Монодиета - част 8

• 43 989
  • 726
  •   1
Отговори
# 555
pergola, благодаря ти!
Домати много обичам /любимия ми зеленчук/, сложих една марулка, 2 домата - вярно е че нямаха вкус, прибавих и една малка глава лук.
Относно Луната, нали на 16 е пълнолуние дали ще е удачно да изкарам деня на сокове и вода? В тази връзка мога ли да размествам дните или поредността трябва да се следва?
 Останах с впечатление, че храни от една група не трябва да са в последователни дни, но видях варианти, в които примерно протеиновите дни са няколко поредни?!

# 556
pergola, благодаря ти!
Относно Луната, нали на 16 е пълнолуние дали ще е удачно да изкарам деня на сокове и вода? В тази връзка мога ли да размествам дните или поредността трябва да се следва?

повече от удачно е даже Peace
аз смятам да направя 2х5 от 10 февруари и репер ще ми е 15 февр.когато пак ще е пълнолуние - там ще заложа сокове и чайове и ще редя около него останалите дни

# 557
Мими  Hug Hug Hug Луната започва на 16,01 четвъртък в 6,53 часа и е до 17,01 петък в 7,23 часа.И аз ще лунувам.
gretacvetina няма проблем да имаш последователни протеинови дни-даже мисля,че ще се отслабва повече ако са 2-3 протеинови един след друг.Всъщност хубавото на тази диета е,че можеш да ядеш каквото си избереш и в каквато последователност ти харесва-стига да е един вид храна.Аз често решавам какво да ям сутринта като отворя хладилника Simple Smile.Така че   хапвай каквото ти е вкусно-ако предпочиташ плодове и зеленчуци-наблегни на тях,ако предпочиташ месце-карай на месце Simple Smile))

# 558
Добро утро момичета,
днеска съм на зеленчуци задушени. Броколки морковчета и вечеря същото. Утре ще пия фрешове и ще лунувам. Успешен диетичен ден на всички.

# 559
Привет! Hug
Аз продължавам да вия и днес с/у луната...
Лек диет ден! Peace

# 560
  • София
Здравейте
Днес съм на свински пържоли. Сутринта пих кафе - чисто

Да се отчета от кантара днес - 49,400 кг.
Цел - 48 кг.

А само да попитам - вие как си пиете кафето сутрин /че аз обичам мляко с разтворимо кафе и захар  Flutter/

# 561
Почнах да пия кафето си с мед преди 3г, когато се бях запалила по детокса на Михайлов. хареса ми и от тогава само така го пия /само трябва да се изчака малко за меда, да не е вряло, а леко топло/

# 562
Здравейте!
Аз днес съм на картофи, е още не съм яла ще е към 14, 30 чак.
Утре смятам да се възползвам от Луната, но по принцип трябваше да са яйца, /смятам да ги сменя със сирене или кашкавал/.
Сега въпросът- като ще лунувам, да продължа ли в петък както са поредните ми дни /кашкавал или сирене/, или да започвам от начало /все една съм прекъснала диетата/ или приемаме, че лунния ден е плодов. Оф, много объркано стана, дано ме разберете какво искам да кажа. Crazy
Сега да дам отчет за мерки и теглилки- започнах в понеделник 66кг., днес 65кг.Не съм била абсолютно стриктна / прегрешение с шоколад, малко /,така че съм доволна.
Кафето вкъщи го пия с 1 захаринче, а на работа с едно пакетче захар.

# 563
Аз пия само три в едно. Сега смятам да си взема без кофеин и да си го пия с мед.
gretacvetina браво за резултата. Лично аз бих продължила със следващия ден не бих почнала отначало. А и аз не се предържам към диетите от първата страница а като Сиренчето. Ставам сутринта виждам че имам варени картофи и решавам да ям това.

# 564
И аз пия кафето с мед.Като ми омръзне -с мляко.
Понякога моното го правя извън тези на 1-ва страница.Ям едно и също,което ми се е прияло от сутринта. Може да е супа,вафла,готвено,торта ...независимо,че е от повече продукти,но е едно и също за деня.
Една приятелка така отслабна 16кг.
Но след луната,ще съм 5 дена на някое бързо моно.

# 565
Подготвям се за луната-на домати и краставици съм.Утре вода и евентуално фреш,а за петък или плодове или зеленчуци.
Обаче дето съм се тъпкала безразборно досега така ми е раздразнен гастрита-преди малко хапнах домат с краставица и сега ме наболява стомаха.А преди като си диетувах изобщо не ме болеше-даже и ябълка на гладно можех да изям.Ама то така ....от лакомия  Sad

Последна редакция: ср, 15 яну 2014, 13:02 от МоРсКа СиРеНа

# 566
Сиренче няма ли да ти дойде много.,Четвъртък вода и фреш евентуално а петък плодове?
Слава богу още гастрит не съм си докарала от толкова стрес на организма лапане в несвяст и после глад  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
sun sea за колко време свали приятелката ти?
Аз тоя път съм си поставила цел до края на годината 10 кила. Старая се освен да ям разумно и това да ми стане начин на живот, защото пак отърва ли края ще съм дебела вечно  Laughing Laughing Laughing Laughing

# 567
За месец и нещо.Но беше желязна.Каквото сутринта и се дояде ,на това кара целият ден-независимо пица ли,манджа или торта.
А пък аз реша ли шоколадов ден,след няколко часа ми се иска вече солено и обратно.. Embarassed
И аз съм с гастритни проблеми от лекарства.Спасява ме чай от гюзум,едни билкови капки и мента.

# 568
Мими,да се самонакажа Simple SmileАми може и зеленчуци да е,че така ми се е разширил тумбака-все ми е гладно.
sun sea харесва ми диетата на твоята приятелка.Например на мен ми се иска да съм цял ден на шопска салата или зелена салата с яйца или риба тон-по поносимо ми се вижда.Може да опитам понататък.
Да ви призная хич не ми се прави диета-ама такава безволева не съм била преди,а виждам че кг се трупат отново и се ужасявам.....а пък все  ми се яде  Embarassed

# 569
Ехоооо монодиетките  Hug Hug Hug Hug

минавам да ви нагледам как сте що сте Simple Smile
Наблюдавам аз Мимси, държа я изкъсо  hahaha hahaha hahaha hahaha
аз си хапвам веднъж дневно по малко и засега съм супер доволна и от себе си и от резултата.
Не се меря и не искам да се меря, че ще се втелявам за някакви грамове и само ще си докарам главобол  hahaha

Ще минавам да ви навестявам от време на време та да не се отпускате - успех на всички   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт