Бебешката количка - цяла наука за второ висше №23

• 48 339
  • 739
  •   1
Отговори
# 300
Къде ги има?  Heart Eyes 
Я пиши да видим:) Любопитна съм:)

# 301
  • Варна
  Моля за мнения по следния мой казус... В момента имам Jane Trider Matrix. Скоро предстои да купувам по-голямо столче за кола и матрикс коша ще ми стане ненужен. Мисля да се отърва от цялата количка, и без това съм я ползвала не повече от 10 пъти, понеже не влиза в асансьора и си купих лятна.. но това е друга тема. Искам да си взема количка, като държа на няколко основни неща:
-Да няма към нея кош за новородено, а само седалка
-Да е с 4 гуми, при това по-големички
-Да не е много тежка и огромна
-Хубава тапицерия и материали
-Седалката да може да се завърти и към мен

На външен вид да е нещо като Navington Cadet, Mutsy Transporter, Mutsy Evo.. нещо подобно.
Тъй като нямам никаква представа какви други подобни модели съществуват, бихте ли предложили нещо?
(Горна граница- 1000 лв, че мисля поне толкоз да взема на чисто новото ми Jane  Mr. Green)

Благодаря предварително!

Последна редакция: чт, 18 юли 2013, 19:00 от Sunny.G

# 302
Sonderzeichen , в магазини Galix пише, че има. Дано да има разнообразие от модели, за да успея да разгледам.  Simple Smile

# 303
Шушулче, ето какво не ми харесва:
- не напълно изправеното положение на гръбчето - оправих го с един шал
- не може да стои изправена самостоятелно, когато е сгъната - или поне аз не съм пробвала всички варианти за поставяне и не съм намерила начин да стои така
- малък багажник отдолу, в сравнение с комбинираната - а аз обичам да нося много джунджурии Simple Smile
- като се напълни багажникът, пропада изпод Х-къстосаните тръби, които са основа
- трудно се слагат багажи в багажника отдолу при най-легналото положение на гръбчето, защото седалката опира в горната част на багажника
- пластмасови дръжки - излезнаха ми пришки на ръцето от толкова бутане - по 10тина часа на ден, 7 дена Simple Smile
- джоб на сенника с магнитно закопчаване - можеше едно ципче да сложат, за да е по-сигурно сложеното в този джоб - но ми свърши идеална работа за туристически карти, бебешки бисквити
- дават ограничение от 1,5 килограма за багаж, закачен на дръжките - което не ми е достатъчно за бебешка чанта + фотоапарат Grinning Но с малко упражнения и повече може да издържи.
- обаче без бебето, по-тежък багаж, закачен на дръжките, обръща количката - това май е типично за повечето лятни колички с подобна констукция (изнесена назад тежест), включително и МакЛарън (една моя приятелка с МакЛарън спомена за същия проблем с багажа при празна количка).
- на мен ми е трудно да работя с двойната скачена спирачка, така че за всеки случай си натискам спирачката и на двете задни колела.
- доста по-трудно е свалянето по стълби на задни колела в сравнение с комбинираната - задната спирачка леко стърчи извън колелата и по този начин при сваляне задира в стъпалото и съответно по-бързо ще се износи (на мен ми се налага да свалям и качвам 2 етажа в града).

Всичките тези неща не са чак толкова важни, ако количката е втора, като за пътуване с кола. Свърши ми идеална работа за целта, за която я бях взела, с оглед на парите и включените опции.

Това, което ми хареса, освен написаното като описание:
+ сравнително големи гуми за лятна количка
+ огромен сенник, който се разпъва
+ възможност за монтиране на сенника на различна височина
+ възможност за монтиране на предния борд на няколко места, съответно височината се промяна
+ стойка за чаша - за мен е новост и се оказа много удобно
+ отделна подложка, която много бързо съхне (купих количката в понеделник на обяд, изпрах набързо на ръка подложката и меките части на коланите и към 5-6 часа всичко е изсъхнало)
+ сгъва се заедно с борда и не е необходимо при пренасяне да го нося него отделно - той се слага върху седалката и така се сгъва.

Sunny.G, защо не си вземеш направо Mutsy, но само с летен кош? Тук една мама има подобна и изглежда супер готина Simple Smile

Последна редакция: чт, 18 юли 2013, 19:45 от titolino

# 304
Sonderzeichen , в магазини Galix пише, че има. Дано да има разнообразие от модели, за да успея да разгледам.  Simple Smile
Това, което виждам на сайта не мисля, че е това Тако .......... такива колички като тези в този магазин не съм виждала в каталога им. Но все пак може да провериш в магазина. Виждам, че е в Ст. Загора, а и ти си живееш там.

# 305
Да, и аз гледах в сайта, но мисля че в магазина ще има...поне се надявам  Peace

# 306
  • София
Търся си лятна количка. Изискванията ми са да е компактна в сгънато положение, да има легнало такова, че моята дама е от поспаливите, да има голям сенник.

Пег Перего Си обмисляла ли си? Сенникът е върховен, отговаря и на другите ти изисквания (3 позиции на гръбчето, вкл. почти легнала - все пак е от 6 мес. и не е до пълно легнало, но е супер за спане). Стои сама изправена в сгънато положение. Но не е евтина  Embarassed Макар че съм мяркала в Продавалника...

# 307
  • UK
Аз си харесах това Косато   http://www.amazon.co.uk/Cosatto-You-Twin-Stroller-GoLightly/dp/B … E/ref=pd_sim_by_7  

Притесняваме само, че е доста ниска количката и дали  newsm78 става и за новородени? Иначе, пък е лека Crazy

Уф и тази http://www.amazon.co.uk/Bebecar-Tandem-Pushchair-Chrome-Chassis/ … f=pd_sim_sbs_by_5

е  готина, но май пише, че е  25 кг празна Shocked Пък и с доставката до БГ не мога да се оринетиам, колко би ми излязла newsm78

Последна редакция: пт, 19 юли 2013, 12:39 от kokona20

# 308
Търся си лятна количка. Изискванията ми са да е компактна в сгънато положение, да има легнало такова, че моята дама е от поспаливите, да има голям сенник.

Пег Перего Си обмисляла ли си? Сенникът е върховен, отговаря и на другите ти изисквания (3 позиции на гръбчето, вкл. почти легнала - все пак е от 6 мес. и не е до пълно легнало, но е супер за спане). Стои сама изправена в сгънато положение. Но не е евтина  Embarassed Макар че съм мяркала в Продавалника...
Човече, ще я използваме само, когато  пътуваме на по-дълго разстояние и високата цена се обезсмисля. 550 лв за нещо, което ще използваме 1-2 месечно Thinking.
Какво ще кажете за това: http://www.amazon.co.uk/gp/product/B006E16VCA/ref=s9_simh_gw_p75 … mp;pf_rd_i=468294 ?

# 309
  • София

Човече, ще я използваме само, когато  пътуваме на по-дълго разстояние и високата цена се обезсмисля. 550 лв за нещо, което ще използваме 1-2 месечно Thinking.

В този смисъл вметнах за Продавалника  Whistling Ще ми е полезно да споделиш избора после, макар че моите интереси в момента са в по-друга посока  Embarassed

# 310
  • Варна
  Ходих в един магазин да пипна Mutsy Evo... Обаче 2 неща не ми харесаха много: тапицерията е малко кофти и сенника- в легнало положение едва ли може да покрие главата на детето, много е миниатюрен  Cry  Иначе визията, теглото, размерите.. много ми харесва.

Дали на Mutsy Transporter и Mutsy Rider са им по-читави сенниците и тапицериите? Нямаше ги в този магазин и не можах да ги видя. Еййй как ме хвана яд сега  Crossing Arms

# 311
  • UK
  Ходих в един магазин да пипна Mutsy Evo... Обаче 2 неща не ми харесаха много: тапицерията е малко кофти и сенника- в легнало положение едва ли може да покрие главата на детето, много е миниатюрен  Cry  Иначе визията, теглото, размерите.. много ми харесва.

Дали на Mutsy Transporter и Mutsy Rider са им по-читави сенниците и тапицериите? Нямаше ги в този магазин и не можах да ги видя. Еййй как ме хвана яд сега  Crossing Arms

Извинявам се,
видях, че си и ти от Варна, та къде из Варна, има магазини с колички?
bouquet

# 312
  • Варна
Извинявам се,
видях, че си и ти от Варна, та къде из Варна, има магазини с колички? [/color] bouquet
тези са най-големите, в които съм ходила:

Скрит текст:

Имат посочени адреси в сайтовете  Hug

# 313
  • UK
Извинявам се,
видях, че си и ти от Варна, та къде из Варна, има магазини с колички? [/color] bouquet
тези са най-големите, в които съм ходила:

Скрит текст:

Имат посочени адреси в сайтовете  Hug

А да и аз ги посетих   bouquet

# 314
  • By the sea
Шушулче, Пликото на Пег Перего не те ли устройва?Писах за него на предишната страница Peace 355 лв. в десенът, който ние взехме Simple Smile

Кокона, Косатото го дават, че става за новородени, има пълно легнало, скоро видях една мама с такава количка, но единичната, приятна и лека ми се стори.

За Варна, магазини за колички, сещам се сега за м-н Рошко и магазин Бейби Сити в Гранд мола Peace

Общи условия

Активация на акаунт