Монодиета - част 8

• 43 914
  • 726
  •   1
Отговори
# 105
МоРсКа СиРеНа Joy Joy Joy Joy Joy Joy направо ме развесели с писания. Спорта е хубаво нещо аз нямам време да ходя по зали и го правя в къщи, даже се учудвам на себе си как ставам толкова рано  Joy Joy Joy Joy обаче както казах откакто отслабнах имам повече енергия.
Ако ви попадне книгата на Пол Брег  Чудото на гладуването я прочетете има много неща, които ми харесаха и с които се надъхах.

# 106
Мими ти каква гимнастика правиш ?Нещо специално или коремни?Аз съм много мързелива по принцип и само коремни правя като реша да спортувам  Joy Иначе в Бг си купих велоергометър,кростренажор-да ви кажа страхотни са уредите....особенно,ако ги ползваш за закачалки  Joy Joy JoyТук  имаме в комплекса фитнес зала/точно под нас е/ и басейни има 4 бр.....само желание да има човек,но наистина ще ходя само да поотслабна малко още,че то сега ни бански ми става,ни клин да обуя-абе отчайваща гледка  Mr. Green
Това за ракийката и салатката как ми е познато  Grinning.

# 107
Добро утро мили ми монодиетки

айде на сутрешното разбужданееееееее

за мен вчерашния ден мина добре - но хапнах и по късничко че много ми стържеше /те тия краставици нали са само вода/

днес - диня
довечера сигур малко ще прегреша - на женско парти с едни приятелки ще кършим кълки и не мога да мина без някое друго мартини  Wink Wink Wink
момичета влезте ми в положение - после на диското ще изгоря калориите  newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68 newsm44 newsm68

# 108
Сиренче играя гимнастиката на Синди Крауфорд. Аз още в студентските си години си бях купила първата и касета и бях много доволна. Сега вече на дискове продължавам с нея. Гимнастиката е приятна и много бързо се стягам от нея.
Диди ми ти от сутринта почни с мартинито да не си разваляш моното  Joy Joy Joy Joy Joy
А пък иначе ти е простено но ние откъде да знаем колко си играла в диското  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 Ще смятам че си била отговорна и си си тръгнала последна, размазана от танци  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 109
..............
А пък иначе ти е простено но ние откъде да знаем колко си играла в диското  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 Ще смятам че си била отговорна и си си тръгнала последна, размазана от танци  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
смятай смятай щото аз смятам да ида от диското направо на работа /ще мина само за един душ  Wink/

# 110
..............
А пък иначе ти е простено но ние откъде да знаем колко си играла в диското  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 Ще смятам че си била отговорна и си си тръгнала последна, размазана от танци  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
смятай смятай щото аз смятам да ида от диското направо на работа /ще мина само за един душ  Wink/
Бравос значи да не те мисля  hahaha hahaha hahaha hahaha

Е ми аз отчет не дадох за себе си. Режимна бях и не вечерях. Днеска не съм измислила на какво ще съм а и петък вечерта заминавам за Ямбол при леля. Няма да кусна. Корема ми се е подпрял на гърбът и искам там да си остане  Joy Joy Joy Joy Joy

# 111

Е ми аз отчет не дадох за себе си. Режимна бях и не вечерях. Днеска не съм измислила на какво ще съм а и петък вечерта заминавам за Ямбол при леля. Няма да кусна. Корема ми се е подпрял на гърбът и искам там да си остане  Joy Joy Joy Joy Joy
Това ме усмихна Simple Smile
Аз вчера изкарах на домати и краставици,а днес на пилешки пържолки.Утре се чудя дали да е картоф пак или зеленчуци,защото искам в неделя да съм на плодове и после луната,че и след нея плодов да направя.

# 112
Ехо......сладурки.....къде сте?Да не хапвате тайно пържоли и кюфтаци,обилно поляти с бира   Joy Joy Joy
Аз съм днес на плодове-мисля да ям портокали,че най ми понасят на глдно цитрусовите плодове.А утре -бистра,студена водица  Mr. Green

# 113
Добро утро момичета  Hug Hug Hug Hug
само набързичко да се отчета и да започвам, че доста задачки ме чакат днес

та миналите дни - ок /като изключим онази вечер на мартинита  Wink Wink Wink/

днес съм на месо и мисля да изкарам няколко дни на пилешко /първите три дни от седмицата/

пожелавам на всички приятен и отслабващ ден
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 114
Добро утро Simple Smile
Аз изкарах на портокали и една круша вчера.Сега хапнах пак един портокал и в 10 часа ще изям още един и почвам водата.Утре плодове и теглене  Mr. Green

# 115
И азтука. Набързо ви прочетох, че имам работа сутринта. Днеска съм на вода. Неможе да се каже че бях на 100 процента режимна но все пак внимавах много с яденето.

# 116
vlizam samo za otchet ot 10. 06 do tazi sutrin -10.300 :lol:prodaljavame napred che ot 19.08 na more

# 117
vlizam samo za otchet ot 10. 06 do tazi sutrin -10.300 :lol:prodaljavame napred che ot 19.08 na more
Бравооооооооо....само така...ти си ни първенеца  Hug Аз на 16,07 правя месец и ще се отчета.

# 118
Цеци браво.  smile3501 smile3501 smile3501 smile3501

Сиренче вече сме в лунната фаза  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 119
Цеци браво.  smile3501 smile3501 smile3501 smile3501

Сиренче вече сме в лунната фаза  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
На линия съм за луничката-след малко ще си правя малко ментов чай и в хладилника,че нещо не пия много вода,а поне 2 л ми се иска да изпивам.Ама на гладен стомах как се пие вода  Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт