ЕДИНАДЕСЕТОКЛАСНИЦИ

• 77 773
  • 740
  •   1
Отговори
# 240
  • Там, където ме обичат
17-ти учебен ден ли е?

# 241
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри

За София винаги е бил неучебен, но присъствен ден - т.е организират се спортни празници, посещения на музеи, галерии ... или просто разходка в парка ... Последното е страхотно за сплотяване на класа - играе се с топка, федербал, карти, някои се учат да карат ролери или скейт ... Винаги съм обичала на 17-ти след посещение не музей да отидем в парка и да сме си "ние" ...

# 242
  • София
Успешна нова учебна година на всички! Вече не са зайци, а истински гимназисти. Живи и здрави да са, че ги чака доста тежка година. Успех!  Hug

# 243
Успешна учебна година и от мен. Да са живи и здрави и мъъъъъничко по послушни Laughing

# 244
  • В най - голямото село
Честита и успешна нова учебна година!
Да е ползотворна за децата ни!
Късмет!

# 245
Успешна учебна година на децата ни!Да им върви на знания  Wink и много, много да са здрави!!!

# 246
Успех поне за една година напред!
Скрит текст:

# 247
  • София
Честита нова учебна година на деветокласниците и техните майки!
Да са живи и здрави децата!
Успешна година, изпълнена с положителни емоции!

# 248
  • Mladost
Честита нова учебна година на деветокласниците  и от мен!
Да са ни живи и здрави децата! 

# 249
  • Mladost

"След проведена днес извънредна среща с МК относно започването на учебната година в НГДЕК бе взето решение учебната година да започне в сградата на бившото 13-то ОУ "Св. Св. Кирил и Методий" до Женския пазар вместо в предварително обявеното 40-то ОУ за първия учебен срок до приключване на ремонтните дейности в сградата на НГДЕК в кв. "Модерно предградие". Тъй като текущите условия в сградата на 13-то ОУ не позволяват нормален учебен процес, молим всички ученици да присъстват утре от 08:30 в двора на 13-то ОУ за да приведем сградата и базата в нормален вид и да започнем максимално бързо учебния процес! Предварително благодарим!"

Учебната година за  класиците започва с доста неясноти...

# 250
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Честит първи учебен ден на порасналите ни деца!!!

"След проведена днес извънредна среща с МК относно започването на учебната година в НГДЕК бе взето решение учебната година да започне в сградата на бившото 13-то ОУ "Св. Св. Кирил и Методий" до Женския пазар вместо в предварително обявеното 40-то ОУ за първия учебен срок до приключване на ремонтните дейности в сградата на НГДЕК в кв. "Модерно предградие". Тъй като текущите условия в сградата на 13-то ОУ не позволяват нормален учебен процес, молим всички ученици да присъстват утре от 08:30 в двора на 13-то ОУ за да приведем сградата и базата в нормален вид и да започнем максимално бързо учебния процес! Предварително благодарим!"

Учебната година за  класиците започва с доста неясноти...

Да са здрави пък другото всичко ще се нареди ...

Това с 13-то ... Какво да кажа ... На мен щерката ми го каза по телефона, че още празнува Simple Smile Ще се чисти доста явно Simple Smile

# 251
  • София
Честита нова учебна година!
Много здраве и успехи на деветокласниците, много поводи за радост и да им върви по вода Hug

Сега отивам да ми разказва как е минало, че днес за първи път не бях на откриването. Само разбрах, че 2 пъти ще има 7 часа, а в останалите дни по 6, както и, че в 3 от дните ще започват от 8.30/първа смяна сме/ Party

# 252
  • в огледалото на живота

Учебната година за  класиците започва с доста неясноти...

За жалост,не сте само вие... Tired
Синът ми до края на седмицата няма да има учебни занятия,щото някой не си е свършил ремонтните работи в срок...
Бясна съм... #Cussing out
Как може такава неорганизираност.
Сега класната им всеки ден се опитва жената да ги организира да излизат на някакви мероприятия само за да бъдат заедно всички.
А ученичкът ми определено имаше хъс за започване... ooooh!

Забравих от яд да ви честитя новата учебна година.
Нека е спорна и успешна за всички!

# 253
  • София
Що така? Днес по радиото слушах репортаж, бликащ от ентусиазирани думи на ученици и учител, на директорката също - било им много хубаво на доброволни начала да почистят сградата. Почти като в бригадирското движение. Учители и директорката се изказаха за недоволните родители "е, не може всички да са доволни, винаги ще има недоволни".

# 254
Що така? Днес по радиото слушах репортаж, бликащ от ентусиазирани думи на ученици и учител, на директорката също - било им много хубаво на доброволни начала да почистят сградата. Почти като в бригадирското движение. Учители и директорката се изказаха за недоволните родители "е, не може всички да са доволни, винаги ще има недоволни".

Защото отговорен е този, които не е подсигурил започването на нормален учебен процес ... А там не знам кой е този, защото 2 месеца като гледам директорката снове между община и министерство на културата и й казват различни неща ... Правят я на "луда калинка" от тези институции с решенията си, а после тя "опира пешкира" от недоволните родители ... Наистина е така - не може ремонта в Модерно предградие да го започват на 05.09 - това е лудост ... Не може до 15.09 да е обявено официално, че ще се учи в 40 СОУ ... и на 16.09 ... на официалното откриване в аулата на СУ да се каже ... "Ами, ще чистим 13-то СОУ"  ... Просто, които й сервира тези решения на директорката в последната минута е за ... Защото смятам, че всички сме интелигентни хора и разбираме, че цялото ... "нещо", което става не е решение на ръководството на гимназията, а нечие друго ...
Уф, бясна съм ... и няма лошо да си почистят училището децата ... Това наистина ги прави по-задружни, по-отговорни ... прави го все повече "техен дом" (виждам го - не са само думи; по друг начин разговарят за училището, което те трябва да си "създадат") ... и аз бих помогнала, но искам и да знам "кой забърка кашата"?

Общи условия

Активация на акаунт