ТУЕС - 4 тема

• 58 239
  • 751
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Наде, похвали се че сте взели учебник по информатика
тези ли са учебниците????

http://www.book.store.bg/p25497/informatika-9-klas-profilirana-p … ni-zlatarova.html

http://www.book.store.bg/p25500/prakticheski-kurs-po-informatika … asen-davidov.html

Моя син днес ми каза, че не искали учебник по информатика.
Не съм наясно тук гледам, че сте купували вие от "А" клас, а ние от "Б" ??
 Hug Hug Hug

Ние сме купили само първото - за второто не е казвал нищо Bp от Store ли поръчваш  newsm78 newsm78

# 376
  • София
Здравейте и от мен. Учебника по англ. утре искат да го платим 70 лв. Това са доколкото разбрах за 8 а клас три учебника с три тетрадки. Погледнах каква им е цената в нета- връзва се 93 лв. Така че сме на далавера. По математика а и б клас са с нов учител -Цветанка Тодорова, но днес са били със зам. директорката, защото я нямало.
А сега за учебниците, които бихме си купили от някой голям - Физика на Максимов- Булвест, е всички други физики ги имам, ама баш тая не, та ще я купим. Засега само това. Утре ще разбера географията. По математика ще изчакаме да се появи новата госпожа. По ИТ имаха ли някакъв учебник? Ако някой дава физиката да пише на лични.

# 377
Да Наде, от store.bg поръчвам. В събота поръчах online , днес не са ги доставили, значи утре ги чакам да ги доставят. Питам за информатиката, за да се опитам да я добавя и нея към поръчката.
По география и химия г-жите предложили доколкото разбрах колективно да поръчат учебника, което ме удовлетворява. По история още г-на не бил избрал учебник. ...... Говоря за 9 клас.

# 378
  • В една далечна галактика...
Ето какво търсим за нашия 8-класник:

1. Учебник по Математика на "Просвета" (светлосин) и сборник на изд. "Архимед"
2. Учебник по Биология и здравно осигуряване на изд. "Азбуки Просвета" или "Булвест 2000"
3. Учебник по Физика и астрономия на изд. "Булвест 2000" с автор Максим Максимов

Ако някой има какво да предложи, моля да се обозначи на лични Simple Smile

В 8-и клас събират по 70 лв. за 3 учебника и 3 тетрадки по английски език.

# 379
  • София
По информационни технологии нямаше учебник. Един страхотен младеж им водеше часовете и им диктуваше и обясняваше всичко в движение. Имаше възможност за он-лайн проверяване на оценките от задачките, които им даваше. Беше им много интересно, според мен.

# 380
Здравейте!Ето какво търся за нашия 8-класник:

1. Учебник по Математика на "Просвета" с автор Георги Ганчев (светлосин)                                     2. Сборник по Математика на изд. "Архимед"
3. Учебник по Биология и здравно осигуряване на изд. "Азбуки Просвета" с автор Румен  Бостанджиев или "Булвест 2000" с автор Владимир Овчаров                                                                   4. Учебник по Физика и астрономия на изд. "Булвест 2000" с автор Максим Максимов
5. Учебник по Български език на изд.”Булвест”                                                                                                                                                               6. Учебник по География и икономика на изд.”Анубис ”А.Попов;П.Славейков 
7.Атлас  по География                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
Ако някой има какво да предложи, моля да пише на лични 

# 381
  • София
PoliVF забранила си получаването на лични. Ние имаме част от нещата. Ако се интересуваш пиши на лични

# 382
  • София
Ех, страхотно е било на зеленото.  Peace Peace

https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_foun … sp;    

Скрит текст:

# 383
  • Sofia
И аз имам учебници за 8 клас -доста запазени Simple Smile ,рядко употребявани Wink -4-5 лева бройката  .Ако,се интересувате-пишете на лични.

# 384
Имам учебниците за осми клас "English for you" 2,3,4 част и ги давам заедно с тетрадките за 20 лв. Ако някой се интересува, да ми пише на лични    typeuu

# 385
Имам учебниците за осми клас "English for you" 2,3,4 част и ги давам заедно с тетрадките за 20 лв. Ако някой се интересува, да ми пише на лични    typeuu

А иначе и за девети клас - English in mind 4 + тетрадката го имам.
Ако някой се интересува, да ми пише на лични.

# 386
  • София
Ние също ще продаваме учебниците за 8ми клас. Който има желание, на лични Simple Smile

# 387
Очаквах да се включат мами на осмокласници с отзвук от родителската среща. Не казаха ли нещо интересно за училището като цяло?!? Ние миналата година не сме имали такава обща родителска среща.

# 388
  • София
Общо взето нищо чак толкова интересно нямаше на родителската. Събраха ни в една не чак толкова голяма зала на ТУ и имаше доста правостоящи. В сайта обявиха час 18,30, а на децата казали 18. И като се заточиха ония ми ти родители.....

Най-голямата новина е, че а и б паралелки са с нова математичка. Децата още не са я виждали. В понеделник бяха със зам. директорката в часа по мат., а утре ще правят входно, но не знам дали вече ще се появи новата г-жа. Повечето учители се представиха, казаха кои са учебниците. Направи ми впечатление, че доста от учителите са асистенти по университетите, но все едно не са преподавали в голяма зала - мънкаха си под носовете и на последните редове нищо не се чуваше. Доколкото успях да добия някаква представа от кратките им изказвания, българичката най ми допадна.

Другата зам. директорка разказа кое как е било на зеленото. Кой е издъхвал по баирите и че не е имало някакви ексцесии. Децата са били много общителни и са се забавлявали заедно.

Утре май ще правят входно и по английски. По български другата седмица. Имаше изненадани от публиката във връзка с физическото, че няма да е в часовете, обявени в програмата. Ще ходят да плуват. В тая връзка да питам по-големите миналата година имаше ли някакви изисквания към банските. Моя се гласи да ходи с бермуди-хавайки, а аз искам да го убедя да си носи нормалните бански. И въобще как протичат тези занимания.

Щях да забравя и другата новина. Казаха, че течала процедура по прехвърлянето на сградата на у-щето от министерството към техническия, та най-накрая да могат да я ремонтират. Дано и това да стане докато нашите деца учат там. Искат да правят и родителско настоятелство.

Последна редакция: ср, 25 сеп 2013, 21:03 от mlv

# 389
  • София

Щях да забравя и другата новина. Казаха, че течала процедура по прехвърлянето на сградата на у-щето от министерството към техническия, та най-накрая да могат да я ремонтират. Дано и това да стане докато нашите деца учат там. Искат да правят и родителско настоятелство.

Е това е вече страхотна новина  Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт