Монодиета - част 8

• 43 966
  • 726
  •   1
Отговори
# 600
Katnis въпреки че моето моно е 80% глад защото има дни в които не ям, а пък в дните когато ям то е веднъж дневно и то много малко количество та мисля че би било добре относно калориите да се "консултираш" с някой от калкулаторите за калории с оглед на това че там можеш да провериш с какво количество калории ще слабееш съобразено с годините килограмите и височината.
За мен най добрият резултат би се постигнал когато освен моно /един единствен продукт не продукти от една и съща хранителна група/ са съобразени с калорийния калкулатор за да се определи количеството Simple Smile

# 601
Знам, че кашкавала е калоричен, но няма да изям голямо количество. Другия вариант е сирене, обичам го, но цял ден на сирене ще ми е трудно. Blush
Диана, имаш ли линк с някой такъв калкулатор, да си проверявам  храната?

# 602
Знам, че кашкавала е калоричен, но няма да изям голямо количество. Другия вариант е сирене, обичам го, но цял ден на сирене ще ми е трудно. Blush
Диана, имаш ли линк с някой такъв калкулатор, да си проверявам  храната?
http://www.zdravoslovno.com/calculators/
заповядай този който аз ползвам - много съм доволна
а относно сиренето или кашкавал - аз съм ЗА кашкавала като че ли, може би заради солта в сиренето  newsm78

# 603
Здравейте!Виждам стари дружки тук,та се изкуших и аз да диетувам с вас ,но от понеделник,че ми е празник днес и едни тежки маси са се задали в поч.дни.Не съм качила кг.от преди,но искам да сваля...не много,но колкото толкова.Прескрасни почивни дни от мен.

# 604
Привет! Hug
Поздравления за всички минуси след вчера!  bouquet
Аз отказвам да се тегля,ще чакам първи признаци на намаление. Rolling Eyes
Herzen,липсваш.Ще правиш ли 2-ра врътка?
Chambertina ,и аз от днес си давам почивка,че уикенда ще ми е извън Бг и няма да се правя на принцеса.Та от понеделник в моното.
Релаксиращ,сгушен ,с много слънце уикенд и от мен!
 Peace
Черпя ви с джинджифилов чай.

# 605
sun sea,идвам на чай,поне твоя съм го опитвала и искам пак...донеси ми толумбички и ще направи толумбичен моно ден с теб.

# 606
Диана, благодаря ти.  bouquet
Наистина е чудесен сайтът. Според него трябва да приемам 1682 калории. Flutter

# 607
Chambertina привет.
Ама моля ви се толумбички  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ние от толумбички седим вече три години в темата  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Мен вече нищо не ме интересува празници, рождени дни, купони сложила съм си цип на устата и не ща да ям   smile3505 smile3505 smile3505 нищо повече от плодове и зеленчуци в краен случай риба. Не съм се повредила за тия които ме познават просто ми писна да се мотам в темата с диети. Тоя път ще се отслабва.
Диди хиляди благодарности за сайта. Страхотна си както винаги. Hug Hug Hug

# 608
Диана, благодаря ти.  bouquet
Наистина е чудесен сайтът. Според него трябва да приемам 1682 калории. Flutter

е значи 500 гр горе долу трябва да ти е макс-а за деня, бих те посъветвала да ги направиш малко по малко за да ти останат свободни калории за кафенца и тн /не че е бъкано с калории  Grinning/

Chambertina привет и успех от мен  Wink

........................
Ама моля ви се толумбички  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ние от толумбички седим вече три години в темата  Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Мен вече нищо не ме интересува празници, рождени дни, купони сложила съм си цип на устата и не ща да ям   smile3505 smile3505 smile3505 нищо повече от плодове и зеленчуци в краен случай риба..............................

браво Мимс - ти си моята гордост  Hug

...................Не съм се повредила за тия които ме познават просто ми писна да се мотам в темата с диети. Тоя път ще се отслабва.
...............
ей за това за момент са притесних   rotfImao rotfImao rotfImao обаче щом си сигурна че не си са повредила - доообре

sun sea приятен и слънчев уикенд извън Бг и на теб и все пак не прекалявай с некралското хапване  Hug

# 609
Мимс,браво на теб...на мен ми е слаб ангела,трябва някой да ми набива канчето.Дидка преди време успяваше,като посегнех вечер да хапна нещо и си мислех за нея.
 Помните ли фазаните,аааааа и дивия чесън...смеех се със сълзи тогава.

# 610
Мимс,браво на теб...на мен ми е слаб ангела,трябва някой да ми набива канчето.Дидка преди време успяваше,като посегнех вечер да хапна нещо ......
Ше ви набивам канчетата аз на всички стига да слушате и да сте настроени, че трябва да слабеем. Не съм много в позицията да давам акъл като човек който сто хиляди пъти се е провалял след някакъв кратък период, обаче доста време стаж имам и в моното пък и в други диети и поне мога да дам съвет.

Миналата година моно-темата беше доста "жива" та всички се справихме доста добре. Е, прегрешавахме, но си прощавахме. Мимси може да потвърди от опита и на двете ни, че докато си прощаваме прегрешенията не се получават нещата, та момичета

Нека този път да ни е наистина последен в борбата и да свалим излишните килограми, а след това да влизаме само да се хвалим и да подкрепяме бъдещите монодиетки
   bouquet

# 611
Мимс,браво на теб...на мен ми е слаб ангела,трябва някой да ми набива канчето.Дидка преди време успяваше,като посегнех вечер да хапна нещо и си мислех за нея.
 Помните ли фазаните,аааааа и дивия чесън...смеех се със сълзи тогава.
Абе то хубаво се смеех ме всички ама тия с фазаните отслабнаха и забравиха че са слабеели а ние още висим в темата. Сега се усещам че действам малко фазански щото преди тя като ни правеше забележки за храната ние се смеехме ама то момичето е имало само добри намерения.
sun sea със сигурност ще има какво диетично да ядеш, защо ще си спираш диетата?
Смятам че моята грешка беше такава днеска рожден ден, утре купон и все почвах от начало. Днеска глад утре се изтегля и като видя, че резултат няма и се наям от мъка. Айде стига вече ще отслабна с цената на всичко.
Диди страхотно си го казалааааааааааааа.  Hug Hug Hug Hug Знаеш колко ценя твоето мнение и се надявам заедно да успеем.

# 612
.......................
Диди страхотно си го казалааааааааааааа.  Hug Hug Hug Hug Знаеш колко ценя твоето мнение и се надявам заедно да успеем.

Съгласявам се веднага и с другото което си написала. Изобщо миналата година на форумство ме научи на доста неща, както положителни така и отрицателни. Но, най важното на което ме научи е да не съдя никого заради това, което яде и винаги да слушам съветите на останалите. Никой няма за цел да накара някого другиго от темата да се чувства зле или да го укорява, така че нека просто даваме своето мнение, но и уважаваме чуждия избор.

Та лиричното отклонение беше по повод на това, че по някое време ще ни се иска да направим шоко-ден в моното, толумбичен и тн - аз ще изкажа мнение, а вие ще изберете дали да се вслушате или ще си карате както сте решили   bouquet  bouquet  bouquet

Ох и за да не спамя съвсем да кажа че за момента не съм куснала и така като гледам днес също ще се размина с храната, че пък възприех за своя режим да не хапвам след 18  #Crazy

# 613
Ех,какво оживление настана тук!
На чаша чай,сядам да ви изчета.
Chambertina ,открих хималайския чай-бъка от отслабващи и тонизиращи съставки.Чакам те на гости-спа ден с чай и толумби.(но ме почакай да мога да се навлека в бански).
diana_m,много точно,че всеки от нас е извървял дълъг път в диетите и търсене на своя режим и начин на живот.И от опита си,поне добре познаваме собственото си тяло и с какво ,и как може да отслабва.

# 614
Аз лично от глад не отслабвам,а от разделно хранене..ще видим как ще ми понесе.
 sun sea,няма да те чакам дълго за спа-то,а доколкото си спомням последния път си беше забравила банския,но това не ни попречи на парната баня.

Общи условия

Активация на акаунт