Монодиета - част 8

• 44 011
  • 726
  •   1
Отговори
# 525
Добро утро момичета,
Мила_ , pergola ,  Вяра - А много се радвам, че ще диетувате с моно и ще се оживи темичката, защото е много хубаво да си имаш съмишленици. Аз до края на седмицата съм решила плодове и зеленчуци то няма закъде повече да се услушвам с тия диети. Писна ми да се мотам от три години свалям десет кила и ту сваля някое и после качам. Смятам че тоя път ще ми е за последно. Не гоня бързи резултати но пък искам за плажа до лятото да съм с десет кила по малко.
Сиренче чакам те с голямо нетърпение. Hug Hug Hug

# 526
Добро утро момичета,
Мила_ , pergola ,  Вяра - А много се радвам, че ще диетувате с моно и ще се оживи темичката, защото е много хубаво да си имаш съмишленици. Аз до края на седмицата съм решила плодове и зеленчуци то няма закъде повече да се услушвам с тия диети. Писна ми да се мотам от три години свалям десет кила и ту сваля някое и после качам. Смятам че тоя път ще ми е за последно. Не гоня бързи резултати но пък искам за плажа до лятото да съм с десет кила по малко.
Сиренче чакам те с голямо нетърпение. Hug Hug Hug

Аз съм същата-3 години се мотам с 10кг. ,ама аз съм си виновна защото волята ми хич е няма.Все започвам някой режим и след 2-3 дни се отказвам.,ама стига вече  Naughty
Гледам по TLC хората свалят по 100 кила аз едни 10-12 кг не мога да смъкна  Whistling
Дори реших и житния режим да направя февруари и знам че ще успея както и с монодиетите  Grinning
Една позната свали 15кг. за 3 месеца с монодиети ,за това и аз се надъхах  Laughing

# 527
Здравейте!
Страхотна компания се е заформила! Hug
И аз съм същата-мин.година имах 3 кг да свалям,лятото станаха 5,вече са (дано не са над)10кг.
Та вече съм супер сериозна тук.
Вчера беше пиле.
Днес-мисля го...

# 528
Мила и аз ги гледам в TLC ама то часни инструктори, диетолози лесно се свалят като с тебе работят пет шест човека. Ама то и ние можем да ги свалим. Писнами да не се харесвам и само да си крия корема  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing айде и аз да се вземам в ръце. Днеска ще я карам на плодове, утре на зеленчуци даже може да си спретна зелена салата с риба тон  newsm78 newsm78 newsm78
sun sea ще се теглим после като олекнем  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 529
Мда,иначе като се стресирам от кантара,депресията лошо я лекувам със сладко..
Малко като намалят телесата,ще се сприятелим с кантара.

# 530
  • София
Аз след раждането имах да свалям 28 кг. Започнах с 90 ДД - около 1 месец я правих, после малко ВМ НВХ диета, после малко Монодиета - като цяло въртях диета след диета и успях да стигна до 50 кг. Накрая ми останаха последните 2 кг, които свалих с Монодиета точно преди Коледните празници. Но след това обилно ядене по празниците ударих пак 51 кг и сега се започва пак с борбата за последните килограми.

А днес съм на пил. бутчета на фурна. Сутринта, обаче бях на кафе и ударих едно капучино с фреш  Embarassed

Утре ще ми е свободен ден /да захраня малко/ и от неделя пак започвам  Grinning

А само да кажа - за стимул ползвам ТВ Планета - като ми се дояде нещо грешно си пускам ТВ Планета и като ги видя тия кльощи спира да ми се яде веднага хахахаха  Joy

Последна редакция: пт, 10 яну 2014, 19:22 от Вяра - А

# 531
Добро утро   bouquet
Днес пак на кисело мляко -за наказание,че снощи бяхме в мола на кино и съгреших с KFC и кола  Twisted Evil

# 532
  • София
Здравейте - аз попрекалих малко и днес ми е втори свободен ден

От утре понеделнишки започвам сериозно - с кис мляко  Grinning

# 533

От утре понеделнишки започвам сериозно - с кис мляко  Grinning

примък-примък.... и аз така  Flutter

# 534
Здравейте! Надявам се да приемате нови попълнения?! Grinning
След празниците и след вчерашния рожден ден се "взимам в ръце" и смятам поне 10 дена да изкарам на тази непозната за мен диета.
Стартирам от днес: 66кг на 175 см. Целта ми е 60 кг.
Преди 2 години правих 90-ет дневната диета и стигнах до 59 кг. Доста бях доволна, тези 7 кг са ми натрупани може би в последната година /не съм ги следила точно/. Сега обаче искам по-бърз начин и надявам се това да е моят.
Избрах си монодиетата на Биляна /мисля, че така беше/, проблем обаче са ми яйцата в 4 ден. Би ли било добре да ги сменя с плодове?

# 535
  • София
Здравейте.

Днес съм на кисело мляко - съпруга ми от сутринта готви някакви вкусотииии, обаче аз съм желязна. Нямам време вече да се моткам с изкушения, че края на месеца ей сега ще дойде

gretacvetina - можеш да смениш яйцата с нещо друго, но не със зеленчуци - избери си нещо белтъчно /месо, мляко, млечен продукт и т.н./
Успех. Избрала си правилната диета - с нея се сваля наистина много бързо  Peace

# 536
Айде...най-накрая съм тука-зашивам си устата вече Simple SmileСтартирам с картофи,че след толкова много ядене,да почна с плодове е рисковано.Не съм се теглила-страх ме е...ще ми се развали настроението/стига ми,че всички дрехи ми стягат  Mr. Green/.
gretacvetina,можеш спокойно да замениш яйцата с нещо друго.

# 537
Привет момичета. Много хубава компания сме си заформили. Аз днеска съм на плодове за обяд съм си обелила и нарязала един ананас, за вечеря същото. Утре съм си придвидила зеленчуци.
Сиренче аз няма да се тегля като миналата година. Ще се притегля чак края на месеца.

# 538
Момичета, да разбирам ли, че вместо яйца може да ям - сирене, кашкавал? Може ли и двата продукта, предвид че са млечни?

# 539
Момичета, да разбирам ли, че вместо яйца може да ям - сирене, кашкавал? Може ли и двата продукта, предвид че са млечни?
Kашкавал съм яла аз и според мен може .Сиренето е много солено-може би е по-добре да го обезсолиш.Не е фатално да ги смесиш,но е за предпочитане да е или само кашкавал или само сирене.Аз лично смесвам само в плодов ден и когато съм на зеленчуци ям домати и краставици,през другите дни хапвам само един вид.
mimi_msm и аз така ще направя с тегленето Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт