Бебешката количка - цяла наука за второ висше №23

• 48 255
  • 739
  •   1
Отговори
# 435
Малеее колко различни марки колички, пък аз си гледам само стандартните които знам  Embarassed Embarassed
Записвам се веднага и се връщам да чета  ooooh! ooooh!

# 436
Момичета, да се изфукам: в неделя купихме количката - Jane Muum 3 в 1 в графитено. Много е готина, лекичка, лесно се сгъва и разгъва и заема минимално място, когато е сгъната. Ще я видим с бебе вътре, но засега съм много щастлива, че вече ми мина това задължение от главата.
Няма да съжаляваш, като се има в предвид коша за новородено, който е дълъг 74см. Аз я имам същата само, че в лилаво.   Peace

# 437
Момичета, можете ли да ми кажете с кои колички е съвместим кош за кола Maxi Cosi citi?

# 438
  • София
Момичета, да се изфукам: в неделя купихме количката - Jane Muum 3 в 1 в графитено. Много е готина, лекичка, лесно се сгъва и разгъва и заема минимално място, когато е сгъната. Ще я видим с бебе вътре, но засега съм много щастлива, че вече ми мина това задължение от главата.
Няма да съжаляваш, като се има в предвид коша за новородено, който е дълъг 74см. Аз я имам същата само, че в лилаво.   Peace
Аз точно лилавата бях гледала като мостра, но понеже е цвят от миналата година и не можах да се вредя с лилава. Радвам се, че от малкото мнения за тази количка повечето са положителни

# 439
Аз да кажа, че видях Тако Ларет на живо и съм страшно разочарована. Изобщо не ми хареса.
Може ли мнения за Муци. Имаше в магазина само коша за новородено, не можах да видя седалката, но продавачката ми каза, че седалката много лесно се приспособява към зимен вариант и много майки не купуват зимен кош. Възможно ли е наистина това. Някой да има наблюдение?

# 440
Аз да кажа, че видях Тако Ларет на живо и съм страшно разочарована. Изобщо не ми хареса.
Кое те разочарова в нея?

# 441
Огромна, груба, тежка... Все едно са сложили 2 колички в една. Много излишен плат. Просто не е това, което е на снимката, и което очаквах да видя. С влизането в магазина си казах "Дано не е това пред мен". Коша за новородено дори не го огледах.
Убедих се, че количка по снимка няма да си купя. Трябва да се види на живо и да се побута, колкото и хубаво да върви в магазина на паркета.

След това ходих пак да видя Енцо Ево на Еспиро, но тъй като нямаме консенсус с ММ за цвят май, за сега, се спирам на синьо Лупо.

# 442
  • София
Ние вчера взехме нашето Пег Перего. Вече вкъщи даже още повече ме кефи  Peace И като я разцъках аз да я сгъна хубаво, да разкача и закача кошовете- е, просто е песен Simple Smile Все повече се кефя от избора си Simple Smile И коша за новородено е уникален, колкото повече го гледам, толкова повече ме кефи Simple Smile

Тоничка, систъра ми е с Мутси, само хубави неща мога да кажа за тази количка, но просто цените са и безумни... Аз като сметнах колко ще излезе с кош за новородено, с кошница за кола, рама, евентуално багажник допълнително, защото на 4 райдъра е малък.. ми тя количката излиза златна...
Иначе сестра ми 2 деца отгледа с един ърбън райдър, не е мръднала и може поне още 2 да отгледа. Хубава, стабилна, лесно се бута. Но те като я взеха я взеха на промоция в магазина и беше за някакви много добри пари и то преди 5 години в ДЕ. Сега като им гледах тук цените и се отказах  ooooh!

Що се отнася до коша за новородено- аз лично не само държах на него, а държах да е хубав, стабилен и да дава достатъчно упора на гръбчето и да има позиции на гръбчето за по-натам, лично ортопед ми е казвал колко е важно това за новороденото. Вие си сметнете дали с порт- бебе ще дадете достатъчно упора на гръбчето, щом дори в кошницата за кола не се препоръчва да се вози бебето повече от 2 часа  Peace

П.С. Тоничка, и аз реагирах така като видях Такото, абсолютно същото впечатление Simple Smile

# 443
Тоничка аз за това писах никой да не си купува количка избрана от картинка.Доста колички си бях избрала така,но....видяното на живо ме разочарова много.За това добре,че е тази тема,че да се дава съвет на мамита,които се чудят още.

# 444
  • Варна
Може ли мнения за Муци. Имаше в магазина само коша за новородено, не можах да видя седалката, но продавачката ми каза, че седалката много лесно се приспособява към зимен вариант и много майки не купуват зимен кош. Възможно ли е наистина това. Някой да има наблюдение?
Решила съм да си купувам Mutsy Igo, когато продам сегашната ми. Видях я на живо- всичките й кошове. Но тъй като аз кош за новородено няма да купувам, не му обърнах много внимание (за сега  Mr. Green ). Според мен са оправили много добре кусура на Evo-то с миниатюрния сенник, и този има допълнителен елемент, който се отваря с цип. Материалите ми харесаха- страхотна тапицерия.
Чудя се защо го наричаш зимен кош- той си е кош за новородено. Зимно става столчето, когато сложиш зимно чувалче  Wink Направи ми впечатление, че коша за новородено е изключително лек и има комарник, който се измъква от сенника.
Наистина седалката има пълно легнало положение, но все пак мисля, че не е подходящо за новородено  Peace
Иначе количката много много ми хареса!

# 445
Все повече се убеждавам, че травиалното Лупо е нашата количка. Евтина, маневрена, стабилна, хубав плат, проветрива.... и всичко вкл. в комплекта.
Скрит текст:
Не знам защо на коша за новородено го срещам и като "зимен". Може би, защото за летни бебета има много колички, които с чувалче за крачетата и пълно легнало положение стават за новородено.
За Муцито се убеждавам, че няма да направя компромис да не взема кош за новородено. А с всички екстри ми идва скъпа. Може би, по- на там, ако реша, че не харесвам първоначалния си избор.

И така. Колебанията ми остават между Espiro Enzo Evo и Baby Design Lupo. Не съм съвсем убедена какво повече купуваш с Еспирото, което Лупо го няма. Регулируемите амортисьори и по- широката седалка са предимства на Енцото. Но цветовете са  Sick До като синьото на Лупо много ми харесва.

# 446
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Ние вчера взехме нашето Пег Перего. Вече вкъщи даже още повече ме кефи  Peace И като я разцъках аз да я сгъна хубаво, да разкача и закача кошовете- е, просто е песен Simple Smile Все повече се кефя от избора си Simple Smile И коша за новородено е уникален, колкото повече го гледам, толкова повече ме кефи Simple Smile

Какво Пег Перего си взе?

# 447
Здравейте,

ще си сменяме количката - бебко е на точно 4 месеца. Искам да ви питам дали бихте возили толкова голямо бебе в легналото положение на x-lander xa (не в коша за новородено). Тук се вижда малко http://www.youtube.com/watch?v=6cPkogy1bhA#at=116. Има съвсем лека чупка.Мислехме за lupo-to, но то си върви с кош за новородено, а бебко е голям и гони 70 см - няма да го ползваме...

Ще се радвам да чуя вашите мнения Simple Smile

# 448
  • София

Какво Пег Перего си взе?

Взехме това, което е на промоция в aико - Peg Perego book plus в този цвят:

Много много ме кефи, сега стои сгънато на балкона и му се радвам Simple Smile

r0se, много хора към 5 месец сменят кошовете, ако успееш да задържиш максимално в коша за новородено е най-добре, но ако бебето не иска вече по-добре не се мъчете.

Sunny.G и на мен ми стана много странно защо така се разпространява това за летен и зимен кош?

Последна редакция: нд, 28 юли 2013, 22:34 от malka maimunka

# 449
  • София
r0se -  ако това е най-легналото - http://www.detskyraj.cz/images/sklady/X-lander_xa_07+k+CITI07_big.jpg - бих, без да се замислям дори.

Общи условия

Активация на акаунт