Монодиета - част 8

• 44 001
  • 726
  •   1
Отговори
# 255
Диди мерсаж за чайчето  Hug
Аз като правя плодов ден ям предимно цитруси,но и други плодове също хапвам.А зеленчуковия го правя с домат и краставица....знам,че е по-добре да е само един вид,но като ми се яде  Mr. GreenЗа шоко дните нямам мнение-не съм правила,а и шоколада не ми е изкушение...мога с месеци да не хапна.
Да ви споделя,че откакто правя диетата имах няколко прегрешения и не ми се отразиха кой знае колко-пак си свалям....та си мисля да започна да си позволявам веднъж седмично по някоя благинка,хем  за душата,хем и организма да не привиква само на строги ограничения  Joy.В крайна сметка аз ще съм на тази диета до поне октомври-ноември и понякога на човек са му слаби ангелите и му се иска да се отпусне.

# 256
Сиренче че какво има да си позволяваш нарочни прегрешения - каквото ти се прияде толко карай си един ден на него и това е  Wink - пак ше го броим за моно  Hug

# 257
Ааааа не става...цял бирен ден хиххихих...кой ще ми гледа детето  Joy Joy JoyМоя мъж като почива и излизаме вечер-кога на вечеря,кога на по бира.....ами не ми се виси и на мен само на водица на масата.

# 258
Ааааа не става...цял бирен ден хиххихих...кой ще ми гледа детето  Joy Joy JoyМоя мъж като почива и излизаме вечер-кога на вечеря,кога на по бира.....ами не ми се виси и на мен само на водица на масата.

rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImao
е тоя момент го опуснах - че става въпрос за бира
за висенето на водица - дааа и на мен ми е тегаво и от време на време прегрешавам с някое мартини особенно в женските вечери /напоследък съм послушна де и не съм ходила - ама само да свърши програмата с кленовия сироп ще врътна едно за награда с приятелки/

# 259
Здравейте и от мене.Днес съм на 500гр. пушено пилешко филе-половината го хапнах вече,водата обаче ми е малко въпреки, че насилвам да пия.Това за шоколада е добра идея-аз съм правила шоко ден-тежък ми е ама е резултатен и после по 2  седмици сладко не ща да видя.Утре ще бъда на салати от домати и краставици.Успех на всички.И да се оплача-снощи прегреших,а си мислих че съм се отървала с това среднощно хлопане в хладилника.Въпреки ,че днес кантара ме изненада приятно с-0,200кг.-но обещавам много ще внимавам да не поглеждам тази вечер към хладилника. Embarassed

# 260
Добро утро монодиетки   bouquet
поднасям малко късно кафето

от мен вчера - стриктен ден пети на кленовия сироп - ох още 5 останаха  Praynig Praynig Praynig

от Мимс ви провождам много поздрави и много свалени килца - тя е стриктна вече 3 дни на диня и се чувства прекрасно

qvili ти си знаеш за среднощните хладилни похождения - няма какво да ти казвам, само да знаеш че аз преди време отказах вечерята, тестените и сладки неща и само така свалях по около 4 кг месечно та вечерята не е важно ядене а пък среднощните хептем
сега се зоря с тоя кленов сироп щото тия 4 кила месечно не ме устройват - искам по повече за да не диетувам много много дълго

# 261
  • В сърцето на живота!
Здравейте и от мен, до момента съм свалила около 3,5кг. Голям зор ми е този хляб, не мога без него.
Моя съседка  не може без пържени картофи, това беше нейният начин да сваля. Преди време пробвах и аз - 3 пъти по 200гр за 5 дни и учудващо имаше ефект.Реших пак да опитам, тъй като и аз съм им фен на картофките Laughing В събота се зареждам с повече картофи и започвам за 5 дни.

# 262
Здравейте и от мен, до момента съм свалила около 3,5кг. Голям зор ми е този хляб, не мога без него.
Моя съседка  не може без пържени картофи, това беше нейният начин да сваля. Преди време пробвах и аз - 3 пъти по 200гр за 5 дни и учудващо имаше ефект.Реших пак да опитам, тъй като и аз съм им фен на картофките Laughing В събота се зареждам с повече картофи и започвам за 5 дни.
браво мила
ако не се лъжа ти започна на 20-ти този месец нали
сподели с нас менюто си през тези дни с този добър резултат

аз изкарах успешен шести ден от сиропуването
утре продължавам с нови сили макар и намалели

# 263
Диди,давай не остана...само 4 дни имаш още .После кантара ще те обича Simple Smile
Поздрви Мими и и кажи ,че липсва  Hug

# 264
  • В сърцето на живота!
браво мила ако не се лъжа ти започна на 20-ти този месец нали
сподели с нас менюто си през тези дни с този добър резултат

Да, на 20 започнах с тази диета, но с промяна в 4 и 5 ден.На варените яйца добавям 1-2 сухара,а рибата я заменям с някой от другите дни, защото не я обичам.На пилешкото добавям 1 домат,на изварата майонеза и малко черен пипер.Това е общо взето.

1 ден - 1кг. картофи
 2 ден - 500гр. извара
 3 ден - 500гр. пилешко месо
 4 ден - 6бр. варени яйца
 5 ден - 500гр. печена риба
 6 ден - 1,5л. кисело мляко
 7 ден - 500гр. кашкавал
 8 ден - 500гр. шунка
 9 ден - 1кг. плодове по избор
10 ден - 1,5л минерална вода
Без сол!

# 265
Добро утро момичета,
•◊ Ясмина ◊• мерси за менюто аз имам предначертани още две седмици и след това трябва да се насоча нанякъде за да продължа свалянето на килограми - при теб резултата е страхотен
при мен едва ли е възможно за 4 дни да сваля 3,5 кг, вярно е че имам много за сваляне но пък като че ли вече годинките си оказват влияние, до преди 5-6 години с един ден глад свалях по кило и половина а сега ми е доста по трудно. Не толкова годинките като възраст колкото годинките на наднормено тегло предполагам Simple Smile
Нищо де - хванала съм се на хорото и ще си го издрусам докрая  Hug
Все пак след като приключа сиропуването и захранването мисля обаче да се насоча към моно което да повтаря няколко дни на една и съща храна за по бърз ефект, смятам да се лишавам от вечерите и евентуално да започна да спортувам - нооооо засега няма да правя грандиозни планове, че всеки път като съм ги правила нещо се е проваляло  Sad

Успешен и отслабващ ден момичета

# 266
Диди,давай не остана...само 4 дни имаш още .После кантара ще те обича Simple Smile
Поздрви Мими и и кажи ,че липсва  Hug
бутам аз бутам ама вече едва го преглъщам, вече пия чай и по принцип чай не обичам ама след толкова дни сиропуване - направо ми са види като най прекрасното нещо на света  Joy Joy Joy

# 267
  • В сърцето на живота!
diana_m, свалените ми килограми са за 6 дни, а не за 4  Simple Smile

За какво пиете кленовия сироп или там каквото е?

# 268
  • Sofia
Има диета с кленов сироп...не е много приятен след добавка на лют червен пипер  и лимон  Sick
Само един ден съм издържала,а трябва да се направят 10,и след това захранване.

Аз го ползвам за подслаждане,з-то се оказа,че меда не ми понася....

# 269
Здравейте на всички.При мене нещата вървят едвам едвам-в тая жега ходя като пребита,кръвното ми пада от жегата. Ще се тегля като ми свърши мц,че много е демотивиращо сега.Днес още не съм яла и нямам желание да ям а трябва ,наливам се с вода. CryЩе отида за прасковки и на тях ще карам.diana_mдръж се ,малко остана кленовият сироп и да се похвалиш с резултатите.

Общи условия

Активация на акаунт