ЕДИНАДЕСЕТОКЛАСНИЦИ

• 77 570
  • 740
  •   1
Отговори
# 675
Май много медици ще излязат от тази тема  Mr. Green. Моят хубавец и него това го влече - биология и химия, но и към математиката му се върна интереса благодарение на новата учителка. Информатиката му се отдава, но не иска да става програмист. Предпочитанията му определено са към медицината. За сметка на това испанския е на заден план. Не знам защо писа Испанската на първо място като искаше и химия в НПМГ  Rolling Eyes!

Колкото до срещичката - ще се радвам да ви видя Simple Smile!

# 676
  • София
На моята дъщеря и медицiната, и информатиката са и в списъка "С какво няма да се занимавам".  Wink
Има подчертан интерес към литературата, пише страхотни есета, които учителката не пропуска да отличи. Същевременно показа високи резултати по МАТ на PSAT и с добавка някакви нейни други интереси се получава един турлюгювеч, от който дано изкристализира някога нещо конкретно като желание за професионална реализация. Praynig

# 677
  • София
За първи път седмокласната тема не ме беше завладяла... До миналата година все надниквах в темата, тая година -тцъ. Започвам обаче да мисля за немски матури- при нас в 11 и първи срок на 12 клас е мнооого голям зор. Девойката ми плаши, че почти всички от лайстунгите в 11 клас ходели при психолог...
Имаха страхотна среща преди месец с деца от гимназията им, които учат в различни немски университети. На нея лично и беше полезна...нищо, че не и помогна в изкристализирането на идеята за бъдеща професия или хоби Party
Кога, къде е срещата?

# 678
Мече,реши ти и пиши Flutter

# 679
  • София
http://m.bg-mamma.com/index.php?topicrefid=18;topic=847138.0;;20
Който има възможност, нека помогне!

# 680
  • София
Ironic, благодаря за линка   bouquet Ще я постна и в отчетната за малката. Господ ли е, кво е, ама е много криво и сбъркано понякога... Да са ни живи и здрави децата и любимите хора и ние!

# 681
  • София
Нека тези, които търсят здраве да го намерят, а онези, които го имат, да го съхранят Praynig

Очаквам предложения за среща -на "нашето" място мисля, че е ок, остава да си изберем ден и час Hug

# 682
рисъединявам се към пожеланието Hug
Предлагам 29 май -другия петък след 18,00ч.

# 683
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Пффффф ... аз другия петък заминавам ... ще се върна на 1-ви ... Хайде, молА вА, да е след това,за да ви видя  Praynig Аз пак ще съм "с ремарке" - най-малкото ..., но много ми се иска да ви видя  ... 

# 684
Ако искаш-вторник или сряда-26-27,05,2015? Или за петък 5 юни ?

# 685
  • София
Петък 5 юни звучи идеално  Grinning

# 686
Идеално,да.За час -18,00ч.?

# 687
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Ще направя всичко възможно да дойда Simple Smile Много искам да ви видя  Hug Абе ... и за 10 мин. и с ..., ако ще 2-те дребни ... ще се постарая да дойда ...

# 688
Аз в петък съм на изпит, но се надявам бързо да приключа и да мога да дойда. Пак в пицарията до НДК ли ще е срещата?

# 689
Да,там .Успех на изпита!

Общи условия

Активация на акаунт