Боледуване на децата ни в яслена и градинска възраст- как да се справим?Тема 8

• 80 612
  • 752
  •   1
Отговори
# 30
  • София
В Гърция нямахме проблем с времето - валя ни една вечер (след 22ч. ) и на сутринта си имаше слънце.
Иначе си занесохме едни сополи там, та малкият се научи да се крие под масата на терасата или в кабината в банята като ме видеше с шишенцето за пръскане. Но бързо отшумяха, за 4-5 дена и ги нямаше.

На есен ще видим къде ще ги заведем на планина. Не сме решили къде точно, но ще ходим със сигурност за няколко дена.

# 31
Гадния вирус с температурата ни повтори и за жалост пак се стигна до АБ. Педиатърката , при която го водих му изписа и Биозин кидс за инунитета. Някой давал ли го е?
 Ние си живеем на морето и при всяка възможност ще сме там .

# 32
  • София
Биозин - моя позната беше много доволна за детето. Аз съм пила като бременна и също бях доволна.
И на мен, и на моята позната ни беше изписано от лекар Wink

# 33
  • на последния етаж
Биозин за децата не ми е изписван досега. На мен - два пъти за по три месеца докато кърмех. Ефект не видях.

# 34
  • София
И аз съм доволна от биозина. Всъщност зависи от това кой каво очаква от хранителните добавки - ако очаквате да не боледувате въобще няма как да стане. Просто организма се подсилва, това не означава, че ако сте влязли в някаква серия ще ви извади изведнъж...или ако сте завъдили някаква бактерия, тя ще изчезне само защото взимате биозин...или нещо друго...Според мен хранителните добавки допринасят за по-лекото минаване на вирус, болест или там каквото се кара....но не от 5 10 дневно взимане, а от редовно такова...

# 35
Аз определено не оьаквам да спре да боледува.
 Мерси за отговорите. Изписан ни е за 40 дена I се надявам малко да укрепне.

# 36
Привет момичета Simple Smileскоро не съм се разписвала но сега пак съм на линия : Crossing ArmsСлед два дни с температура и леко зачервено гърло,почна да ни мори една влажна кашлица,която не е постоянна но като я хване кашля по 1 час ooooh!.Лекарката каза че е стичащите се секрети но се притеснявам че като кашля толкова продължително ,гърлото пак ще е се зачерви ooooh!.И на нас ни изписаха тоя Биозин и един сироп ГринТус.Я кажете ползвали ли сте го и доволни ли сте.На нас лично за първи път ни го изписват и не знам какви "чудеса"да очаквам от него newsm78.Благодаря за отговорите.

# 37
Здравейте  Hug
Чета ви от известно време, но сега намирам повод да се включа по повод на въпроса
И на нас ни изписаха тоя Биозин и един сироп ГринТус.Я кажете ползвали ли сте го и доволни ли сте.
За Гринтуса - аз реших да пробвам за малката при един случай на дълга кашлица, не силна, но и продължително време неотминаваща Rolling Eyes препоръча ми го приятелка, с твърдението , че е "вълшебен" и при тях е спрял точно такава кашлица. Вярвам й, че при тях така е било, но при нас никакъв особен ефект нямаше. То мен ме загложди още като прочетох, че е "и за влажна, и за суха кашлица"  ooooh!, ама пробвахме, че какво ли не беше пила дребната... Та така де - въпрос на късмет, ако питаш мен. И въобще не му е оправдана високата цена.
Сега се сещам, че има и един ЕнТиТус, който е значително по-евтин, добри отзиви съм чувала и за него, но моята шушулка категорично отказва да го пие, при все, че обича всякакви лекарства  ooooh! - на вкус е ужасен, но пък и той се препоръчва за всякакъв вид кашлица, билков е изцяло  Peace
Както и да е, бързо оздравяване ви пожелавам    bouquet

# 38
  • София
Аз и таткото сме със болки в гърлото и паднал глас. И някакви храчки има, които не можем да изкараме.
Не знам къде го намерихме това. Засега малките уж са ок. Но ги позасилих с мед и чайчета. И учудващо снощи хапнаха плодове. Може и да го прескочат.

# 39
Ние се завърнахме от море ,аз се разболях,но без малката този път  Peace

# 40
Ние сме със зачервено гърло отново,този път с Н-ти-тус

# 41
  • Някъде на път....
Ние сме със зачервено гърло отново,този път с Н-ти-тус
Лисичке, бързо да оздравявате!  Hug

# 42
  • София
Лисичке, оздравявайте Simple Smile

Моят приключи с яслата. Сополи и кашлица, отново  Tired
Не е нещо сериозно засега, за няколко дена би трябвало да овладея нещата. Не виждам смисъл да го пускам в края на другата седмица за 2-3 дена. Август месец ясло-градината почива и по план те така или иначе нямаше да ходят.

Та на есен с песен в градината.

# 43
Благодаря,бързо оздравяване и на вашите дечица   bouquet

# 44
  • вече Пловдив
Лисичке, оставам с впечатление, че малката често боледува и пие АБ. Защо не потърсиш второ мнение на педиатър или някаква програма за каляване - смяна на въздуха (море, планина)? Консултирай се с хомеопат, ако имаш вяра на някой лекар.
Стискам палци да оздравее детенцето и бързо да забравите болестите! Hug
Спасова, добре си решила да оставиш детето вкъщи. И нашата градина почива август, така че вече съм направила графика на бабите - Бела ще е първо при майка ми в Карлово и после при свекървата на Плевен.

Общи условия

Активация на акаунт