LIPOVON - ultimate weight reduction - 2

• 303 132
  • 1 040
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте,
искам да попитам нещо и ако някой има нкаква представа, ще съм му много благодарна.
След 10 дни започвам противозачатъчните си отново. Опаковката ми Липовон, пристига понеделник. И не знам за 1 седмица, дали ще има някакъв ефект и дали изобщо има смисъл да ги пия... Та питането ми е, някой пил ли е Липовон заедно с противозачатъчни?
Принципно нито от хапчетата за отслабване, нито от противозачатъчните съм имала някога странични ефекти, но винаги съм ги пила отделно.

# 601
Е момичета при мен не подейства прословутия липовон.В първите дни нямах апетит и все ме гореше на вода,но ефект с кг. никакъв.Само диетата ще ни оправи без никакви хапчета от сега нататък... Sick  Naughty

# 602
Здравейте,
искам да попитам нещо и ако някой има нкаква представа, ще съм му много благодарна.
След 10 дни започвам противозачатъчните си отново. Опаковката ми Липовон, пристига понеделник. И не знам за 1 седмица, дали ще има някакъв ефект и дали изобщо има смисъл да ги пия... Та питането ми е, някой пил ли е Липовон заедно с противозачатъчни?
Принципно нито от хапчетата за отслабване, нито от противозачатъчните съм имала някога странични ефекти, но винаги съм ги пила отделно.

Провери в сайта от който си го купила, там трябва да пише Simple Smile

# 603
Е момичета при мен не подейства прословутия липовон.В първите дни нямах апетит и все ме гореше на вода,но ефект с кг. никакъв.Само диетата ще ни оправи без никакви хапчета от сега нататък... Sick  Naughty

От къде го купи?? Това е много важно за да определим от къде е качествен и от къде не!!!

# 604

От къде го купи?? Това е много важно за да определим от къде е качествен и от къде не!!!
http://lipovon.info/ от този саит...

# 605

Точно за този сайт имам информация, че продава фалшив Липовон! Правен някъде по гаражите със залепена холограма, абе въобще няма нищо общо от снимката... #Cussing out

# 606

Точно за този сайт имам информация, че продава фалшив Липовон! Правен някъде по гаражите със залепена холограма, абе въобще няма нищо общо от снимката... #Cussing out
Сериозно ли,а от кой сайт е оригинала???  smile3511 newsm61

# 607
А в този саит оригинала ли са http://xn--b1alikdbe.com/ първата опаковка от тук поръчах???

# 608
Ето ги сайтовете който продават ментак
ФАЛШИВИЯТ ПРОДУКТ за България се разпространява в следните уебсайтове:
lipovon.info

4fitnessbg.com

Lipovononline.com (Създаден на: 20 Септември 2013)

Lipovonimport.com (Създаден на: 20 Септември 2013)

Lipovon.com.mx (Създаден на: 26 Септември 2013)

My-lipovon.com (Създаден на: 03 Август 2013)

Bio-lipovon.com (Създаден на: 31 Януари 2013)

Originalen-lipovon.com (Създаден на: 15 Юли 2013)

Originalnalida.com

Lipovonmexico.alle.bg

Otslabnilesno.com (Създаден на: 21 Август 2013)

Но може да има и още някой новосъздаден! Така че внимавайте!!!

# 609
Добре Благодаря,но все пак от къде може да се поръча наистина оригинала???  newsm78

# 610
Здравейте, някои ще сподели ли от къде може да се купи истинския Лиоповон в София? Благодаря!

# 611
За мен лично най-добрия сайт е lipovon-bg. Няколко пъти си поръчвам само от там!!!

# 612
От този lipovon-bg и аз поръчах преди година, явно нацелих оригинала....и имаше невероятен ефект, само че след половин година когато реших пак да поръчам - изненада  Crossing Arms
Същите шишенца, но.... ефект НУЛЕВ !!! Даже още ми седят Sad

Май всички вече пускат боклуци! Naughty

# 613
Здравейте момичета.
От известно време чета за Липовон и се реших да го поръчам.Но пък прочетах , че има и фалшив.
Моля ,да ми кажете от кой сайт сте си поръчвали и сте доволни, тъй като ще ми ги изпращат в чужбина.
Ще Ви бъда много благодарна .
Усмихнат ден! Simple Smile

# 614
Офияцелни вносител за България е Lipovon-bg, но по думите изписани по отгоре се убеждавам, че явно липовона е на партиди. Аз лично съм олучвала само хубавите партиди Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт