Монодиета - част 8

• 44 006
  • 726
  •   1
Отговори
# 540
Момичета, да разбирам ли, че вместо яйца може да ям - сирене, кашкавал? Може ли и двата продукта, предвид че са млечни?
Идеята на моното е да ядеш един продукт за целия ден. Яйцата, сиренето и кашкавала са от една група но е хубаво да ядеш само едно от трите. И аз като Сиренчето си позволявам да смесвам само плодовете и зеленчуците. Тоя път я карам супер стриктно  Joy Joy Joy Joy Joy да видим до кога. newsm78 newsm78 newsm78

# 541
Да се извиня, че отново ще досадя, но утре съм на зеленчуци. Сурови ли да са или може и задушени, оризът влиза ли в групата им?
Смятам да ви досаждам само докато минат първите 5 дена.  Crazy

# 542
Може и сурови и задушени-както ги предпочиташ.Не може ориз със зеленчучи-той се хапва отделно  Grinning

# 543
строи се-преброй се, понеделнишки
издържахте ли днес Sunglasses

# 544
Привет и от мен  Hug
Днес съм на салатки-марули с краставици и лимонче

А коя е тази диета с която се сваляло най-бързо  newsm78

# 545
значи, принципно, бързото сваляне е само за много тежки случаи, при които има и други здравословни проблеми.

полезното /и трайно/ сваляне е 4кг на месец /айде 5 да е Mr. Green/

организмът трябва да свикне с идеята, че може да работи и с по-малко подавани калории, а затова трябва време за пренастройка.

# 546
Добро утро, диетички.

почерпката от мене. Днеска съм си обелила една купа портокали и ще карам на това. Чуствам се по лека въпреки МЦ. За сега съм доволна от себе си.  Joy Joy Joy Joy

# 547
Оп....и аз съм примерна.Днес съм на 2 консерви риба тон.

# 548
Оп....и аз съм примерна.Днес съм на 2 консерви риба тон.
Ех Сиренче много я обичам рибата тон. В събота неделя и аз ще си изкарам на това. Laughing Laughing Laughing

# 549
Привет! Hug
Хубаво е оживлението тук.
Аз съм на сокове..
 А ще линувате ли?

# 550
sun sea Кога е луната? Аз чакам Сиренчето да ми каже.  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 551
След 2 дена е пълнолудието,но детокса по Михайлов започна.Та се пуснах по него,че нещо е много извън контролно положението.

# 552
Момичета, здравейте!
Днес съм на зеленчуци, чудих се, чудих се и накрая съм на салата с маруля и домати. Не знам до колко съм режимна, защото в главата ми е "тъмна Индия". Утре съм на картофи- 5 броя. Може ли на салатка с праз лук?
И се замислих за следното нещо - за какъв период от време се прави диетата. Тази, която правя е с режим за 5 дена и после още 5. Означава ли, че след тези 10 дена се почива? Четох, че е добре да се захранвам след това, но не прочетох как.
Имам и други въпроси, но ще моля някоя добра душа да ме ориентира.
Благодаря!

# 553
понеже се споменаха детоксицията  на д-р Михайлов и лунната диета, ще се включа с едно предложение:
следващият ти зеленчуков ден да е със сезонни зеленчуци - салата от зеле, моркови, ч.цвекло, овкусена с лимон или на пара броколи, целина, моркови, цвекло, брюкселско зеле...

доматите в момента са от растения, които не са помирисвали почва - корените се потапят в химикали, а какво консумираш, един господ знае
така че от гледна точка на кг марули с домати е ок, но използвай случая и диетата да е полезна и пречистваща

към картофите можеш да добавиш копър/магданоз/ мента и лимонов сок

# 554
  • София
Здравейте и от мен

Днес съм на сурово зеле - взела съм си една зелка и ще я хрупам цял ден  Grinning
Пих едно кафе сутринта, но беше чисто и без захар  Peace

Това за сега от мен - утре ще се меря и ще докладвам

Общи условия

Активация на акаунт