Монодиета - част 8

• 43 976
  • 726
  •   1
Отговори
# 570
Сиренче и аз много обичам зелена салата с риба тон  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing а за килата е вярно че се трупат много бързо. Аз бях стигнала до размер 40 и все ми се струваше, че не съм толкова дебела. Е остави че с нищо не се харесвах и имах само един панталон, черен разкроен надолу дето носих  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing сега съм размер 38 и виждам че имам да извървя много път.
За торти, пици и подобни не смея и да си помисля  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms не смея да се отклонявам от правия път дори и за една хапка.  Joy Joy Joy Joy
Диди  Hug Hug Hug Hug Hug тоя път ще успеем сигурна съм и в тебе и в мене и да минаваш по начестичко  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 571
  • София
Хей момичета, я разкажете за тази луна - как се прави, от кога до кога е, какво се консумира и т.н., че мисля и аз да я пробвам, а пък никога не съм го правила и не знам нищо

# 572
Вяра - А Луната започва на 16,01 четвъртък в 6,53 часа и е до 17,01 петък в 7,23 часа. През този период на луната ядем моно ВОДА  Joy Joy Joy Joy Joy може и фреш.

# 573
  • София
Ееее, ами супер - а кафе с мляко и захар може ли?

# 574
Лично аз ще пия с мед щото ми пада кръвното като не ям.

# 575

може, но не бива  Mr. Green

/компромисът е с мед/

# 576
А вие по колко кг имате да сваляте?
Само на Вяра видях,че нищо не й е останало.

# 577
  • София
Те тези последните са най-трудни за сваляне Simple Smile
Последен въпрос - може ли утре да карам само на кисело мляко?

# 578
Можеш.
Някои по време на луна,правят чист Дюкан -на протеини и пак свалят.

# 579
  • София
Добро утро момичета  Simple Smile

Днес съм на капучино, фрешове и плодове - ще пробвам да лунувам, пък да видим дали ще има ефект

Кантара сутринта отчете 48.400 - мнооого съм доволна. Предполагам, че до утре вече ще съм във форма, а после на къде???

# 580
Добро утро момичета. Днеска почва луната. Вода и фреш. Успешен ден на всички.
Вяра-А браво на тебе  Hug Hug Hug Hug После се храни разумно за да не качаш кила.

# 581
Всички ли пълнолудуваме? Hug
Как сте?

# 582
Здравейте!
Аз не бих могла да издържа само на вода, затова пия домашен доматен сок.  Grinning
Пих и кафе със захарин.
Утре трябваше да съм на яйца, но не обичам. Ще видим някакви млечни протеини ще са.

# 583
Айде денят почти свърши. Моята луна върви добре. Стриктна съм за вечеря ще си легна рано май  Joy Joy Joy Joy Joy Joy
sun sea аз съм в перфектно състояние. Леко поизнервена че не съм дъфкала нищо днеска  Joy Joy Joy Joy Joy дано мъжо не го отнесе  Joy Joy Joy Joy
gretacvetina аз пих фреш от 50 на 50 портокал и грепфурт.

# 584
  • София
Днес изкарах на едно голямо капучино от Коста кафе - с кафява захар обаче  Embarassed
После мисля да ударя няколко портокала /не фреш, че повече ме засищат/ и си лягам - утре ще видя дали има резултати  Grinning
Хубавото е, че не съм гладна - то това капучино си е 400 мл - направо си се наядох с него  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт