ЕДИНАДЕСЕТОКЛАСНИЦИ

• 77 762
  • 740
  •   1
Отговори
# 180
  • София по рождение
за четене ли? Илиада само- с мъка. Сега е на язовир, преди това беше на море, в София - с приятели на басейн, с нас края на август на море, ми то няма да остане време за преговор на думи Simple Smile Нека да е синьо  лято, нали ги очаква трудна година)

# 181
  • София
liebesbaer, радвам се, че сте си починали хубаво! Hug Косьо изненадващо хареса много Илиадата. Wink

# 182
Зарадвахте ме ,че поне един тийн е харесал "Илиадата" Laughing
Мина старогръцката литература по христоманията  за 9 клас-коментарът беше-аморална  Mr. Green
По друг дискутиран малко по-напред въпрос-за местоположението на Класическата гимназия-и случайно и нарочно минах в тъмни дебри около Централния пазар-нищо обезпокоително не забелязах,освен бездомни кучета,но тях навсякъде ги има.
Прохладно лято Hug и активен релакс Hug

# 183
Ние отметнахме старогръцката литература - кое й хареса, кое - не, но всичко си прочете детето, в пълните обеми на произведенията. "Илиада" наистина поставяше на моменти търпението й на изпитание, но като цяло сюжетът и темата й харесаха. Сега чете за крал Артур  Laughing Междувременно си чете други книжки, което бави напредването с "официалните", но не мога да съм недоволна - трябва да се четат и други неща.

# 184
  • в огледалото на живота
Страхотно заглавие на тема се сложили   bouquet
Връщам се да чета,че съм ви изпуснала  Hug

# 185
  • София
Кратък отчет от мен Grinning
След десетина дни заминава с баба си в провинцията и сега усилено преговаря по английски, че всичко била забравила. Превежда на баща си из някакви немски форуми и после е в депресия, че и по немски всичко е забравила ooooh! Днес са ходили на изложбата на мумифицирани човешки тела в ЦУМ и каза, че била много интересна. Чете 2 книжки на немски -една класика и една за тийнове и общо взето това ни е подготовката Joy

# 186
Да напиша и аз-четем,четем,че и пушек се вдига Laughing,не само задължителната,де. Hug

# 187
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Да напиша и аз-четем,четем,че и пушек се вдига Laughing,не само задължителната,де. Hug

Сосче  Joy Joy Joy
Ние утре заминаваме на Търново, после се връщаме - за малко Simple Smile И после морето ни чака  bowuu

Доволна съм от детето - прочете си задължителната; чете си сега нейните книжки; помага ми ... Е, не ме слуша - днес с дружка отидоха до Френския институт да питат за курсове - как ли не обяснявах, че август не работят хората, ама НЕ ... Та, така Simple Smile

# 188
 la vida loca  Hug
Гордея се с лентичката ти.
Да сте живи и здрави  Heart Eyes

# 189
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
la vida loca  Hug
Гордея се с лентичката ти.
Да сте живи и здрави  Heart Eyes

Ше те викам да помагаш с разходките, че вече не могАм да търча като на 20 с каката  Joy ТрЕбеше да си ги народя тогаЗ, а не сега да се чудя как ще тичам  hahaha

# 190
 Hug знаеш,че нямаш грижи-ще тичаме и ще ги разхождаме.И спортна форма ще поддържаме Wink

# 191
Хех, la vida loca, честито! Лека и безпроблемна   bouquet!
Аз какво да кажа, моят хубавец доброзорно се подстрига и отново официално съм човекът с най-дълга коса у дома. Харесва ми с новата прическа, баба му добре се е справила с подстрижката Simple Smile.
Относно задължителната литература - едва ли е отворил Читанката в Испания. Ще наваксва като се прибере. Дори съм му намерила едни стари литературни анализи на село, още от мое време, които ще го настъпя да поразгледа след прочитането на книжлетата. Чакаме да се завърне на 28-ми и дано си е решил упражненията по граматика, че иначе не знам какво ще го правя.

# 192
Честито и от мен  bouquet

# 193
  • гр. София
 la vida loca, честито и от мен  Simple Smile Да сте живи и здрави и лека бременност!  Simple Smile

При нас с четенето нещата вървят горе - долу. Прочете книгите от старогръцката л-ра. От старобългарската още нищо не е чела. Техният списък и без това беше съкратен. Сега чете "Спасителят в ръжта" на български, въпреки че им беше дадено от г-жата по английски. Но според нея г-жата казала да ги прочетат на български. Незнам, но нещо ми е трудно да й повярвам....  Thinking

# 194
  • София по рождение
la vida loca Hug Hug Hug!
 Leila Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт