ТУЕС - 4 тема

• 57 945
  • 751
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Останаха ни

1. Математика, Лозанов и др. Анибус, 2009, корична цена 11 лева;
2. Български език, Жобов и др., Анибус, 2009, корична цена 8.50 лева
3. Химия, Павлова, Педагог, 2008, корична цена 10 лева;
4. Теми и задачи по алгебра, Лилкова, Педагог, 2001, корична цена 4 лева
5. Теми и задачи по геометрия, Нинкова, Педагог, 2001, корична цена 4 лева

Продаваме ги на 50 %  Hug Hug Ако има желаещи - на лични може да ми пише, реагираме веднага  Mr. Green

# 391
  • София

Честването на 25 годишнината ще се проведе в две дати - на 28 (или 29) ноември 2013 г. в Руския културно-информационен център на ул. Шипка 34 ще бъде официалната част. За нея ще бъдат разпратени покани на официални гости, спонсори, представители на делови кръгове, представители на бившите ученици и журналисти.

Втората вечер, която ще бъде за всички желаещи, ще се състои на 30.11.2013 г. (събота) в Парти-центъра на 4 км. Ще има музикална програма с групи на бивши ученици от ТУЕС, поканени са Д 2 с Митко Кърнев. В Парти-центъра се предвижда свободна консумация на закуски и питиета.

# 392
Здравейте!
Относно родителската среща да допълня mlv, че ще се опитат да организират и тази учебна година бяло училище. Най-вероятно ще е първата седмица на ІІ срок.

Може ли някой да даде указания за реферата по история.Има ли някакви специфични изисквания?

# 393
Ще ходят да плуват. В тая връзка да питам по-големите миналата година имаше ли някакви изисквания към банските. Моя се гласи да ходи с бермуди-хавайки, а аз искам да го убедя да си носи нормалните бански. И въобще как протичат тези занимания.
Привет,
плуването не става с хавайки Simple Smile, ще го върнат младежа.
Искат бански или "плувки" , от което моят син не беше очарован.....

# 394
  • София
Ще ходят да плуват. В тая връзка да питам по-големите миналата година имаше ли някакви изисквания към банските. Моя се гласи да ходи с бермуди-хавайки, а аз искам да го убедя да си носи нормалните бански. И въобще как протичат тези занимания.
Привет,
плуването не става с хавайки Simple Smile, ще го върнат младежа.
Искат бански или "плувки" , от което моят син не беше очарован.....

Shocked Shocked Вярно е, че едно време имаше задължителен екип по физическо, но за плуване  Rolling Eyes Rolling Eyes

# 395
За осмокласниците е организиран курс по програмиране на Питон /инфо на сайта на училището/. А за девети клас?!? Миналата година нямаше такива екстри.

# 396
  • София
Ааа, не е честно, искаме и ние  Grinning Grinning!
Плуването е задължително да става с банските от едно време, /може да са купени и сега/-тоест не тези веещите се около нашите дънгалаци.
А това за сградата дали е новина наистина - миналата година не го ли казаха същото?
Да попитам, понеже Вие не ме затрупахте със съвети, откъде си купихте учебници по математика и Литература, например.

# 397
  • София
Абе то ние имаме всякакви видове бански - повече и по-малко веещи се и от тия съвсем прибраните, ама тях хич не ги обича. Но за мен не е нормално да се плува (не да се пландзирка) с някакви усукващи се около краката бермуди. Въпроса ми беше, за да разбере, че не го лъжа като му препоръчвам прибраните.
А това със сградата не знам наистина откога е новина, но обясниха, че по-трудната и бавна процедура е била по прехвърлянето на сградата от общинска в държавна, демек на МОМН, и оттам сега вече към ТУ. Дано да я позакърпят. Казаха, че се надяват салонът да се оправи и да се ползва.

Реферата по история моят каза, че не е за този понеделник, а чак за другия. Вярно ли е? Утре рано заминаваме към морето и да знам дали да сяда да пише сега или не.

Днес са били с новата г-жа по мат. Каза, че му се видяла ОК. Нямала кой знае какви големи претенции към изписването на задачите на входния тест.

# 398
Ето тук може да задавате въпроси относно курса по Питон Курс по Питон

# 399
Реферата е за другия понеделник.

# 400
http://proizvedenovbulgaria.org/%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D … 1%81%D1%8A%D1%81/

Последна редакция: чт, 26 сеп 2013, 22:04 от Theodora Nikolova

# 401
  • София

Браво на такива деца   bouquet  bouquet

А светът наистина беше по-различен бе компютрите  Mr. Green

Скрит текст:

# 402
  • София
А това може да е интересно

http://www.tu-sofia.bg/news/den-otvoreni-vrati.pdf

А някой знае ли дали днес в ТУ има нещо за нощта на учените  newsm78 newsm78

http://www.cys.bg/2013/ktrio/program.html

# 403
  • София
На принципа - питам и сама си отговарям  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

ТУ тази година не били партньори на събитието и нищо не организирали. Било само това, което е в програмата - доста постничко е май, но вече свикнахме с постните пици  Laughing Laughing Laughing

# 404
  • София
"Тази година" не били партньори?!? А кога са били да попитам? Че от времето когато ги следя Mr. Green Mr. Green - края на 80-те години на минанлия век, не знам да са били патртньори на каквото и да е. Това дни на кариерата, това нощи на учените - не, благодаря, ние сме над тези неща.

Общи условия

Активация на акаунт