ЕДИНАДЕСЕТОКЛАСНИЦИ

• 77 770
  • 740
  •   1
Отговори
# 210
  • Mladost
la vida loca, Честито и от мен!  това е прекрасно Simple Smile

Честит празник на всички именници,  нека Богородица закриля дечицата ни.

При нас четенето на задължителните книжки  не е с темповете които ми се иска, но  какво да се прави .... време за релакс е все пак Simple Smile

# 211
  • София
Е, как да нямаме! Суийт кидс мама!

+ пенсионираната русалка. Wink Има и още, които пишеха миналата година покрай кандидатските вълнения, но сега не са активни. Peace

# 212
  • София
Русалката няма дете в нашя набор.
И за да не е спам, един въпос към майките на момичета - С раница или чанта искат да ходят тази година на училище девойките? 

# 213
  • в огледалото на живота
И за да не е спам, един въпос към майките на момичета - С раница или чанта искат да ходят тази година на училище девойките? 
Категоричен е моя младеж-раница.
Имаме точки събрани от тези на бензиностанции ОМВ с талонче за зареждане на гориво и днес ще проверим с него дали си заслужават за да я вземем.
Ако ли не ще се търси друго.

# 214
  • гр. София

Благодаря на всички за пожеланията!!!  Hug

Засега ще си ходи със старата раница. Миналата година ми подхвърляше реплики за чанта, но засега все още сме с традиционната раница.  Peace

# 215
  • София

Taка е.. Няма, ама за неин ужас има цели две мързеланки   накуп в набора две години след вашия, тоест в този, който сега ще е 7 клас hahaha А този факт е по-натовараващ в пъти от многодетността. Mr. Green

la vida loca, лека бременност и честито и от мен Grinning

На патерица честито на всички Марии.  bouquet У нас също си имаме  две на брой и си ги тачим Laughing

# 216
  • София
Русалке, двойна ще е радостта ти след кампанията Hug

Миналата година купихме раница, здрава е, харесва си я и пак ще е с нея.
От играта с точките по бензиностанциите вчера си взехме на Titan месинджър чантата -страхотна е Peace

# 217
  • София
Русалке, двойна ще е радостта ти след кампанията Hug

От твоята уста - в божиите уши Simple Smile

# 218
  • София
Русалке, ще се справят! Няма начин! Hug
И нашата раница е хубава, ама някакви подхвърляния за чанта се чуват, та реших да си сверя часовника.
В АК не разнасят тежки учебници и пособия, та по принцип е възможно ходенето на училище с голяма дамска чанта, ама ми се струва неприемливо. Консерва съм в някои отношения. Embarassed

# 219
  • Mladost
И ние сме твърдо за раница, по-удобна и е.... но като се замисля имаме и поне 4 чанти за разнообразие  Simple Smile

# 220
От пети клас е с все една и съща раница ooooh!Четири от същия вид си чакат реда в гардероба-по консервативно от това ,здраве!

# 221
  • Пловдив
la vida loca Честито и от мен.   bouquet
Ние сме на море на Св Влас в Цезар Палас. Хотела е пълен с чужденци ,и ми направи впечатление че много от скандинавците имат повече от 2деца. Едно семейство наблюдавах с 5 деца 3 момичета и 2 момчета всичките едни  бели и руси приличат си .
 За раница , моя син миналата година заедно с лаптопа вървеше и подарък раница много качествена не мръдна и тази година ще е пак с нея. След морето обаче трябва да подновявам униформата , поръчал си е панталони , униформени ризи трябва да му взема , маратонки учебници тетрадки , абе ще почнем да се стягаме полека лека.
За четенето , чете основно от онлайн читанката там ги има Одисея ,Илиада. Каза , че ги е прочел ама сигурно по диагонал, не задълбавах много че и аз ги мразех едно време .
Иначе чете основно на английски онлайн книги. 

# 222
  • София
По въпроса за раниците- в началото на миналата учебна година купих на Косьо прекрасна раница от Plesio, просто разкош за много добра цена. Тъй като в осми клас учебниците бяха само няколко, през пролетта той си купи хеви метъл "мешка" и до края ходеше с нея. Според мен няма да му върши работа за 9 клас- учебниците ще са повече, а и през студените месеци ще вали....няма начин да не подгизне, колкото и да е подсилен платът. newsm78 Така че аз съм ЗА раница, да видим той колко ще се вслуша....

# 223
 Имаме от всички видове: раница, дамска чанта, чанта през рамо... Менкаме си ги според настроението и програмата за разнообразие, но раницата си остава най-удобна.

# 224
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Момичета, благодарско за поздравленията  Hug ... Ке се оправя ... някак с толкоЗ дечурлига  Joy

Иначе, колкото и да искам каката да е с раница и да обяснявам защо това е по-добрия вариант ... купих огромна дамска чанта, с много прегради ... Ще видим - аз прогнозирам, че 2 месеца след началото на учебната година ще купувам друг тип чанта за носене на учебниците ...

Общи условия

Активация на акаунт