ТУЕС - 4 тема

• 57 882
  • 751
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Благодарско Наде smile3525 А някакви допълнителни сборници, атласи, учебни тетрадки купували ли сте? Принципно сме си намерили спонсор за учебниците, ама да не го товарим прекомерно. А за тетрадките някой от учителите да има специални изисквания, че ги купувам през лятото обикновено, а са ни останали и от миналата година някакви.

# 166
  • София
Имаше някакъв сборник по математика, но не си спомням кой точно е. От него решаваха последните 20 задачи в последната борба за оценки  Mr. Green Mr. Green За тетрадките не съм чула някой учител да има претенции, така че е въпрос на избор  на детето. Аз лично ги купувам от Метро в началото на септември, когато правят уж промоции  Mr. Green

# 167
Сборника за 8 клас беше на издателство Архимед: Математика Книга за ученика; автори: Здравка Паскалева, Мая Алашка и Райна Алашка.
Ние го купувахме нов миналата година - казаха ни, че е ново изданието.
Как върви лятото"без" компютър  hahaha   ?
Няма ли да се включат и деца или родители на деца от по-горни класове с малко съвети, напътствия или изобщо положителни и окуражаващи думи Simple Smile Пиша това с оглед на списъците с поправителни изпити след 9 и т.н. класове.

# 168
  • София
Добро утро  Hug Hug

Трудно върви лятото без, затова едно предложение за горещите дни  Mr. Green Mr. Green

Скрит текст:

# 169
  • София
Мииии, нашето си е със, за съжаление  Flutter

Обаче, дядо му е приготвил един куп книги да чете. И ме радва, че почна да чете класики от моето детство - Сияйна зора, Винету, С огън и меч (това ми се струва не толкова подходяща за неговата възраст, амаааа, избрал си я е). Все неща написани в много добър стил и език, а не като повечето от сегашните фантастики, които чак ме хваща яд как може да са толкова неграмнотно преведени  #2gunfire

Иначе, Jord, аз нямам нищо против да помагам по математика, ама да не плачете послеееее. Аз трудно смятам 24/6 колко е, за уравненияяяяя - не отговарям. Но пък може да измисля нов метод в решението им, знае ли човек????  hahaha

# 170
  • София
Аз вечер окупирам компютъра често, защото съм се хванала да уча английски за пореден път, та това е причината да си търси човека други занимавки. И го изби на бомбаджийство, прави разни експерименти с оцет и сода и само се моля като се прибера тавана да си е на мястото. Засега проявява разум и всички части от опитите ги затваря в кутия от сладолед за по-безопасно......  ooooh! newsm78 Rolling Eyes Ще се наложи да ядем повечко сладолед, ми се струва  Grinning
 А иначе трите тома на "Синовете на Великата мечка" стоят на бюрото му от поне 2 години с надеждата да ги отвори някой хубав ден. Колко интересни ми бяха на мен! И "Винету" го предлагах, ..... горкия, ако знаеше....

# 171
Jord късмет аз преди така без да искам взривих един балон и стана мазало  Laughing

# 172
  • София
днес по-късно трябва да излезе четвъртото класиране, дали балът ще падне под 40 newsm78

# 173
  • София
Късмет на чакащите  Praynig

# 174
Възможно е

# 175
  • София
Излязло е 4то класиране. Най-ниският бал е 42.100  Peace Peace

Добре дошли на последните три попълнения  Hug Hug

# 176
  • София

Това е балът за СП, последният класиран за КМ е с бал 40.167

# 177
  • София

Това е балът за СП, последният класиран за КМ е с бал 40.167

Да бе  ooooh! ooooh! Ох нещо не схванах  Rolling Eyes Rolling Eyes

# 178
  • София
Дали ще има 5-то класиране newsm78

# 179
  • София
Аха, схванах .... то било по-надолу. 10 нови деца и три нагоре - е добре дошли  bouquet  bouquet

Дали ще има 5-то класиране newsm78

Не си спомням миналата година, но може и да има  Sick

Общи условия

Активация на акаунт