ТУЕС - 4 тема

• 57 260
  • 751
  •   1
Отговори
# 30
  • София
 newsm44Излезе второ класиране. Класирани сме. newsm44

# 31
Поздравления!

# 32
  • София
Благодаря ти, Ирис. Младежа най-после се усмихна.
Честито и на другите приети! smile3525
Успех на тези, които ще очакват трето класиране!

# 33
  • гр.София
Честито и от мен на всички класирани!    bouquet  Ние, за съжаление не сме между тях. Оставаме в Джон Атанасов.

# 34
newsm44Излезе второ класиране. Класирани сме. newsm44

Поздравления.
Честно казано - доста са се поразбягали Grinning
Така са освободени места за тези, които наистина го искат. И нашият се е придвижил в СП. Wink

# 35
Честито и от мен на всички класирани!    bouquet  Ние, за съжаление не сме между тях. Оставаме в Джон Атанасов.

Не бързайте, не е излезнало второ класиране в РИО. В ТУЕС миналата година са прили 13 деца на 4-то класиране. Не се отчайвате и успех. Praynig

# 36
Честито от мен на приетите деца и техните майки   bouquet .
Погледнах класирането чисто статистически: От 116 приети са се записали 76, т.е. малко под 40%.  Готова съм да се обзаложа, че на 3-то класиране тези деца, които бяха класирани на първо класиране КМ с 1 жел.-СП до един ще са вече в СП.
На трето класиране може би още 25 деца ще влезнат нови.  Simple Smile .   Simple Smile

Последна редакция: пт, 28 юни 2013, 22:04 от bp

# 37
  • гр.София

Не бързайте, не е излезнало второ класиране в РИО. В ТУЕС миналата година са прили 13 деца на 4-то класиране. Не се отчайвате и успех. Praynig

Благодаря за подкрепата, ще чакаме , разбира се и ще продължаваме да се надяваме...

# 38
Честито от мен на приетите деца и техните майки   bouquet .
...

Абе, бащите за нищо не ги броите #2gunfire Laughing

# 39
  • София
40 от 116 не са се записали(това е около 34 %). И те естествено са в КМ. Нашето първо желение беше СП, но второто класиране означава само КМ.
В кой клас започват да се учат специалните предмети?
Предполагам, че в 8 клас програмата и за двете специалности е една и съща (ако някоя осмокласна мама/татко наднича в темата-да отговори)?

Последна редакция: пт, 28 юни 2013, 21:54 от svet_cvet

# 40

Благодаря за подкрепата, ще чакаме , разбира се и ще продължаваме да се надяваме...

Споко бе qsna - форумските деца винаги успяват.  Simple Smile

# 41
Честито от мен на приетите деца и техните майки   bouquet .
...

Абе, бащите за нищо не ги броите #2gunfire Laughing

Ееее ,па ние си имаме във форума само един "татко.бг", който доколкото съм разбрала от публикациите му  не е от чакащите класиране, а е от "гаража", където се паркират "мерцедесите" .  Joy

# 42
  • гр.София
bp  размя ме Wink

# 43
  • София
Честито на всички изкачили се по стълбичката в СП и на всички новодошли   bouquet  bouquet

Na_Vesi_Pateto, всичко броим, но майките винаги имат по-големи заслуги за постиженията на децата  Mr. Green Mr. Green Затова и поздравленията са за децата и майките.

Браво на всички бъдещи деветокласници, преминали през летвата "8"  Hug Hug

# 44
  • София
Докато сме били на срещата, BP е държала фронта. Колко много сте изписали- да бяхте дошли да го разкажете, по-бързо щеше да е.  Grinning Честито на всички новоприети!

Общи условия

Активация на акаунт