Бебешката количка - цяла наука за второ висше №23

• 48 407
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
Някой по-запознат и с впечатления би ли изказал мнение за Navington cadet,не съм ги виждала на живо?
andji11 ако не искаш да се върнеш 2-3стр назад и да прочетеш коментара ми,то ще го напиша пак.Коша за новородено се клати страшно много.Някои продавачки го изтъкват като плюс на количката,но всъщност е един голям минус.Всеки ден виждам как моя приятелка съжалява за направения навремето погрешен избор и иска да я продаде,но уви.Не стига,че се клати постоянно(то да не тръгнеш по разбити улици-тогава е страшно),но след като бебето понаддаде и започна от тежестта си да се свлича и да си подпира краката в коша,защото тя провисва отпред и се притеснява да не се натоварват крачетата му.
               благодаря ти много,това ми помага да не се заглеждам излишно в колички в разни саитове и да се чудя струва ли си Peaceизглеждаха добре,но явно само на картинка FlutterЩе си остана май на тако-то(новите модели),то ми е на 1 място в класацията засега като че ли ThinkingА в продавалник гледах нова Romey baby,стори ми се изгодно,за нея не успях да намеря отзиви в нета,изглежда ми че не е от най-здравите,но нищо конкретно незнам.Нещо да кажете и за тях?
anndji11 виждам и тебе те влекат полските модели,защо не разгледаш Espiro?Аз след много търсене и голяма чуденка си купих Vector pro на Espiro,много съм доволна,количката е супер маневрена и висок клас. newsm10
    Ами те са ми едни от фаворитите,но ме спира това,че доколкото разбрах нямат пълно легнало положение на летния кош Thinking

# 601
Относно полските колички аз имах тази http://babycity.bg/index.php?route=product/product&product_id=5330 и искам да ви кажа , че съм очарована от нея. Много удобна , маневрена,красива и здрава най-вече Simple Smile Продадох , я защото малката поотрасна и започна да ми натежава това е единствения и недостатък Simple Smile

Аshly,тя беше първата на която се бях спряла на 90% и понеже исках преди да я поръчам да я видя на живо,ходих в 2-3 магазина да я търся,но продавачката ми каза,че те вече не ги внасяли,понеже давали дефекти,рамата не била здрава и на тяхно място били coletto.Оттам ме замислиха и започнах да търся други,нещо близко до тях,с по-големи гуми,въртящи предни колела,маневрени и не на последно място по-свежи цветови комбинации.Така и не добих представа поне колко е висока(аз сам 1.65) и как изглежда в действителност Tired

# 602
Записвам се като начинаещ с въпрос за начинаещи - тази Мима не мога да разбера с 2 коша ли е или кошът е 1, който се трансформира в зимен и летен?
http://www.bebe-best.com/2013-kolitchka-mima-xari-grey-bebeshka- … hite-p-50327.html

# 603
 Кошът е един.

# 604

Ясно, но защо тогава има разлика в теглото на "зимния" и "летния" кош?

# 605
 Защото се разделя на две половини.

# 606
Относно полските колички аз имах тази http://babycity.bg/index.php?route=product/product&product_id=5330 и искам да ви кажа , че съм очарована от нея. Много удобна , маневрена,красива и здрава най-вече Simple Smile Продадох , я защото малката поотрасна и започна да ми натежава това е единствения и недостатък Simple Smile

Аshly,тя беше първата на която се бях спряла на 90% и понеже исках преди да я поръчам да я видя на живо,ходих в 2-3 магазина да я търся,но продавачката ми каза,че те вече не ги внасяли,понеже давали дефекти,рамата не била здрава и на тяхно място били coletto.Оттам ме замислиха и започнах да търся други,нещо близко до тях,с по-големи гуми,въртящи предни колела,маневрени и не на последно място по-свежи цветови комбинации.Така и не добих представа поне колко е висока(аз сам 1.65) и как изглежда в действителност Tired

Виждам, че и ти си се спряла на полска количка . Ако търсиш нещо по-свежо нашата е ето такава.  Страшно широка и удобна, маневрена и с много готин цвят.  http://baby.galix.bg/2106/%D0%B1%D0%B5%D0%B1%D0%B5%D1%88%D0%BA%D … B0-s-line-galiani

# 607
Пеперудке, много яко изглежда. Колко тежи с кошовете? От къде я взе, от сайт ли и къде може да се види на живо?

# 608
  • UK
Един интересен сайт за колички, имат и доста намаления в момента, не съм наясно само с доставката как ще стане Simple Smile

http://www.babyartikel.de/kategorie/kinderwagen#sortBy=topseller&pageNum=6

# 609
  • София
Лесно става, ако няма директна доставка до бг, на адрес на посредник в германия(например габко) и той ви го пренася (пак със същия е 4 лв на кг до софия, може би има и други фирми, ако не после с еконт или подобно до желания град). Само си смяташ крайната цена, наистина толкова по-изгодна ли е отколкото да си я вземеш направо от тук, като имаш предвид, че гаранция на местна почва все пак не е малък плюс и ако  разликата не е много голяма в цените, не си заслужава да я губиш.

# 610
  • UK
Лесно става, ако няма директна доставка до бг, на адрес на посредник в германия(например габко) и той ви го пренася (пак със същия е 4 лв на кг до софия, може би има и други фирми, ако не после с еконт или подобно до желания град). Само си смяташ крайната цена, наистина толкова по-изгодна ли е отколкото да си я вземеш направо от тук, като имаш предвид, че гаранция на местна почва все пак не е малък плюс и ако  разликата не е много голяма в цените, не си заслужава да я губиш.

Мерси  bouquet някои от моделите сякаш не съм ги виждала в БГ, ама може и да греша, а в момента имат  и хубави намаления Crazy

# 611
Пеперудке, много яко изглежда. Колко тежи с кошовете? От къде я взе, от сайт ли и къде може да се види на живо?

Пандичка, не сме я теглили естествено , но по моите сметки като я бутам не е повече от 11кг със зимния кош. Първо ходихме да я видим на живо в Галикс в Стара Загора с ММ и с една приятелка , която също си взе такава и си я поръчахме от сайта им , защото нямахме възможност да я вземем на място . Доставката ни беше безплатна и пристигна на следващия ден . Има я мисля в магазин Дундьо в София , не знам ти от къде си. Можеш да ги питаш дали ги няма в твоя град, ако не си от София . В магазина в Стара Загора имаха налични всички цветове и беше добре, че можеше да ги видим всички.

# 612
Гаранциите трябва да са международни за ЕС  newsm78

# 613
  • София
Както трябва така не винаги са...или у нас не ги признават, ако няма и представители у нас, ще трябва да се връща евентуално в Германия за ремонт, ако се наложи, което ще удължи сроковете за поправка и т.н.

# 614

Виждам, че и ти си се спряла на полска количка . Ако търсиш нещо по-свежо нашата е ето такава.  Страшно широка и удобна, маневрена и с много готин цвят. 

Тази количка е разкошна и цената е съвсем приемлива, така като гледам и зимния кош е хубав.
А с тези гуми удобно ли е да се управлява?

Общи условия

Активация на акаунт