Бебешката количка - цяла наука за второ висше №23

• 48 268
  • 739
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте,

имам нужда от съвет относно количката, която искам да купя.
Спряла съм се на JANE НОМАД МАТРИКС
http://aiko-bg.com/index.php?show=p&sgid=54&pid=73831

1/ Цената ме устройва. Не мога да отделя повече пари от тези  Sad
2/ Много ми харесва на външен вид.

Но ... Тъй като кошът  за наовородено става и за кош за кола, не знам не е ли много малък  newsm78 Аз нямам представа как изглежда бебе на 3м или на 6м  Embarassed Просто не знам дали не е прекалено малък кошът за новородено?  Опасявам се да не стане така , че почти да не мога да го ползвам.
Много ще съм ви благодарна да ме посъветвате , защото сме на път да купим количката, а аз съм супер нерешителна.

Hug

Имам друг модел на Jane, който пак е с трансформиращ се Matrix кош. Ако ти кажа, че не е тесен- ще те излъжа. Тесен е. На дължина ми беше добре, ползвах го наистина до 6-я месец, бебето ми не е дребно. Обаче ширината ми беше проблем, зимата с дебелото гащеризонче трудно се нацеждаше. Сега го ползвам само като столче за кола вече. В началото може да се монтира в легнало положение на 2 седалки, обаче само ако средната седалка е с колан, който идва отгоре, а не както повечето средни седалки- от двете страни долу само. После като го сложиш седнало на 1 седалка е по-добре. Като цяло съжалявам за избора си на тази количка, защото столчето е адски тежко, за разлика от тези, които са си само кошче. Сега смятам да я продавам  Confused
И изобщо вътре не е 30 см, като го измерих току-що, защото го махнах и от колата днес- 23 см е, тъй като има отстрани едни подложки, които не бива да се махат, но и да ги махна, пак не става 30 см  Peace  Много добре го разгледай тоя кош- това е моя съвет.
В нашата отчетна една мама имаше точно тази количка. Бебешокът върви дълъг и на 4-я месец я разкара и си взе Макларън. Кошът му беше станал малък.
Не смятам, че такъв кош ще осигури оптималната безопасност при евентуален инцидент с колата. Peace

# 406
Относно матрикса - малкият е 60 см на 2 мес и вече му идва къс. Като се размърда и свлече малко надолу и краката му излизат  Shocked А му е тесен от самото начало, сега - съвсем, ръцете са му плътно допряни в тялото.

# 407
Здравейте, някой може ли да ми каже къде в варна или близо до Варна мога да видя колички GALIANI? Прочетох няколко мнения за тях по назад в темата, но ако някой сподели още нещо за тях ще съм много благодарна  bouquet Конкретно ме интересува модел Arte и S-line

# 408
Много ви благодаря за съветите  Hug Страхотни сте , наистина !

peperudka89 благодаря ти за предложението Zippy Adbor. Ако трябва да съм честна, доста ми хареса  Heart Eyes Като цена също ми допада , бюджета ми е ограничен - до 750 лв. А и отговаря на всичките ми изисквания.

Мисля да отида до Аико в петък и да реша окончателно. Макар , че доста ме разубедихте за  JANE НОМАД МАТРИКС.

# 409
  • София
Днес неочаквано тествахме избраната количка за породени деца - Фил и Тедс Спорт - обаче с наличните батко и бъдеща кака  Mr. Green Приятно съм впечатлена. С една ръка държах чаша с кафе, с другата бутах двамата в количката и междувременно говорех по телефона... Разбира се, по равно, но после пробвах и малко оф-роуд (с две ръце, де). Имам невероятно откритие! Количката сама по себе си идва сравнително тежка в сравнение с наполовина по-лекото Пег Перего Си, НО бутах с еднаква лекота Си-то с малката и Спорт-а с двамата  Shocked Изумена съм.
Разбира се, намерих и кусури - напр. сенникът на Спорт-а просто е едно нищо, особено след ползването на Си-то. От друга страна сенникът на повечето други колички също е толкова зле. Вашият опит по темата, но без чадърчета  newsm78
Друго, липсва ми глезотийката - поставката за чаша. Също събирам идеи.
И накрая, не открих вариант да закрепя ефективно чанта във варианта "2-те деца в количката". Явно пак ще мина на раница, но лятото е кофти запарването на гърба. Вашият опит и съвети?

# 410
Момичета, опитвам се да изчета темите от горе, от горе, за да не питам за неща, които вече са коментирани ама се отказах...  Crazy

Общо взето искам отзиви и мнения за тези колички. Как ви се струват?

Bexa B4 . Няма нещо, което да ме отблъсна в нея. Хубаво проветрение на сенниците, маневрена. Единствено ми се видя по- тесничка, но се оказа колкото Лупото.
Еспиро Енцо Ево Харесала съм цветове от колекция 2012 ( синята и сиво със зеленото). Но това не е всичко. Те са от старата колекция цвтове и май са с неопренови дръжки и ще се наложи да ми я претапицират  Crazy Ако изобщо ги намеря. Официалния вносител не предлага старите цветове.
Искам да видя и TAKO LARET, както и Тutek .Последните къде в Сф могат да се видят.

А и да не забравя да спомена, че Лупо в синьо и на мен ми е в топ 5  Peace

Общо взето съм се насочила към количка от този тип ( на показаните), на стойност до 850 ( мааакс 900). Не ми се дават повече пари за количка- 2 в 1 .  

Понеже аз имам Еспиро Вектор Про съм с две ръце и два крака за Енцо Евото.Лупото също е супер,беше измежду фаворитите ми,но бебето ми се роди по-рано и по-малко.Преди да се спра на Еспиро много други колички си бях харесала,но при събраната кофти информация се отказах от Тутек,Марсел,Бебетто и Галиани,понеже се оказа,че окачването на коша за новородено е с паянтов механизъм,в сравнение с моето триточково закрепване на коша.

# 411
  • София
зелено човече - за сенника лесно се оправя мисля, с един универсален допълнителен сенник, поставка за чашки сигурно също може някоя универсална да се сложи....

# 412
  • София
Момичета, да се изфукам: в неделя купихме количката - Jane Muum 3 в 1 в графитено. Много е готина, лекичка, лесно се сгъва и разгъва и заема минимално място, когато е сгъната. Ще я видим с бебе вътре, но засега съм много щастлива, че вече ми мина това задължение от главата.

# 413
Зеленкото- на теб реално ти трябва сенки за каката. Аз мисля, че с този си е ок.
Поставки за чаши има, взимаш допълнително.
А за чантата не знам. Гледах на снимки, но малка чанта.
Аз лично с едно бебе ползвам голяма анта, представям си какво ще е с бебе и малко дете.
Може да мислиш вариант отсрани някак

# 414
Момичета, опитвам се да изчета темите от горе, от горе, за да не питам за неща, които вече са коментирани ама се отказах...  Crazy

Общо взето искам отзиви и мнения за тези колички. Как ви се струват?

Bexa B4 . Няма нещо, което да ме отблъсна в нея. Хубаво проветрение на сенниците, маневрена. Единствено ми се видя по- тесничка, но се оказа колкото Лупото.
Еспиро Енцо Ево Харесала съм цветове от колекция 2012 ( синята и сиво със зеленото). Но това не е всичко. Те са от старата колекция цвтове и май са с неопренови дръжки и ще се наложи да ми я претапицират  Crazy Ако изобщо ги намеря. Официалния вносител не предлага старите цветове.
Искам да видя и TAKO LARET, както и Тutek .Последните къде в Сф могат да се видят.

А и да не забравя да спомена, че Лупо в синьо и на мен ми е в топ 5  Peace

Общо взето съм се насочила към количка от този тип ( на показаните), на стойност до 850 ( мааакс 900). Не ми се дават повече пари за количка- 2 в 1 .  

Понеже аз имам Еспиро Вектор Про съм с две ръце и два крака за Енцо Евото.Лупото също е супер,беше измежду фаворитите ми,но бебето ми се роди по-рано и по-малко.Преди да се спра на Еспиро много други колички си бях харесала,но при събраната кофти информация се отказах от Тутек,Марсел,Бебетто и Галиани,понеже се оказа,че окачването на коша за новородено е с паянтов механизъм,в сравнение с моето триточково закрепване на коша.

Като собственик на Enzo Evo и от мен един глас - количката е невероятно удобна, маневрена и проходима. И на детенце му е супер, даже и каката с удоволствие я бута често.

# 415
Рони,  Enzo Evo има една част на сенника, на която липсва плат. Това дали създава проблем. Блести ли слънце в главата на детето.
Аз звънях в магазина на Еспиро. Няма шанс да ми доставят сиво със зелено или синя, тъй като цветовете от 2012 са изчерпани в склада в Полша. Сега остава да я търся по други сайтове ако я има някъде останала. И да видя Тако-то.

Ако някой го интересува, имат получени Спринт, но Атлантик не са дошли и нямат идея кога ще ги получат. Казаха само- "поръчани са, но не дойдоха с този курс"

# 416
  • София
Всъщност те са си го измислили за чантите Phil & Teds Panniers Bags
направо дисаги...няма снимки с две деца, но не виждам какво ще пречи.
това за дреболии също изглежда удобно и достатъчно прибрано да не удря второто детет по главата.

absolutpartystar - честито Simple Smile

# 417
  • София
(Фил и Тедс за двама - Спорт)

За сенника: той не пази въобще детето в горната част на количката - много е "плитък". За долното столче пък няма предвиден.
Поставка за чаша ще търся, щом се предлагат.
Angel_Dust, благодаря за идеите за чанта. Май раница ще остане...

# 418
  • София
За сенници - нещо такова имах предвид, че може... http://sladurite.com/search.php?phrase=%D0%A3%D0%BD%D0%B8%D0%B2% … D1%87%D0%BA%D0%B0+  за долното обаче...не се сещам какво, което хем да пази, хем да не ти пречи на теб на ръце, крака и т.н. http://www.detski-sedalki.com/%D1%81%D0%B5%D0%BD%D0%BD%D0%B8%D1%86%D0%B8 може би такъв като този от 19 лв ще може да се ползва и в случая
Иначе ето им поставката за чаши...ама много скъпа ми се вижда http://shopping.bg/phil-teds-postavka-za-chasha-universalna

# 419
  • София
Точно и аз се ровех за аксесоари. Златни, бре  #Crazy Излишни пари за харчене няма, та явно ще се приспособяваме. Не е болка за умиране нищо от "проблемите" ми Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт