Монодиета - част 8

• 43 940
  • 726
  •   1
Отговори
# 165
Tук съм,тук съм....на грозде съм днес.Не съм припарвала до хладилника даже  Joy Joy Joy
Утре се чудя пак плодове ли да ям или.....и аз не знам какво.....купила съм си една извара,ама докато и дойде реда май ще се развали  Mr. Green
О Сиренче , ми аз действам така, каквото ми се яде на момента. Аз съм днеска на салатка.  Laughing Laughing Laughing Тъкмо няма да се изкушавам, че заминавам при мама.

# 166
Мими,ми на мен много неща  ми се ядът   Joy Joy Joy Joy.....и все такива,които не са диетични-пици,питки,спагетки,сандвичи,сладоледи.Плодове само за десерт харесвам и зеленчуци за салатка на ракията  Joy Joy Joy

# 167
Мими,ми на мен много неща  ми се ядът   Joy Joy Joy Joy.....и все такива,които не са диетични-пици,питки,спагетки,сандвичи,сладоледи.Плодове само за десерт харесвам и зеленчуци за салатка на ракията  Joy Joy Joy
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Сиренче направи си моно ден на пица или моно ден на спагети.

# 168
Добро утро момичета

вчера направо ме затрупаха с разни задачки закачки и не ми остана никакво време да се отчитам
ми то не че има кой знае какво за отчитане - вчера динен ден /горе долу добре/ хапнала съм 3 резена динка - големички
ама цяла нощ бях дежурна и май вече тия динени дни няма да ги правя

днес съм на ориз а утре на месо  Hug

# 169
Oпа...и аз съм тука.Много тежко го изкарах деня на грозде.Днес съм на извара-да видим как ще ми се отрази.Мисля 3 поредни протеинови да направя и вторник .....с Мими сме на ринга /луната е на 16,07 от 6,19 сутринта до сряда 17,07-6,49 часа Simple Smile/

# 170
А каква ще е луната?
Ще вия явно с вас...
 Hug Hug Hug

# 171
Здравейте момичета и поздравления на всички!! Страхотна мотивация и вдъхновение сте! Взимате ли ме в клуба? Embarassed Правила съм моно миналата година и за около 2 седмици свалих 5кг, но сега имам поне 10 да махам  Praynig мани мани Crazy Но съм сигурна че с група като вашата ще успея! Не съм решила още дали започвам от днес или понеделник, но определно започвам! До 9ти септ трябва да съм се стопила! Кажете ми като по-знаещи и можещи, с кой режим точно да започна? Преди съм правила този (мляко, зеленчуци, картофи/ориз, яйца и месо дето се повтаря така няколко пъти), но ако има някой с по-бързи резултати или по-лесен за спазване, моля споделете! Също искам да попитам има ли значение последователността на дните? Rolling Eyes

# 172
Здравейте момичета от мен днес отново

Даниел добре дошла отново - разбира се че те приемаме и ще се радваме до 09 август да си стопила десетте килограма

Та момичета включвам се пак да ви съобщя че от утре ще се пробвам с кленовия сироп - като се има предвид че в продължение на 7-10 дни ще се приема само коктейла та си го приемам аз като монодиета и ще съм си в клуба  Wink Wink Wink Wink

за утре ще бъркам коктейла и съм на линия
 Wink

# 173
от днеска съм с вас о6те не съм яла нй6то, доже4ера кжо ще ям незнам  Mr. Green Mr. Green

# 174
А каква ще е луната?
Ще вия явно с вас...
 Hug Hug Hug
Първа четвърт  Peace
psycho92,daniellle, добре дошли  Hug

Аз съм втори ден на извара.Утре ще ям пилешко.Вчера ми дойде и за малко да хапна нещо сладко,но се въздържах  Grinning

# 175
Добро утро и от мене. Завърнах се от село където се държах прилично  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Сиренче мислих си аз за нашата луна и какво виждам утре ще си лунуваме.  Hug Hug Hug ще си сърбаме водицата и ще си топим килцата  Laughing Laughing Laughing Laughing
daniellle ,psycho92   welcome welcome welcome Аз лично режима го карам ден за ден. Днеска ми се яде царевица и ще съм на царевица целия ден, утре на вода  Laughing Laughing Laughing Laughing както се разбра и после ще му мисля  Joy Joy Joy Joy Приятен и отслабващ ден. Днеска се успах и неможах да се изтегля ама утре или направо в сряда ще я свърша тая работа.

# 176
Привет,компания! Hug
Добре дошли на psycho92 и daniellle,и успех от мен! Hug
diana_m,започна ли с кленовия?На мен бързо ми омръзва сладкия му вкус...Да споделяш резултати!
От днес се каних с теб на морковен сок за пречистване,но те морковите изгнили докато ме чакат..
mimi_msm,МоРсКа СиРеНа,бройте ме с вас утре лунатичка!
Чамбертина,къде си?Идвай да докладвам седмичните планове!
Хубава и зареждаща нова седмица! Heart Eyes

# 177
sun sea супер е че ще ни правиш и ти компания аз луната я харесвам. Целия ден вода, килата падат а на всичкото отгоре съм и пълна с енегрия  Joy Joy Joy Joy
Диди да се появи и да каже как го сърба това кленово сиропче  Joy Joy Joy Joy Joy

# 178
Добър ден и от мен  Hug
Тъкмо хапнах малко кокошка и ми дойде сърце на място  Joy Joy Joy.
За утре съм си взела грейпфрути и портокали,ако случайно заритам да правя фрешче..А иначе и аз ще се тегля в сряда сутрин-хем ще се отчета точно за месец колко съм свалила.

# 179
Ти от месец ли си на моно?А от колко започна?
Много минуси ти желая! Peace

Общи условия

Активация на акаунт