Монодиета - част 8

• 44 031
  • 726
  •   1
Отговори
# 465

не е вода,
третата седмица от цикъла ми е най-безрезултатна за диета,
но този път ще съм сериозна и мисля да карам моно- поне до 55кг
и ако кривна за ден, че се връщам на следващия,
а не да чакам понеделник, 1ви или дънките да не ми станат  Laughing

а и на нашата възраст вече тоооооооолкова трудно се отслабва  Tired
ти колко си кг  Embarassed

# 466
Не смея да правя справки с кантара.
Искам малко да започна да влизам в дрехи и тогава да проверя,че иначе изпадам в депресия и още повече ям от мъка.
Аз искам до края на постите да съм към 52кг,но като теб в началото ,ще съм благодарна и на 55кг.
Та с монопости,дано да стане.Ще прескачам само кис.мляко и яйцата от диетата,която правиш ти или се чудя дали да ги въртя протеини,варива,въглехидрати,плодове +зеленчуци,или онази моно плажната.
Колко си висока?

# 467
sun sea Лятото стигнах с моното до 67 от 76
Вчера се изтеглих и бях 71,200  Cry Cry Cry Cry Cry Взех си две кила мандарини. Днеска ще ям само това. Искам да стана 60 кила. Тия дни ще ми идва смятам да карам моно до края на месеца обаче наистина стриктно и ще се изтегля на 30 ноември.

# 468

160см  Laughing
помня, че си над 170  Flutter

# 469
Herzen ,:)....може с възрастта да съм вече по-ниска.
Мимс,страхотен резултат си имала лятото.

# 470

не се цупи, за възрастта на мимс говорех,
защото видях в профила й, че е като моята  Sunglasses

# 471
и аз съм в тези стойности.
а преди 30г,2 дена чай и кг са старите.
сега и с месец глад...

# 472

не се цупи, за възрастта на мимс говорех,
защото видях в профила й, че е като моята  Sunglasses
Възраста е от значение. Мен лично метаболизма ми се забави много и аз свалям трудно обаче пък ставам все по красива   Joy Joy Joy Joy Joy сега ако мога да отслабна направо  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
sun sea и аз бях така ама вече Не. Глад и нищо, после се отчаям на третия ден се наям и после се самосъжалявам. Днеска до сега съм стриктна на мандарини.

# 473
Привет и от мен  Hug
Аз се изложих във вторник.Вчера на зеленчуци,днес ориз.Утре ще ходим за паспорта на детето и ще пътуваме цял ден,та ще ми е най-удобно да съм на плодове...че и събота май ще е плодова.Другата седмица ММ има РД и пак ще има нарушение.
С това темпо на отслабване,аз след 2 години ще стана 60 кг  Joy Joy Joy

# 474
МоРсКа СиРеНа две, две по- добре по бавно сваляне на килата после няма да има йо-йо ефект.
Вчера стоически издържах на плодовете. Днеска съм си намислила сирене ама не съм сигурна дали няма да го заменя с мляко. След час ще решавам.
Успешен ден на всички  Hug Hug Hug Hug Hug

# 475
Момичета, здравейте, снощното пълнолуние, което свършва днес, мисля да изкарам една монодиета, но все още не съм решила кой вариант да си избера.Иначе преди година карах 90ДД и свалих 8 кг, нооо сега нещо си възвърнах 3кг които така си личат и не се чувствам комфортно.Днес след фазата мисля да продължа на ябълки и от утре вече ще стартирам с монодиетата.

# 476
Къде сте всички?
Аз вече сериозна се застопорявам тук докато не заприличам на човек!
Успешна нова седмица на всички! Hug Peace

# 477
Аз от днес съм на тази диета с четирите дни от първата страничка и се надявам да ги изкарам, че отдавна не съм правила диети, а ми трябва да сваля 2-3 кг. Някой правил ли я е или само от монодиетите сте правили Peace

# 478
sun sea аз съм си на линия. Стриктна не съм се теглила че чакам МЦ и няма смисъл.
galka* аз изтървах пълнолунието а иначе редовно Сиренчето ме уведомява. Успех с новата диета.
Katnis аз правя моно. Примерно днеска имам портокали и ям само това. Утре пък у нас има месо ям това не спазвам точен ден и точна храна според това, което имам в хладилника  Laughing Laughing Laughing Laughing

# 479
А при монодиетата може ли деня с плодове да се замени със зеленчуков, т. е да са два зеленчукови, които да не са един след друг естествено и денят с яйцата може ли също да се замени с нещо друго newsm78
На плодове и на яйца много трудно издържам по принцип.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт