Боледуване на децата ни в яслена и градинска възраст- как да се справим?Тема 8

• 80 709
  • 752
  •   1
Отговори
# 135
  • в огледалото на живота
... сега си мисля за клеевата тинктура, но в какво да я слагам, за да няма такъв лош вкус?

Аз я давам с една лъжица саностол или мед, когато не давам саностол (капя отгоре). Тук съм чела, че и в малко сокче я приемат добре децата.
В сок или КМ/в чаша/ давам аз.Миналата година от септември до април давах без прекъсване два пъти дневно.

# 136
  • София

В сок или КМ/в чаша/ давам аз.Миналата година от септември до април давах без прекъсване два пъти дневно.
[/quote]
Защо 2 пъти дневно, аз си мислих като профилактика само 1 път дневно сутрин  на гладно?

# 137
  • в огледалото на живота
Принципно имунопрофилактиката е добре да се прилага през целия  зимен период/ т.е. от октомври до март вкл/
Аз давам в тези периоди;а времето сутрин и вечер ми е най-удобно и съм преценила,че така действа по-добре на детето ми.

# 138
Момичета, наши близки сега са си в БГ и мисля да им поръчам да ми купят пробиотици, че тук са много скъпи - дайте ми идея какви? Без Лактофлор и Линекс. Първия го имам, но май не е от най-добрите.

# 139
Момичета, наши близки сега са си в БГ и мисля да им поръчам да ми купят пробиотици, че тук са много скъпи - дайте ми идея какви? Без Лактофлор и Линекс. Първия го имам, но май не е от най-добрите.
Бифовал ,Био Гая,Био баланс. Тези съм давала аз по препоръка на наш приятел който е аптекар!Но май пробиотиците трябва да се сменят! newsm78

# 140
Бифидус Комплекс  Peace

# 141
Протексим рестор и бейби био баланс

# 142
Това има ли го в аптеките!Каква му е цената?
За Протексим рестор също съм чувала добри отзиви от майки!

# 143
Не, поръчва се от дистрибутор. Клиентската е 43 лв за опаковка от 50 капсули.

# 144
Не, поръчва се от дистрибутор. Клиентската е 43 лв за опаковка от 50 капсули.

Няма как да поръчам от дистрибутор. Идват си след 1 седмица.

Благодаря Ви момичета за предложенията  Hug

# 145
Поръчката се доставя за 1 ден  Peace

# 146
  • в огледалото на живота
И аз съм доволна от Био баланс бейби  Peace

# 147
... сега си мисля за клеевата тинктура, но в какво да я слагам, за да няма такъв лош вкус?

Аз я давам с една лъжица саностол или мед, когато не давам саностол (капя отгоре). Тук съм чела, че и в малко сокче я приемат добре децата.

До сега не съм му давала клеева тинктура, но от понеделник сме на ясла и се притеснявам пак да не почнем с хремите, защото си постоя 1 месец у дома. Малкия е на 2 годинки и до сега е ходил само лятото и пак боледуваше  Sad Нещо друго да ми препоръчате за през зимните месеци и да е подходящо за тази възраст?

# 148
Водорасли вместо комбинирани витамини, Есенциални мастни киселини за укрепване на лигавиците и Коластра  Peace

# 149
  • в огледалото на живота
Момичета,дъщеря ми е с някакъв вирус явно;повръщане и Т.
Освен натриев цитрат какво друго мога да включа ?
Нурофен или Калпол е по добрия вариант температуропонижаващо?

Rissa87 ,аз давам  Саностол и вит.Ц но това само когато е в период на боледуване.Избягвам превантивното даване на синтетични витамини ,ако детето е в добра форма.

Общи условия

Активация на акаунт