Монодиета - част 8

• 43 967
  • 726
  •   1
Отговори
# 585

няма да ви дразня, че ми е ден за ребърца, ама да се похваля с 5ти успешен  Flutter
 -3кг засега, гадната ми настинка помага много на диетата
вече съм на предновогодишните килограми... остават още 10  Tired

успех на вас и да се пазите от грипа  Naughty Crossing Arms

# 586
Herzen , Hug
ти на коя си?
Страхотен резултат!Браво!  bouquet

# 587

на тая с първи ден кисело мляко, ама го преместих на 2рия и 3тия
абе обърках ги дните, но пък са ми много стриктно моно

а за тия 3кг много здраво си бях стиснала очите,
като се качвах на кантара следновогодишно  Laughing Twisted Evil

# 588
И със силно стиснати,резултата ти е супер!

# 589
Здравейте  Hug
И аз се включвам от днес, като ще правя диетата 7 дни. Сега прочетох, че бил лунен ден. Днес съм на кисело мляко, като първи ден. Е не е вода, но пък и не е съвсем твърда храна  Laughing
Утре ше бъда на зелева салата с краставички и червено цвекло и това е.
Четвъртия ден на яйцата смятам да го заменя с кашкавал, после пиле, после плодове и на 7-ми ден вода/ ако я издържа/
Аз си пия кафе с малко мляко сутрин и следобяд. Май ще трябва да е чисто тези дни  Grinning
В момента съм 53, 7кг, а целта ми е 49кг.
После се чудя как да ги задържа  Thinking
И аз да попитам захранването как става след като свърши диетата, че това винаги ми е била най- трудната част и започвам направо да си ям нормално  newsm78
Успех на всички диетуващи   bouquet

# 590
Минавам на бързо да ви видя и да ви кажа да стоите далеч от хладилника  Joy Joy Joy
Аз съм на вода и един фреш портокал изпих към 19 часа,каня се да лягам вече.Имахме много работа с ММ днес вкъщи и не усетих как мина деня.Утресъм на зеленчуци някакви.
Лека и утре много минуси да отчетете  Hug

# 591
Добро утро монодиетички,
успешен лунен ден при мене. На кантара още не се качам да не се скараме окончателно с него  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing. Днеска ще се накажа на плодове заради коледа и нова година  Joy Joy Joy Joy
Katnis   Hug Hug Hug Hug Hug
Herzen чудесни резултати.
Ми то така ако продължаваме бързо ще отслабваме  Joy Joy Joy

# 592
Добър ден и от мен.
Луната я изкарах на доматен сок, вода, 1 кафе  и 1 ред шоколад. Каквато и диета да правя, шоколадът присъства, не във обичайните количества, но съм пристрастена.
Сега се премерих-500грама надолу. Равносметката за 4 дни е 1,5 кг. Wink
Днес съм на кашкавал.

# 593
  • София
Добро утро
И аз лунувах вчера, но съм - 100 гр само.
Днес ще съм на луканка Simple Smile

# 594
И при мен успешен лунен,но и аз няма да се тегля.
Днес на салатки-дали ще разваля много диетата ако сложа на зелена салата малко зехтин,че иначе съвсем като тревопасно  Thinking

# 595
Хайде добро утро и от мен момичета,
Herzen браво за резултатите - винаги се постига добър резултат когато не само е моно но е и наистина стриктно моно. Доста често сме смесвали храните само защото са от една група, не че не дава резултат, но е доста по бавно отслабването.

Вяра - А след приключването на диетата /достигане до желаните килограми/ съм сигурна че ще се грижиш добре за себе си и ще ги задържиш, просто всички трябва да внимаваме за да не ни се налага отново да се ограничаваме Simple Smile

Katnis и gretacvetina понеже видях че и при двете ви присъства кашкавала ..... та и преди време покрай една бременуваща доктора и беше казал да яде кашкавал и луканка че не наддавала достатъчно  Shocked Shocked Shocked /това с наддаването на определени килограми дето докторите го изповядват никога не съм го разбирала ама хайде/ та от тогава си мислех колко е калоричен кашкавала и кака сега трябва да ви кажа че не трябва да припарвате до него. Но докато ровех да търся доводи, с които да докажа тезата си - попаднах на това:
Кашкавалът отсъства от повечето диети поради факта, че съдържа много мазнини. Не трябва да се забравя обаче, че той е добър източник на белтъчини. За да го консумираме, без да вредим на фигурата си, би било ефикасно да го ядем в компанията на няколко резена ябълка.

Сиренче докато си пиша ферманите ти си се отчела  Wink браво за успешния лунен ден

Мимс и аз като теб до кантара не припарвам че да не му обърша два шамара и да подам докименти за развод /подозирам го че не ме обича вече/. Аз като една любяща партньорка както виждате правя всичко по силите си за да запазя връзката ни, но за момента той продължава да се държи дистанцирано и да се страхува почти панически като искам да се кача отгоре му  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Та сега да се изкажа и аз - вчерашния ден /лунен/ - успешен  Wink
само водичка и кафе, е аз си го пия с малко мляко, но така си го пия от години и нито една диета не е в състояние да ме накара да пия кафето чисто  hahaha
Днес още не съм решила на какво ще съм, но клоня към грейпфрут или фрешове.
При мен моното е основно глад обаче при мен само тази диета наистина работи - ей на от години съм на принципа: Без едно мога ама с едно не мога  Confused

Е, хайде да ви оставям на мира сега - хубав, успешен и изпълнен с много положителни емоции ден от мен момичета  Hug

# 596
Дидка   Hug Hug Hug
Вчера гледах едно предаване за скритите лакомници/или нещо такова беше/Мъжът много кашкавал хапвал-на всичко го слагал и му казаха,че е много калоричен.Кашкавалът които изяждал се  равнявал на 74 шоколадови бисквити на ден/ама малкия викаше и не разбрах колко гр.кашкавал ядял дневно/.

# 597
Сиренче аз на салатите слагам винаги зехтин и лимонов цеден сок. Просто няма как да ме накара някой да ям салата без малко подправки дори. Скрити лакомници го дават  по TLC много го обичам  Joy Joy Joy Joy Joy в някой от тях виждам себе си.
За кашкавала и аз знам, че е много калоричен.
Диди ти си мойта гордост и съм сигурна, че тоя път ще успееш да пребориш килограмите  Hug Hug Hug Hug Hug

# 598
[Скрити лакомници го дават  по TLC много го обичам  Joy Joy Joy Joy Joy в някой от тях виждам себе си.

и аз така  Joy Joy Joy

# 599
За кашкавала по принцип и аз зная че е калоричен, но в случая мисля може да присъства, защото целия ден се яде от него. Мисля да си взема половин кг и да си го разделя за деня. От яйцата просто не ми става добре.
И да се отчета- от вчерашния ден на кис. мляко съм - 1 кг Peace

Общи условия

Активация на акаунт