Монодиета - част 8

• 44 013
  • 726
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Здравейте

Няколко пъти съм ползвала Монодиетата за по 5 дни и винаги ефекта е бил повече от очаквания дори. Сега, обаче искам да направя по-продължително време диетата и искам да попитам няколко неща

1. Може ли да направя няколко поредни дни на месо - примерно вторник - риба, сряда, свински пържоли на скара, четвъртък - карначета, петък - пил. пържоли.

2. Може ли да направя един ден постна содена питка /като тази за Бъдни вечер/ и да си я ям целия ден само нея?

Иначе до сега бях - 1 ден - кис. мляко, 2 ден - плодове, 3 ден ми е днес - варени картофи направени на пюре с Вегета и червен пипер

Благодаря предварително за отговорите Simple Smile

# 511
За много години,момичета  Hug
Другия понеделник се включвам,че имаме няколко събирания с приятели и няма как.....ще се яде  Mr. Green НА кантара не смея да се кача-да не го счупя  Joy Joy Joy

# 512
Добро утро от мене.
Сиренче за много години. Чакам те с нетърпение. За кантара не мисли при всички е така.
Днеска плодов ден. Ще се тегля края на януари  Laughing Laughing Laughing Laughing
sun sea как си с диетата?
Вяра - А привет. Смятам че режима ти е моно ядеш само един вид храна за целия ден така че не виждам причина да не го направиш.Ние даже миналата година момичета си правих ме и шоколадов ден в моното.  Joy Joy Joy Joy затова още се бутаме в темата  Joy Joy Joy Joy Joy

# 513
Привет момичета!  Hug Hug Hug Hug
Вчера успешен плодов ден. Днеска съм си настъргала една кутия с моркови с лимонов сок  Joy Joy Joy Joy и ще карам цял ден на това.

# 514
  • София
Вяра - А привет. Смятам че режима ти е моно ядеш само един вид храна за целия ден така че не виждам причина да не го направиш.Ние даже миналата година момичета си правих ме и шоколадов ден в моното.  Joy Joy Joy Joy затова още се бутаме в темата  Joy Joy Joy Joy Joy

Много благодаря за отговора  Peace

Ами и аз се записвам в темата тогава  Grinning
Аз се опитвам да правя нещо, като Монодиета в малко мой си вариант. Вчера бях на пъстърва и лаврак на тиган с малко маслини.
Днес закусих 2 ябълки, но мисля да изкарам днес и утре на кисело мляко с обикновени бисквити, пък в петък най-вероятно ще съм на чисто месо.
Имам да сваля 2 кг. /последните 2 най-трудни килограми/ и се надявам до края на месеца да успея - за рождения ден на дъщеря ми да съм във форма   Grinning

# 515
Вяра - А ти нямаш нищо за сваляне. Пожелавам ти да се справиш бързо с двата килограма  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
Sun Sea ти да не ровиш в хладилника, че не се отчиташ?  newsm78 newsm78 newsm78

# 516
Мда,заровила съм глава в него от проблеми.Но скоро съм пак тук!
Целувки! Hug

# 517
Днеска зелена салата и задушени зеленчуци. Ох явно останах сама в темата  Joy Joy Joy Joy Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 518
Тук съм,тук съм..
Ти само пиши!

# 519
Тук съм,тук съм..
Ти само пиши!
Ще пиша и още как. Чакам и Сиренчето да се напразнува.

# 520
  • София
ааа и аз ще се отчитам  Peace

днес - свински вратни пържоли на скара с маслини

# 521
Аз още съм на работа и съм на нищо.Но явно ще е супа.
Браво и на двечките!

# 522
и аз прелитам за разгрявка /скоро ще си спретна и диетата/

# 523
Днеска зелена салата и задушени зеленчуци. Ох явно останах сама в темата  Joy Joy Joy Joy Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
Не си сама-след три дни идвам и аз  Hug Hug Hug

# 524
Здравейте скачам при вас  Hug
Днес на кисело мляко - 2 кофички по 2%  Peace

Общи условия

Активация на акаунт