Боледуване на децата ни в яслена и градинска възраст- как да се справим?Тема 8

• 80 609
  • 752
  •   1
Отговори
# 15
За анкетата - ходихме на Сандански, сега искаме на море (но е лошо времето), после мислим и на планина.
Никак не е лошо времето на морето. И на сушината, и във водата е много приятно.

# 16
Ние в понеделник отиваме на море,после живот и здраве в Сандански мисля да я заведа.

# 17
Рони, поуспокои ме за морето Simple Smile Така или иначе утре заминаваме Simple Smile
Лисичке, приятно изкарване!

# 18
campanula благодаря,дано детето се повлияе вече  Hug

# 19
  • на последния етаж
Ние вече се върнахме от море. През Август сме в Балкана за две седмици, а на есен ще отидем и до Сандански.

# 20
Момичета, вчера взех медицинския картон на щерката от детската градина, че ще го носим в дежурната градина. И видях, че са правили някакви измервания на физическата активност - бягане 40м, скок дължина от място, хвърляне на топка отгоре, хвърляне в цел, клякане за 20 сек., седеж от тилен лег за 30 сек. Има и оценка - добра. На вашите деца правят ли подобни тестове и знаете ли къде мога да намеря нормативи?

Ние също се върнахме от море. Изкарахме и двете летния вирус - тя само с повръщане, аз го карах само с разстройство. Бяхме на лагер от ДГ и от 17 деца едно след друго в рамките на няколко дни го изкараха 11 Tired Между другото децата, които почнаха да го карат по-тежко и ги заведоха да им бият Деган преди да са се обезводнили, се оправиха най-бързо.

# 21
Момичета, вчера взех медицинския картон на щерката от детската градина, че ще го носим в дежурната градина. И видях, че са правили някакви измервания на физическата активност - бягане 40м, скок дължина от място, хвърляне на топка отгоре, хвърляне в цел, клякане за 20 сек., седеж от тилен лег за 30 сек. Има и оценка - добра. На вашите деца правят ли подобни тестове и знаете ли къде мога да намеря нормативи?

Ние също се върнахме от море. Изкарахме и двете летния вирус - тя само с повръщане, аз го карах само с разстройство. Бяхме на лагер от ДГ и от 17 деца едно след друго в рамките на няколко дни го изкараха 11 Tired Между другото децата, които почнаха да го карат по-тежко и ги заведоха да им бият Деган преди да са се обезводнили, се оправиха най-бързо.
Аз сега чух за тези измервания трябва да попитам,ох,аман от вируси!Вече сте добре,нали ?

Ние утре заминаваме,планът се промени ,пак ще мъкна чантичка с лекарства няма как

# 22
малката лисичкa, добре сме, мина ни буквално за по един ден, още докато бяхме там. Поне всичко носех и не се наложи да търся аптека. Давах пробиотик Линекс от преди да заминем и там през цялото време и след като изкарахме вируса доста се подигравах на рекламата им за спокойната почивка Crossing Arms

# 23
малката лисичкa, добре сме, мина ни буквално за по един ден, още докато бяхме там. Поне всичко носех и не се наложи да търся аптека. Давах пробиотик Линекс от преди да заминем и там през цялото време и след като изкарахме вируса доста се подигравах на рекламата им за спокойната почивка Crossing Arms
Нормално , жалните ,важното е,че е минало бързо  Hug

# 24
  • пак там
За анкетата - и ние в групата Сандански - море. От море вече се върнахме (поздрави от Синеморец за всички ви), а на Сандански, живот и здраве, през септември.

И да, летния стомашен вирус го изкарах аз само Simple Smile

# 25
  • София
и отново със сополите да се похвалим:(

За анкетата, евентуално на море ще ходим през август

# 26
  • вече Пловдив
Лисичке, благодаря за новата тема!  bouquet
За анкетата - бяхме на Сарафово, ще я водя и в Карлово през лятото за поне 1-2 седмици.  Peace
И ние снощи се върнахме от море. Слава Богу, успяхме да улучим хубаво време с изключение на вчера, когато здравата заваля. Изкарахме страхотно, е, не без екшън, но мина бързо. Първата сутрин на морето малката повърна още със ставането и с мъжа ми само се спогледахме, че и тази година ще ни е "интересно". За щастие повече не повърна, нито вдигна температура или хвана разстройство. Каквото беше, се размина с 1 повръщане.
Желая на всички прекрасно лято и здрави дечица!

# 27
  • София
И аз съм започнала да им давам Лактофлор, пък ще видим как ще изкараме почивката. Взела съм и Био Гайа и ако стане твърде напечено ще включим и нея. Миналата година я давах само нея и за щастие цялото море беше ОК. Тази година, обаче ми остана 1/2 шише Лактофлор и реших да им го дам него.

# 28
  • Някъде на път....

.........
То не е за хвалене де....  Sad
Бързо да оздравявате!  Hug

# 29
  • София

.........
То не е за хвалене де....  Sad
Бързо да оздравявате!  Hug

дано да е бързо, ама вече и аз не знам какво да давам като капки....

Общи условия

Активация на акаунт