ЕДИНАДЕСЕТОКЛАСНИЦИ

• 77 777
  • 740
  •   1
Отговори
# 255
  • Добрич
Успешна учебна година за деветокласниците ни!

Да са здрави децата ни най-вече!   bouquet

# 256
  • Там, където ме обичат
След като няколко страници си честитим новата учебна година,  Peace
дали ще е удобно да попитам кога започват с входните нива?

# 257
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
След като няколко страници си честитим новата учебна година,  Peace

Фокси, при нас май (не е сигурно) реално ще започнат да учат другата седмица, та предполагам, че входните ще са в началото на октомври. Но както знаеш НГДЕК не е критерий Simple Smile Логично би било другата седмица да започват входящите, за да са имали поне един час, в които да им е направен преговор ..., но учители всякакви ...

# 258
  • Добрич
След като няколко страници си честитим новата учебна година,  Peace
От минал само един учебен ден вчера имаме 2 дати: 4 и 14 октомври, но не се сещам по кои предмети (май биология и литература) newsm78
Имат основно по 6 часа през седмицата, едва ли не ми изглеждат по-малко натоварени от миналата година. Само 7 часа немски за седмицата, 4 часа за втория език. Малко ми се струват.

# 259
  • София-Младост
След като няколко страници си честитим новата учебна година,  Peace
От минал само един учебен ден вчера имаме 2 дати: 4 и 14 октомври, но не се сещам по кои предмети (май биология и литература) newsm78
Имат основно по 6 часа пре4з седмицата, едва ли не ми изглеждат по-малко натоварени от миналата година. Само 7 часа немски за седмицата, 4 часа за втория език. Малко ми се струват.
В тази връзка, те мин. година като не учиха "разказвателни"...кой се надява да помнят нещо от 7-ми клас  newsm78
И в АЕГ май часовете по езиците са толкова+СИП, тя си е избрала вторият език-немски, че грам не го е учила.
А и все пак химия, физики, биология нали и те са на език, та няма да им е малко...История на чуждият език ли се учи?

# 260
  • Там, където ме обичат
Ала-Бала, в ЕГ би трябвало всички разказвателни предмети да са на чужд език, но практиката показва, че са само тези, по които имат преподаватели с този език.

# 261
И при нас НЕ е 7 часа седмично, а АЕ- 4 часа.
Само в четвъртък са със шест часа.
Следващата седмица имат две входни по разказвателни (забравих кои).

# 262
Помнят-не помнят от 7 клас,по програма има входни нива -правят.Разчитам ,че преподавателите са професионалисти и ще преценят правилно тежестта на тези оценки.т.е. само за инфо,че нищо не се помни,не като оценка на знания.
ИсториятА е на съответния език в ЕГ.

# 263
 В Испанската входното по биология е било вчера и то на испански Simple Smile.
Днес имаме родителска и ще разбера какво - що по другите предмети.

# 264
  • Добрич
О, аз изключих, че ще учат някои предмети на чужд език. Само дето не знам кои са, освен химията. За нея знам, вчера имаха.
Има нещо вярно, че зависи какъв учител имат в съответната гимназия.

Моята ми разправя вчера, че трябвало да търси учебници за 7 клас от познати, да си преговарила(каква амбиция само, изуми ме Simple Smile)

# 265
  • София

Моята ми разправя вчера, че трябвало да търси учебници за 7 клас от познати, да си преговарила(каква амбиция само, изуми ме Simple Smile)

Моята девойка в това отношение е привилегирована, че "познатият" от 7 клас живее вкъщи  Laughing
Което не й попречи да отиде на училище вчера, без да е преговаряла - от обсъждане
къде как е минал първият учебен ден не й останало време  Confused

# 266
  • София
Днес е на вълна химия- чете, преговаря разни неща от нета, разпитва мен и баща си. Взели са първия урок на немски и си учи терминологията. Разказвателните са им на блокове и така няма да се налага в един ден да учи по немски, мат и 2-3 разказвателни ooooh! Само в два дни имат 7 часа, но ми се струва привидно, че програмата ще е по-лека от миналогодишната...

# 267
  • Там, където ме обичат
Момичета, в 1 НЕГ 8-ми клас коя смяна са?

# 268
  • София
Момичета, в 1 НЕГ 8-ми клас коя смяна са?

И в двете  Laughing Първите няколко паралелки са първа, а следващите втора - имаме приятелчета и в двете.
Но момичетата от НЕГ сигурно знаят по-точно кой къде  Simple Smile

# 269
Аз се насмитам в намирането на учебници, особено тези по езиците... с тия лаконични обяснения ideen A1 - Hueber - за немския и английски "като миналата година". Вчера е имал  химия на АЕ и се върна същисан - разбрал въпросите, но не знаел отговорите ( та се зарови да види дали няма нещо по въпроса от 7 клас) , останалите се оплакали, че изобщо едва успели да разберат въпросите, но все пак задружно се справили - незадоволително... и с доста налучкване  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт