Бебешката количка - цяла наука за второ висше №23

• 48 436
  • 739
  •   1
Отговори
# 615

]Пандичка на картинка всички изглеждат "много яко",но ако се поразровиш малко ще видиш,че не е толкова яка количката.С това окачване на коша за новородено много хора остават разочаровани,защото такова окачване може да е нестабилно и рисковано.
Сравнявам с окачването на моята количка - ESPIRO VECTOR PRO - триточково-с адаптери.Не искам да си налагам мнението,но горния паянтов механизъм не мога да го сравня с  моята количка.

# 616

Виждам, че и ти си се спряла на полска количка ..  Страшно широка и удобна, маневрена и с много готин цвят. 

Тази количка е разкошна и цената е съвсем приемлива, така като гледам и зимния кош е хубав.
А с тези гуми удобно ли е да се управлява?

Да , Еленка .Именно заради това си я харесах .Особено по трудно достъпни места и ужасните дупки и тротоари в нашия град. На плажа също бяхме с нея . На мен и моята приятелка ни е много удобна и страшно маневрена , а и бебчо спи спокойно на широчко ,но 100 човека 100 различни мнения .Всеки си има виждане Simple Smile

# 617

]Пандичка на картинка всички изглеждат "много яко",но ако се поразровиш малко ще видиш,че не е толкова яка количката.С това окачване на коша за новородено много хора остават разочаровани,защото такова окачване може да е нестабилно и рисковано.
Сравнявам с окачването на моята количка - ESPIRO VECTOR PRO - триточково-с адаптери.Не искам да си налагам мнението,но горния паянтов механизъм не мога да го сравня с  моята количка.

Изглежда супер. Напомня ми на Бейби дизайн Лупо, Mutsy Transporter и разни от сорта. Къде в София има колички Еспиро, знаеш ли?

# 618
  • В друг свят...
Здравейте, колебая се между 2 колички, а именно:
http://www.bebe-best.com/mamaspapas-detska-kombinirana-kolitchka … 2013-p-47885.html
http://www.bebe-best.com/jane-unlimit-kombinirana-kolitchka-stol … -475-p-44372.html
основното ми чудене е относно размерите в сгънато положение (багажника е на фиат пунто). Ще се радвам, ако някой има впечатления от двете и ги сподели. Кошница за кола имаме от баткото, затова не е решаващ фактор. Ако някой знае къде във Варна мога да сравня двете колички на живо.... Praynig
Благодаря предварително.

# 619
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … a19dfb8578f9bd54f
Може ли някой да ме посъветва за тази марка количка. Вижда ми се много приемлива като цена, но дали си заслужава  Thinking

# 620
http://www.bebe-best.com/mamaspapas-detska-kombinirana-kolitchka … 2013-p-47885.html
http://www.bebe-best.com/jane-unlimit-kombinirana-kolitchka-stol … -475-p-44372.html
основното ми чудене е относно размерите в сгънато положение (багажника е на фиат пунто). Ще се радвам, ако някой има впечатления от двете и ги сподели. Кошница за кола имаме от баткото, затова не е решаващ фактор. Ако някой знае къде във Варна мога да сравня двете колички на живо.... Praynig
Благодаря предварително.
Забелязала си предполагам, че и двете колички нямаш кош за новородено?!
За мен това е най- важното в избора на количка- хубав кош. Със сина ми купихме комбинирана  количка, толкова неудобна беше в легнало положение, с 2-3 гънки, ужас. Ама първо дете, нямаше кой да ми каже какво да гледам.

# 621
  • В друг свят...
Да нямат кош, солата има легнало положение, за ънлимита незная...но аз така или иначе не искам кош...ползва се кратко, а нямам къде да го държа после. И с голямото дете не съм ползвала кош, но на мен не ми беше проблем...ползвахме доста слинг.

# 622
  • Варна
Благодаря предварително.
Sola-та я гледах преди 2 седмици в магазин Биберон, а Unlimit-а до имаше една бройка супер намалена в магазин Слънце. Е, хубаво е в един и същ магазин да са, за да се сравнят, но все пак  Wink
Според мен Сола е по-компактна сгъната.

# 623
  • В друг свят...
Unlimit-а вече го няма в Слънце-вчера минах от там...някой ако я е виждал другаде...
и друго се чудя: на някои места пише че е 12,5 кг, а на други 8...на кое да се вярва?!?! newsm78
 offtopic
Скрит текст:
някой има ли идея защо брой на публикациите ми стои винаги на нула...това от години...не че съм писала кой знае колко, но  не са нула

Последна редакция: ср, 14 авг 2013, 17:12 от alex_vt

# 624
  • Варна
alex_vt - в градинката, където се разхождам всеки ден идва едно Jane Unlimit... Освен там да дойдеш  Mr. Green
Мисля, че тук ще откриеш отговор на другия въпрос:
Скрит текст:
Форуми, в които броят на мненията СЕ отчита остават:
Благотворителни акции, помощ за сираци, социално слаби и болни дечица
Сдружение "Настоящи и бъдещи майки"
Майки (бъдещи и настоящи)
Кърмене и захранване на бебетата
Хранене с млека за кърмачета и преходни млека, захранване
Искам бебе
Проблемно забременяване
Рискова бременност
Близнаци
Родители в чужбина
Подфоруми с онлайн консултации
Нашите деца
Детски ясли и градини
Деца в училищна възраст
Деца с увреждания и хронични заболявания
Интеграция на деца с увреждания
Недоносени дечица
Осиновяване, осиновители
Осиновени
Родители, отглеждащи сами децата си
Родители, преживели загуба

Във всички останали подфоруми броят на мненията НЕ СЕ отчита!

# 625
  • В друг свят...
Благодаря за инфото  Sunny.G....а в коя градинка се разхождаш Whistling

# 626
  • Варна
Благодаря за инфото  Sunny.G....а в коя градинка се разхождаш Whistling
Детската площадка на площад Лаврентий, зад високите блокове на бул. Г.Бенковски  Wink

# 627

Сравнявам с окачването на моята количка - ESPIRO VECTOR PRO - триточково-с адаптери.Не искам да си налагам мнението,но горния паянтов механизъм не мога да го сравня с  моята количка.

Изглежда супер. Напомня ми на Бейби дизайн Лупо, Mutsy Transporter и разни от сорта. Къде в София има колички Еспиро, знаеш ли?
Срещу мол Сердика им е фирмения магазин.

# 628
Какво ви е мнението за Мutsy Transporter? Някой с преки наблюдения? Като я сравнявам с Еспиро, Бейби дизайн Лупо и Xlander XMove май е най-лека за категорията си.  newsm78

# 629
  • Варна
Какво ви е мнението за Мutsy Transporter? Някой с преки наблюдения? Като я сравнявам с Еспиро, Бейби дизайн Лупо и Xlander XMove май е най-лека за категорията си.  newsm78
Страхотна е! Бях на косъм да я взема в лилаво, обаче като недостатък отчетох, че седалката не може да се обръща към майката. Освен това се оказа твърде широка, за да влезе през вратата на нашия асансьор  Rolling Eyes Тъй че си взех по-тясно Mutsy  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт