Монодиета - част 8

• 43 997
  • 726
  •   1
Отговори
# 240
  • В сърцето на живота!
Здравейте момичета,приемате ли нови попълнения? Grinning Днес цял ден се чудя коя диета да започна и се бях спряла на 90дневната.Но от толкова ровене и четене попаднах на моното, даже гледам че и моята диета сте включили в списъка на първия пост Laughing 
Като ученичка изкарах един курс на моно и резултата беше -11кг за 10дни  Sunglasses  Сега ми е много трудно започването на каквато и да е диета... Rolling Eyes а имам да свалям доста... Confused
От утре започвам с вас, мисля да тръгна с моята диета Mr. Green Яйцата ме плашат малко  Crazy , но...

# 241
Само да ви кажа здрасти,не съм ви забравила,но много работа,а поч дни гледам да съм навън.

# 242
Здравейте мацки готини-и аз се съм се ориентирала да я почвам тези дни монодиетата. Преди 2 години с нея свалих10кг. ама пуста лакомия пак се изтървах.Тези дни по- малко намалих количеството храна,подбирам не мазни и пържени храни.Но общо взето смесени дни-днес рупам моркови ,айрян,и краставици.Психически се настройвам за моно дните.Успех на всички нас.Ние сме победители, а не килограмите.

# 243
Добро утро мили ми монодиетки  Hug Hug Hug Hug
яйде събирайте се на кафе и чай и всяка да си дава отчета  Wink Wink Wink

да дам тон - двата почивни дни съм повече от доволна от себе си - стриктна та стриктна, нямам търпение да дойде следващата седмица че да се измеря и да видя какво съм сътворила - имам големи очаквания но да видим дали съм се справила поне с половината от килограмите дето съм си поставила за цел  Wink
Днес съм решила да си погладувам  Wink

qvili и •◊ Ясмина ◊• добре дошли и успех

qvili каквато и диета да пазиш ако след това не си поддържах теглото винаги ще върнеш /аз съм на същото дередже/ и който и да ми казва че има диета при която килата се запазват без да полагаш грижи за това след като си ги свалил - емииииииии сори ама няма такава диета

•◊ Ясмина ◊• и аз като бях ученичка и студентка така свалях 10 дни - 10 кила обаче вече е много много по бавно което не ми харесва, ама да съм мислила когато е трябвало

айде чакам другите моми на отчет  Hug

# 244
Оп...и аз тука  Hug
Два дни бях на царевица,а днес съм на плодове,а утре на студена водица  Joy Joy Joy.Ще се тегля след луната и тогава ще видим каква съм я свършила.
Мими къде се скри?

# 245
Оп...и аз тука  Hug
Два дни бях на царевица,а днес съм на плодове,а утре на студена водица  Joy Joy Joy.Ще се тегля след луната и тогава ще видим каква съм я свършила.
Мими къде се скри?

е значи и утре ще си правим компания - аз от два дни съм на кленовия сироп и нищичко не хапвам така че утре и мен ме бройте за лунуване
Мимс е отпуска и митка напред назад по магазините да търси къси поли  Joy Joy Joy

# 246
ееее момичета какво стана - скрихте се и тайно прегрешавате ц ц ц  newsm78 newsm78 newsm78

аз искарах успешен трети ден на кленовия сироп и съм повече от доволна  Hug

# 247
Добро утро на всички
хайде на кафенце, чайче и още нещо

Снощи разлистих старите си записки относно монодиетуването и намерих следната диета която съм пазила:
Първи ден: 3 кофички кисело мляко активия
Втори ден: Около килограм краставици
Трети ден: Фрешове /сигурно е било лунуване това/
Четвърти ден: 3 кофички кисело мляко
Пети ден: Пилешко
Шести ден: Портокали
Седми ден: Шоколадово моно - 200 гр млечен шоколад /възнаградила съм се явно за успешната седмица  hahaha hahaha hahaha/
Отдолу съм записала 7 дни - 4 кг.

Намерих още:
3 дни на кисело мляко с овесени ядки /три пъти дневно по 2 сл овесени ядки с кофичка кисело мляко/ и за тези три дни съм свалила 2 кг.

и още едно:
/това са едни прословути монодни на Кета - част от момичетата които бяха тогава на моно се сещат сигурно/
ден 1 и 2 - на царевични пръчки  Joy Joy Joy Joy
ден 3 и 4 - ориз подправен с малко сол магданоз и малко зехтин /иначе нямаше да се разберем/
ден 5 - кисело мляко
ден 6 - грах
ден 7 - месо
за седемте дни -3 кг

това са една част от моите опити от миналата година. Разбира се не всеки ще свали толкова може да са по малко може да са повече това винаги зависи от това колко имаш да сваляш. За съжаление не съм записала тогава от колко съм ги свалила тези килограми  Cry

Надявам се да са в полза на някого.

# 248
  • Sofia
правила съм я /преди повече от 25г./ и имаше страхотен ефект

# 249
Добро утро на всички.Днес започнах с чаша айрян без сол.Знам,че трябва да я спра тази сол ама пусто ниско кръвно голям зор ми е.Успешно лунуване на  тези които го почнаха.

# 250
Нямам време да пиша,но съм на вода днес Simple Smile

# 251
Здравейте. Аз също спазвам нещо като моно диета всеки ден ям само определен вид храна. Днес ми е 5 ден и съм свалила 2 кг. Понеже утре реших да съм само на шоколад, и си купих обаче съм се заблудила и съм взела с парченца лешници. Дали ще е проблем ?

# 252
  • Sofia
То разликата в калориите между черен,млечен и с ядки не е много голяма...ако изядеш 1-2 по 100гр.са ти 600-1200ккал

# 253
Добро утро,сладурки  Hug
За мен е мнооооого добро утрото,защото съм  -2 кг след успешна луна.Чакам и вие да се похвалите.Днес продължавам с плодове-купих си диня,но ще започна с цитрус,че от динята ме боли много гастрита.

# 254
Добро утро слабушки
Сиренче на теб не знам чай ли да ти сервирам или шампанско, че тия две кила са си направо за наздравица -  smile3501 smile3501 smile3501 много ти се радвам, само така - ееее ми то това пълнолуние голяма работа било  Hug Hug Hug
ех чак моето утро стана мноооооого добро след тази страхотна новина.

и да сервирам на всички сутрешното кафенце и чайче

Diosaa добре дошла при нас
миналата година в темите за моно се водиха доста дебати относно това дали монодиетуването се прави с определен вид храна /белтъци, въглехидрати, плодове, зеленчуци/ или само на определена храна /ако ще са зеленчуци - само един вид зеленчук например/
в интерес на истината аз бях една от тези дето твърдяха че не е кой знае какво ако днес си на 5 вида плодове или 3 вида зеленчуци или пък белтъци - няколко вида
да обаче не бях съвсем права
не че е кой знае какъв проблем наистина, но ефекта е доста по добър ако се кара на една храна - ако ще ядеш днес краставици, то карай само на краставици, ако ще си на плодове карай само на един вид плод
това е съвета ми за по добри резултати
относно шоколада: по принцип правили сме шокодни и на млечен шоколад но никога с ядки - пак казвам не че е голям проблем от гледна точка на калории и тн, но в оригиналната си 3 дневна шокодиета се предвижда хапването на до 100 гр черен шоколад /колкото повече проценти какао толкова по добре/
казвам го не за да хукнеш да купуваш черен шоколад а за да знаеш за друг път пък ти естествено ще си прецениш

То разликата в калориите между черен,млечен и с ядки не е много голяма...ако изядеш 1-2 по 100гр.са ти 600-1200ккал
така е, но аз за себе си съм си направила следната равносметка
за моите килограми, възраст и ежедневие са ми необходими да ям до 1800 ккал за да свалям здравословно и тн
т.е. на ден аз мога да си позволя да изям три банички със сирене и 1 шоколад от 100 гр.
е да ама ако ям такива храни аз пълнея

Пак казвам и моля никой да не приема думите ми като критика - аз самата миналата година правих от време на време шокодни защото си ми се яде шоколад и след такъв ден бях поне 1 кило надолу, но както каза една приятелка "Ми че то шоколадите по света няма да се свършат - ти отслабни пък после си хапни шоколад"

А сега да докладвам и аз: изкарах успешен четвърти ден по програмата за кленовия сироп, ох вече нямам търпение да се изтъркулят тези 10 дни, та после да се тормозя и със захранването
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug успешен отслабващ ден момичета

Общи условия

Активация на акаунт