Бебешката количка - цяла наука за второ висше №23

• 48 402
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
Кой макларън? Те имат и колички които лягат достатъчно и за новородени:)
Да , да знам , обаче не ми се дават и много пари Grinning Grinning Triumph-a харесах , мисля че Quest-a ляга повече,ще видим Simple Smile

Намесвам се непитана, но да си кажа за Триумфа- с тази количка изкарах 2 години близо, всеки ден напред-назад със сина ми. Качвах и свалях 3 етажа на задни гуми, друсах по разбити тротоари- желязна е, не е мръднала! Много лека, много удобна за бутане въпреки малките колела (преди нея бутах колички с огромни колела и правя разлика).
Това, че не ляга особено никога не е било проблем за детето, спеше си в нея когато трябва.
И за да я дорекламирам Simple Smile - дадох я на приятелка за едно пътуване със самолет, да й е по-леко. Прибра се и си купи същата Simple Smile

Ммм благодаря за мнението,това ми трябваше Simple Smile не че пак нямаше да си я купя но е хубаво да чуеш хубави отзиви Simple Smile Благодаря Simple Smile

# 136
sinapovaaya - аз изобщо не съм я виждала за 150 лв нея, 150 бяха и са аксесоарите към нея.
А объркала съм се значи Simple Smile    повече не трябва да гледам колички, че много се зарибявам. Направо съм количкоман Simple Smile

# 137
  • София
Цъ-цъ-цъ, доживях да се запиша в тази тема  ooooh! До момента потребявам Пег Перего Си, но имам силното усещане, че ще да ми затрябва количка за породени дечица. Момата е малко с характер: ходи добре, но спира на всяка буболечка и ме съмнява за половин година това особено да се промени  Rolling Eyes Дали има кой да сподели опит  newsm78 Аз видях една "двойна" количка на живо (дори пълна), порових из Продавалника, но друго си е компетентното мнение. Време има, може да не се наложи (приятели ме плашат как децата им просто отказват количка в един момент), ама ей тъй, да събирам идеи...

# 138
  • София
Може и нещо от типа на Бъгипод да е решение, не задължително  количка за породени.

Май имаше тема спец за породените деца или в близнашката тема може би да питаш, сигурно ще са ти по-полезни...
Иначе аз бих гледала да е възможно най-лека. Ти какъв тип предпочиташ като близнашките http://www.bebe-best.com/cybex-twinyx-2012-pure-black-bebeshka-k … atsi-p-33687.html или http://moetobebe.bg/Ko%D0%BB%D0%B8%D1%87%D0%BA%D0%B0-Britax-B-Ag … ilter_name=double или с допълнителна седалка http://www.iventas.bg/phil-teds/%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%87%D … %D0%BA%D0%B0-vibe

Последна редакция: пт, 05 юли 2013, 17:28 от Angel_Dust

# 139
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Здравейте Simple Smile

Имам един въпрос - тези килограми на количките, които се публикуват, само на шасито ли са, на шасито със седалката или? Предполагам, че не са на шасито със зимен кош - неговото тегло обикновено си го пишат отделно  newsm78

Такааа аз се отказах от идеята за количка само със зимен кош - тя излиза колкото комбинираната и няма много смисъл. Освен това Пег Перегото в момента е в братовчедката на мъжа ми и я преживее 3-то лято, я не. Та, поне стигнах до решението, че ще е комбинирана, най-добре 3 в 1.
От много чудене, гледане и четене в крайна сметка поне оформих някакви критерии - искам количка, която да е под 10кг. да е с малки гуми, за да ми се побира в багажника на хетчбека, да е с цяла дръжка и много задължително да има зимен кош. По възможност да е около +/- 700лв.

Това, което до момента отговаря на моите критерии е CANGAROO Комбинирана количка 3в1 HANNA. Обаче все пак е 10кг., а все се надявам да успея да намеря нещо около 8-8.5 за бюджета, който писах по-горе  Thinking
В някои сайтове откривам и Cybex Calisto 2в1, за 750лв.,но е 2 в 1, т.е. още 150лв за кошче за кола трябва да си приготвя  Rolling Eyes
Друго, което ми хвана окото е "CHIPOLINO Комбинирана количка 3в1 TRIA Vanilla", обаче не мога да разбера колко килограма е на едно място е 10, на друго 12, а някъде 14  Shocked  което ме връща на първия ми въпрос  newsm78

Ако не в крайна сметка има и продавалник, него мисля да започна да го гледам след месец-два, за да са актуални офертите към момента на купуване  Thinking 

# 140
  • София
Обикновенно са за шасито+ основната седалка. Ако е само шасито си го пише така(но пък не винаги) и отделно основната седалка и зимния кош.

Ако си склонна на поръчки от чужбина може и нещо намалено да намериш.

# 141
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Angel_Dust, благодаря  Hug

Само да се спра на модел, съм склонна и на поръчка от чужбина, но искам първо да го видя на живо и тогава да го поръчам Peace

Имам предвид да го видя в някой магазин на живо, да уточня  Laughing

# 142
Привет и от мен. Вписвам се да ви следя, че живот и здраве след няколко месеца ще ми се наложи да избирам количка сред този океан от предлагане.

# 143
  • Варна
Цъ-цъ-цъ, доживях да се запиша в тази тема  ooooh! До момента потребявам Пег Перего Си, но имам силното усещане, че ще да ми затрябва количка за породени дечица. Момата е малко с характер: ходи добре, но спира на всяка буболечка и ме съмнява за половин година това особено да се промени  Rolling Eyes Дали има кой да сподели опит  newsm78 Аз видях една "двойна" количка на живо (дори пълна), порових из Продавалника, но друго си е компетентното мнение. Време има, може да не се наложи (приятели ме плашат как децата им просто отказват количка в един момент), ама ей тъй, да събирам идеи...

Ние с мъжа ми вече няколко седмици обикаляме по магазините и търсим количка за породени деца.
Първо се спряхме на Мима Коби В магазина във Варна ни казаха, че моделът Коби го имало само в София, а ние искаме да сложим и двата коша да видим какво представлява, а и лошото при нея е, че с тях става около 17-18кг

Вчера бяхме в магазина на Stokke и пробвахме новия модел Crusi Единственото, което ме притеснява е, че на долната позиция може да стои само коша от модел Scoot, който е само в легнало положение. Не може да се сложи коша за новородено или другия модел, който е от Xplory

Друга количка, която ни предложиха днес е Phil&teds promenade http://www.iventas.bg/phil-teds/%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%87%D … A%D0%B0-promenade

Само, че вторият кош, който се слага отдолу не е същият като горния и в магазина го нямаше. Ако искаме можели сме да си го поръчаме, само че не бих дала близо 2000 за количка, без да съм я видяла в цял вид.

В интернет гледам, че има много колички, но повечето май ги няма в България или са стари модели. Днес попаднах на тази http://www.ebay.co.uk/itm/281118479824?_trksid=p5197.c0.m619

Като цена е най-добра, но на живо трябва да се види

Цените са високи, но като се има предвид, че ще я бутам поне 3-4 години (може и повече Simple Smile ), съм преценила, че около 1500 бих дала ( отколкото да взема една и после като се роди второто да се чудя какво да правя и пак да ги дам тези пари). Следя ги постоянно и в чуждите сайтове, често правят намаления, ако се спра на един модел мога да издебна някоя оферта. Зелено човече, ако се сещаш за някой друг модел или видиш в някой магазин, пиши да го сложа в списъка

# 144
  • Варна
Чак сега прочетох, че твоето детенце вече се е родило. Едва ли ще ти се дават толкова пари. Ето това гледах днес http://patilanci.bg/kombinirana-kolichka-phil-teds-smart-paket Много ми харесва и като цена, само че пише, че е летна. Не съм я виждала на живо и нямам мнение за нея

# 145
  • София
TDI Не знам багажника ти колко побира... може да погледнеш и по-лекичките бритакси

Последна редакция: сб, 06 юли 2013, 07:17 от Angel_Dust

# 146
  • Варна
Видях я, много добре изглежда, намерих я вече в 4-5 сайта, но всичките са на магазини в София. Май ще трябва да се организираме един ден да отидем до там, че тук вече най-големите магазини ги обиколихме.

# 147
За теглото на количките - не вярвай на бг сайтовете, защото един си пише само шаси (не го указва), друг си пише шаси + летен кош. Аз така уж си купих количка, която да е 12.5 килограма, а се оказа след това че е близо 15 килограма. Такъв скандал им вдигнахме, че лъжат и подвеждат хората  #2gunfire

# 148
TDI, искаш 3в1 количка и със столче за кола, или без за тези пари?
Кога ти е термина?
Зимните кошове доста бързо омаляват, за около 3-4месеца.
Кангаро и Чиполино не бих си купила, макар да имитират модели на скъпи колички.
Гледай теглото на количката с "летния вариант", тоест седалката. Ако теглото е само на шасито, тогава един кош е още около 2.5-3.5кг.

# 149
  • Варна
Аз за това искам на живо да я видя, да я бутна, да сложа двата коша, всичко. Примерно на Stokke количката много по-лесно се бута и по-маневрена е от тази на Фил и Тедс. Сигурно по-рядко ги взимат тези модели за породени деца и за това ги нямат вторите кошове, или пък в сайта им я сложили, а като отидеш в магазина я няма - `ами може да ви я поръчаме от София, ако искате` . То аз ако ще поръчвам така на сляпо няма да ходя в магазин, при положение, че някои колички могат да се намерят с 30-40% по-евтино в чужди сайтове

Общи условия

Активация на акаунт