ЕДИНАДЕСЕТОКЛАСНИЦИ

• 77 763
  • 740
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Честито! Много хубави новини! Чак ми се прииска и на мен трето бебе.

# 196
la vida loca, честито и от мен

# 197
la vida loca , честито и от мен.
Ох и аз да се включа за литературата. Прочете Антигона, Едип цар и прикования Прометей- заклчението : "Егати и тъпнята". Не знам остана ли нещо след четенето в главата или ги прочетете по диагонал , ама нали трябва да ми угоди Mr. Green

# 198
  • София
Хм, при нас грам не е прочетено, защото има по-интересни неща за правене. Какви ще ги къдри наесен не знам, но и признавам, че не ми се занимава, не искам да си развалям настроението и да се занимавам с неща, които не са моя работа - достатъчно големи са, за да си правят сметката поне за това. Гледам да я карам по-спокойно.

# 199
  • София-Младост
Според дъщеря старогръцката литература била като сапунен сериал, но с гръцки имена... Учителят им по БЕЛ нищо те им беше давал за ваканцията, но тя влязла в сайта на МОН и си извадила произведенията...чете нещо със сигурност, защото коментирахме вкъщи. Една книжка адаптирана на англ. също със сигурност е прочетена. Дадох и сайта с ел.книги адаптирани на англ., много хубав между другото, не че ми се свидят пари за книги, но за 30 страници 12-15лв...
А ваканцията е към краят си, времето лети...нас обаче не предстои едно море края на август Simple Smile
Извън темата да попитам, ако някой е запознат... чисто хипотетичен въпрос. Ако на детето му се налага да отиде да учи в чужбина по една или др. линия...взима си отпусно от гимназията...и дефакто се приключват връзките с това училище ли? В смисъл детето може да не му хареса навън, да не успее да се адаптира и да иска да се върне да продължи тук да учи. Връща се и му се търси "обикновено" у-ще или има право да се върне в съответната гимназия?

# 200
  • София
la vida loca, още веднъж- честито за лентичката! Hug Няма нищо по-подмладяващо от бебе на зряла възраст! Wink

Косьо си стои при баба и дядо, преговаря японския, чат-пат чете от книгите и най-вече заляга на компютърните игри. Успяхме да го измъкнем при нас в Бургас за една седмица, тук поне си правеше обиколки из града с колело. Simple Smile Вече му се прибира в София при приятелите, даже отвори дума да си тръгне по-рано сам.  Grinning

# 201
Днес е Голяма Богородица.
За всички с името Мария и производните и,както и на всички майки-Бъдете благословени! Heart Eyes Hug
Ала-Бала,моля за линка с адаптирани книги на английски Praynig,въпреки че госпожата иска да четат в оргинал,но според мен мноГо трудно ще стане това.По БЕЛ и при нас няма списък-привършваме този от сайта на Регалия.
За хипотетичната ситуация-на дружка и се наложи детето да учи една година навън-според нея местото му се пази и другата на есен си продължава в същия клас,но след успешно положени приравнителни изпити.В този случай обаче въобще не се върнаха в България  и на практика само година им се пази мястото и точка.

# 202
  • София-Младост
Това е сайта: http://english-e-books.net/
Благодаря за отговора...ще видим, ще го мисля...

# 203
Много благодаря! Hug

# 204
  • В най - голямото село
la vida loca Поздравления, ти си герой!

Аз да ви почерпя, защото мойта госпожица днес има имен и рожден ден.

Поздравления за всички които имат именици на този хубав празник!

За протокола - не сме прочели, нито една от задължителните книги, но е прочела, 2- 3 книги на английски.

# 205
  • гр. София
Да почерпя всички с един коктейл в този горещ ден, тъй като имам имен ден!  newsm24

# 206
  • София
 Честит имен ден на Leila и всички други именнички! Бъдете живи и здрави и както казва Сосче-то -благословени Hug

la vida loca, прекрасна новина! Лека и безпроблемна бременност Hug

cikoni да ти е жива и здрава дъщеричката, и да ти носи много радост!

# 207
  • София
la vida loca, Честито!
Да се присъединя към пожеланията за лека бременност!  Hug
Май нямаме многодетна мама в отбора.
Специален музикален поздрав за носещите прекрасното име Мария - http://www.youtube.com/watch?v=VoOG7LEyUJ0
За Едип цар дъщеря ми се изказа, че на петата страница е разбрала какъв ще е финалът, пълна скука било. Grinning
Бавно я бутаме задъжителната, но чете едновременно три на АЕ, вкл. споменатата по-напред  книга "Спасителят в ръжта".

# 208
  • София
Е, как да нямаме! Суийт кидс мама!

# 209
  • София
Отивам да се срамувам в ъгъла. smihesorry

Общи условия

Активация на акаунт