ЕДИНАДЕСЕТОКЛАСНИЦИ

• 77 771
  • 740
  •   1
Отговори
# 225
Честито с голямо закъснение на рожденичката, на именничките и на  la vida loca  bouquet
Нищо не чете моята- само книгата по немски и прави преразкази на главите...
От миналата година сме с голяма дамска чанта- тази година пак такава ще е.

# 226
  • София
Девойката и приятелката и ходили до училище при една от разходките си, и разгледали списъците с приетите. На 3 класиране имало прието момиче с бал 33 и нещо и двете решили, че не е честно Embarassed Сетих се за Мимчони и нейната дъщеричка, която с много по-висок бал не беше приета на първо класиране. Знае ли някой дали успя да се пребори за НЕГ?

# 227
Здравейте!
Вече трябва да се настройваме на училищна вълна,колкото и да не ни се иска Simple Smile
Моето момче завърши 8клас в ГПЧЕ, и сега се чудя какво да го карам да преговаря за входните нива по другите предмети,в смисъл те нали учиха само английски,БЕЛ и математика ,и  другите предмети вече ги е позабравил,какво да преговаря newsm78,как ще практикувате вие

# 228
  • София
Не съм сигурна, но по едно време се обсъждаше, че входните нива отпадат.
Надявам се да е така, защото всичко са забравили, а още от първата седмица се почва с тях и съответно оценките са плачевни. Засега нищо не е преговаряла, оставила съм я да почива на мах и после ще му мислим. Чете само по немски и английски и твърдо е решила, че тръгва на школа по английски, защото и трябвал сертификат Crazy Май 9 и 10 клас са точното време за работа по втория език, сертификат в 11 и после само учене за матурите.

# 229
  • София
Здравейте момичета, случайно тук да има бивш ученик на 30-то училище?  Praynig Трябва ми информация за една от учителките, които поемат сега първи клас. В темата за бъдещите петокласници няма такива, чак сега се сетих, че може би в по-предния випуск...

# 230
  • София
Последни метри до старта, пълно затишие в темата и си викам я малко да ги сръчкам Wink
Ние сме на едно чудно място с море, планина и кози по баирите, но в неделя се прибираме. От страх да не пропусне учебната година, деветокласничката ме пита дали съм сигурна, че започват в понеделник Laughing

# 231
  • София-Младост
От страх да не пропусне учебната година, деветокласничката ме пита дали съм сигурна, че започват в понеделник Laughing
От ФБ:
На 16 септември 2013 г. ще се проведе Откриването на учебната 2013/2014 година. То ще е с начало 10 ч. в двора на Първа английска езикова гимназия. Нашите възпитаници са подготвили кратка шоу-програма, с която да ви посрещнат на празничния ден!

Simple Smile
Опс, сега се усетих, че темата е сборна, а не само за 1 АЕГ...извинявайте, горното е за тях Simple Smile

Последна редакция: ср, 11 сеп 2013, 10:19 от Ала-Бала

# 232
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
А в НГДЕК не знаят къде ще учат ... още ... Откриването ще е в СУ, ама за следващите 2 месеца все са слухове и нищо официално ... Ще видим ... Надявам се към края на седмицата да са се ориентирали, че е срамота ..., то учебната година започна, а още текат ремонти и не знаят децата нито къде ще учат, нито по кое време ... Ние сега се чудим кога да си запише курсовете като сме в такава "незнайна" обстановка ...

# 233
  • София
Привет и от нас!  HugВече сме си в София и използваме последните свободни дни за спонтанен ремонт. Grinning Разместваме децата, за да си има Косьо самостоятелна стая. Wink Досега той беше с голямата си сестра в едната спалня, а най-малката спеше отделно самичка. Сега момичетата ще бъдат заедно. Това включва разместване на мебелите между двете спални и боядисване на едната стая. Всичко е в чували, пълни с дрехи и книги. Simple Smile Тези дни спят и тримата в едната стая, докато свърши боядисването. Косьо помага с голям ентусиазъм.  Heart Eyes

Иначе от 1.09 тръгна на консултации за преговор на японския. Братислав Иванов им ги води, въпреки че тази година ще им преподава друга учителка. Страхотен е този човек!  bouquet

# 234
  Моят хубавец се прибра в края на август от странстване - пораснал на височина и с по-малко коса, а колко е научил испанския - не знам Mr. Green. Направихме един тур по моловете и го снабдихме с всичко необходимо откъм облекло. От как се е прибрал не става от компа. Писна ми и нямам търпение да започне училище, че да имам оправдание пак да сложа парола. Дребното и то започва училище, та и двамата вече ще прекарват по час пред компа по график  Twisted Evil. И докато малкият няма търпение да започне училище, на големият му се гади от снощи. Не знам заради наближаването на училището ли е, от прекомерно висене на компа или от дюнера, който изяде вчера, но още не му е добре. Може и да е комбинация от трите  Laughing. Вчера ходихме за здравно-профилактични карти за двамата, остана да снимат баткото за бележник и да му сменим картата за градски транспорт, че почти всичко се е изтрило от нея.
  Испанската гимназия започва в 9:00 за деветокласниците с Час на класа, а в 10:00 е откриването на новата учебна година в двора на училището.
  В този ред на мисли, имате ли идея дали на 17.09 ще се учи?
   Рапорт даден!  Mr. Green

П.П. Ооооо, за това ли Зари ми говори, че правите ремонт! Косьо сигурно е много щастлив и за това така ентусиазирано помага Laughing .

# 235
Изпуснала съм ви през ваканцията  Wink
На моя хубостник хич не му се тръгва на училище...
 benighted  защо да не се учи на 17.09!?

# 236
  • София-Младост
17.09. е ден на София, обаче аз защо нямам спомен да не са учили на този ден... newsm78

# 237
  • София
ОТКРИВАНЕ НА НОВАТА УЧЕБНА ГОДИНА  В НГДЕК  НА 16.09.2013 г.
        в аулата на СУ " Св. Климент Охридски" от 09.30 часа.

От 10.30 часа родителска среща с учениците и родителите в 8 клас.

Учебни занятия от 17.09.2013 г. в сградата на 40 СОУ "Луи Пастьор"
                         Първа смяна от 07.30 ч.  -  12 клас.
                         Втора смяна от 13.30 ч.   -  8, 9, 10, 11 клас.

# 238
  • Пловдив
Пратих днес сина до личната за бележки за ръст тегло.189см /78 кг са мерките му.
Почна се .....

# 239
  • гр. София
На нас много не ни се започва училище........Голям проблем е, че от тази година пак ще има История и Физика  Mr. Green. Но предполагам, че като започне уч. процес притесненията ще поотминат. Ние още не сме ходили за бележки, нищо не сме купували и за новата уч. година....... Утре ще ходим вероятно за учебници. На сайта на НПМГ има публикувани исканите учебници за всяка отделна паралелка, както и класните ръководители. При нас няма промяна на класната.

Общи условия

Активация на акаунт