hug

# 158
Добър ви ден вече и от мен! Hug
Вземам си кафенце от Мими,добавям и малко мляко за вкус... Embarassed
Още не съм решила на какво са съм...Царевица(пак от Мимс)или на риба...
Пия аб и едва ли ще съм толкова стриктна,че ми отиде стомаха..
Но от понеделник-даже и гимнастика малка ще включа..
Някой ползвал ли е виртуалния фитнес на Руми?
Хубав и слънчев петък! Hug

# 159
sun sea бързо оздравяване. Аз ако бях на тебе щях да карам на риба. Аз правя гимнастиката на Синди а сега съм метнала вечерите да карам колело. Ако намериш линк на фитнеса на Руми дай на сам да го видя какво е.
Сиренче, Диде да не изядохте хладилниците, че ви няма?

# 160
mimi_msm,в къщи ще ти дам линк.Тя има и интересни диети и гимнастики,но от няколко дена си е отворила виртуален фитнес-16лв мисля,че беше.Ще я разгледаш.

# 161
# 162
Мерси sun sea    bouquet  bouquet  bouquet сега ще го разгледам

# 163
Ето нещо интересно от мене.

# 164
Tук съм,тук съм....на грозде съм днес.Не съм припарвала до хладилника даже  Joy Joy Joy
Утре се чудя пак плодове ли да ям или.....и аз не знам какво.....купила съм си една извара,ама докато и дойде реда май ще се развали  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт