Бебешката количка - цяла наука за второ висше №23

• 48 285
  • 739
  •   1
Отговори
# 420
  • София
може за аксесоарите да разгледаш и в ибей, ако ти се забавлява с подобни неща Simple Smile

# 421
Рони,  Enzo Evo има една част на сенника, на която липсва плат. Това дали създава проблем. Блести ли слънце в главата на детето.
Аз звънях в магазина на Еспиро. Няма шанс да ми доставят сиво със зелено или синя, тъй като цветовете от 2012 са изчерпани в склада в Полша. Сега остава да я търся по други сайтове ако я има някъде останала. И да видя Тако-то.

Ако някой го интересува, имат получени Спринт, но Атлантик не са дошли и нямат идея кога ще ги получат. Казаха само- "поръчани са, но не дойдоха с този курс"

Не, няма проблем с това, не се притеснявай, има някакво покритие на прозрачната част, която и не пропуска светлината, така както те притеснява (аз също имах притеснения от това, но всичко е ОК)

Пак да кажа: голям плюс е възможността за регулиране твърдостта на амортисьорите -така според терена можеш да я правиш по-проходима или по- маневрена и не е нужно да се чудиш твърд или мек амортисьор е по-добре.

Успех в избора!

# 422
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Аз днес по случайност успях да разгледам Чикото, което коментирахме по-назад: http://www.hippoland.net/produkti/bebeshki/bebeshki-kolichki/kombinirani-kolichki/chicco-kolichka-trio-enjoy-evolution-coal-3v1-2013

Гумите не са му от най-малките, по-големи са от на Пликото и от на Сайбекса, но са доста по-малки от на X-Lander и са двойни. Освен това са от някаква гума, а на другите са като от по-твърда пластмаса, не знам как да го обясня  Crazy  Дали наистина ще имам проблем с проходимостта?  newsm78 То аз кой знае къде няма да го карам, пък и нали живея в най-добрия град за живеене (Фръц), около нас толкова дупки няма  Rolling Eyes
Честно казано, ако оставим чуденката с гумите настрана, хареса ми  Peace
Моля, някой ако има такова Чико или опит с друго такова да каже  Peace
Аз от друга страна с големи гуми също не искам, защото не ми се побират в багажника, а и с Борис имах количка с големи гуми - всички влизат в магазина с количката, моята я оставям навън, че не минаваше през повечето врати  Crazy  Та и много големи гуми също не искам  Peace
Ще видя и Косато и Бритакс, разбира се, но Чикото много ми допадна  Peace

# 423
  • София
освен в сух пясък и непочистен и неотъпкан сняг, не мисля, че ще има някакви страшни проблеми с проходимостта Simple Smile

# 424
Рони,  Enzo Evo има една част на сенника, на която липсва плат. Това дали създава проблем. Блести ли слънце в главата на детето.
Аз звънях в магазина на Еспиро. Няма шанс да ми доставят сиво със зелено или синя, тъй като цветовете от 2012 са изчерпани в склада в Полша. Сега остава да я търся по други сайтове ако я има някъде останала. И да видя Тако-то.

Ако някой го интересува, имат получени Спринт, но Атлантик не са дошли и нямат идея кога ще ги получат. Казаха само- "поръчани са, но не дойдоха с този курс"

Не, няма проблем с това, не се притеснявай, има някакво покритие на прозрачната част, която и не пропуска светлината, така както те притеснява (аз също имах притеснения от това, но всичко е ОК)

Пак да кажа: голям плюс е възможността за регулиране твърдостта на амортисьорите -така според терена можеш да я правиш по-проходима или по- маневрена и не е нужно да се чудиш твърд или мек амортисьор е по-добре.

Успех в избора!
И аз така знам за този сенник,че е с някакво покритие,което не пропуска светлината.

# 425
Ех момичета, ако не сте вие... Продавачката уж трябва да знае това, а като я попитах, единственото което ми отговори е "неее, как".
Благодаря ви    bouquet

# 426
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
освен в сух пясък и непочистен и неотъпкан сняг, не мисля, че ще има някакви страшни проблеми с проходимостта Simple Smile

Е то в сух пясък има ли количка, която да върви?  newsm78  Аз и с големите гуми по пясъка на плажа не успявах да се движа, а за снега и аз малко се притеснявам, че то в нашия град има само 1 снегорин  Laughing

# 427
  • София
с големи единични,  вървят някои да... или влачейки ги на задни колела само. Изобщо единичните са по-добре в пясъка. За зимата обаче наистина се набива сняг при двойните гуми и спират да се въртят...по отъпкан няма проблем, освен да й вържеш в снега по едни ски... и пей сърце hahaha http://cdn.coolest-gadgets.com/wp-content/uploads/41qksuuik9l_ss500_.jpg

# 428
Може и да е показвано, но все пак ето една количка 3 в 1  Rolling Eyes Наподобява ми на любимото Стоке.

# 429
Здравейте, засега си харесахме elea на maxi cosi. Термина е Декември и ми се иска да избера топъл кош. Единия вариант е Quiny Dreamy ,но ми се струва малко по открит. Идеалният вариант може би е Windoo. Какво е еашето мнение? Иначе много харесахме High Trek на bebe confort и го намерихме на добра цена, но коша има дупки за колан в матрака. Кскво ще ни посъветвате за зимно бебе? Много обичаме да се разхождаме и е важно количката да е топла, проходима и компактна, защото еднатс ни кола е малка.

# 430
А я ме светнете. В кои случаи се усещат килограмите на тежката количка. Когато я буташ, когато я катериш по стълби...... Bexa B4x на кг. май беше по- лека от Лупо, но някак си по-тромава. 
A Tako Laret е 15,5 кг. Още не съм я видяла. Чудя се, ако ми хареса, да пренебрегна ли килограмите и дали зависи от това как са разпределени.

# 431
  • София
Най-много като ти се наложи да я вдигаш, по-малко като качваш и слизаш по стълби с татрузене или като катериш баир... ако е кофти направена количката може да усещаш тежестта и мудност при завиване и по равен терен... Общо взето зависи къде и как смяташ да я буташ. Аз като си знам че имам  стълби до асансьора и от него до нашата площадка+ до магазина+ че минавам през подлези и т.н., за мен има голямо значение колко кг е... ако  човек няма такива  ежедневни "препятствия" килограмите надали са чак такъв кусур.

# 432
Според мен количката преди всичко се бута и за това е важно да е лека на бутане, как маневрира как преодолява препятствия. за това е добре всяка количка да се види и бута на живо. Моята на килограми е плашещо много, но на бутане е перце няма терен и условия, на които да се затруднява даже голямата ми дъщеря да я бута.
Една количка може да е много лека на вдигане, но да преодолява препятствия с големи мъки и обратното.

# 433
  • Varna
Здравейте Simple Smile Поизчетох ви, прегледах и темите назад, но все още не съм твърдо решила каква количка да взема. Бебчето, живот и здраве, ще се роди ноември. Искам да взема количка 3 в 1, цена - до 1100лв., по възможност лека, маневрена, стабилна, а ако може - и красива (това е последният по важност критерии, де, защото е за радост на мама, не за удобството на бебчето  Simple Smile). До момента ми допаднаха тези варианти:
Jane Muum 3 в 1  http://www.bebe-best.com/jane-detska-kolitchka-muum-soft-p70-201 … eige-p-30246.html, но честно казано цветовете им не ми харесват особено.
Inglesina Zippy System http://www.bebe-best.com/inglesina-zippy-system-2012-detska-koli … late-p-33294.html (над бюджета е)
Cam Comby Family http://www.bebe-best.com/cam-combi-family-2013-bebeshka-kolitchk … -169-p-42438.html (визията й е мнго добра, но се притеснявам дали не е за сметка на качеството и здравината)
Какво е вашето мнение за тези модели и производители? Смятате ли, че последните две са по-лош избор заради по-малките гуми и разделените дръжки? Благодаря предварително Simple Smile  bouquet

Последна редакция: пт, 26 юли 2013, 01:03 от zarrry

# 434
  • София
zarrry - аз бих избрала инглезината...но тя ми е слабост от много време.
В рошко има намалена на 900лв една лилаво...розовкава http://www.bebemagazin.eu/product_info.php?manufacturers_id=13&a … 8edb575d62caa6e35 цвета Fluxia, тук има черна 999лв http://rayatoys.com/baby/%D0%91%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D1%88%D0%BA%D0 … System-2011--8372
http://www.bebo.bg/index.php?main_page=index&cPath=81_2_19&a … &filter_id=14 тук са на нормална цена, но при над 1000 лв пишат, че дават 7% отстъпка.

Общи условия

Активация на акаунт